Destinatii Europene

Revelion 2010 Londra

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
30/12/2009 - 03/01/2010
Pret Total:
549 € (109.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. 30 Dec - Catre Londra
Intalnirea pentru imbarcarea pe cursa Bucuresti - Londra are loc la Aeroportul Baneasa cu reprezentantul agentiei. Ajungem in Londra unde se face transferul de la aeroport si cazarea la hotel Jurys Inn Chelsea 3*. Program liber in Londra.

Ziua 2. 31 Dec - Londra, pas cu pas
Capitala Marii Britanii ofera turistilor o multime de tentatii, care mai de care mai interesante. In prima parte a zilei, dupa serivirea micului dejun va propunem optional un tur de oras de ½ zi cu ghid local. In cursul dupa-amiezei avem program liber pentru a descoperi pas cu pas capitala anglo-saxona. Nu ratati: Palatul si Catedrala Westminster, Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Seara puteti petrece Revelionul la un restaurant din Londra, pe un vapor de pe Tamisa sau la Big Ben pentru a vedea focurile de artificii de la London’s Eye. Cazare la hotel Jurys Inn Chelsea 3*. La Multi Ani 2010!!!

Ziua 3. 01 Ian - Atractiile Londrei
Mic dejun. Pentru prima zi a anului 2010 va recomandam sa vizionati parada de Anul Nou de pe strazile Londrei si sa va plimbati prin parcurile orasului: Hyde Park sau St James Park. Trebuie sa ajungeti si la Buckingam Palace o alta atractie a Londrei, resedinta reginei Angliei. Un amanunt important: daca steagul Marii Britanii este arborat pe palat, regina se afla "acasa" in acel moment. Din aprilie până în iulie, schimbarea Gărzii, un ritual de 45 de minute, are loc zilnic la Palatele Buckingham şi Windsor, iar în restul anului se face o dată la două zile. Nu puteti pleca din Londra fara a admira panorama orasului vazuta din celebra roata London Eye - simbolul orasului. Cazare la hotel Jurys Inn Chelsea 3*.

Ziua 4. 02 Ian - Greenwich
Mic dejun. Program liber. Va propunem o excursie optionala la Greenwich. Situat in sud-estul Londrei, Greenwich este locul de unde se masoara timpul oriunde in lume. Pe langa Observatorul Royal situat aici, Greenwich este locul unde aveau resedinta anterioara Regii Angliei. Mai putem vedea si Muzeul National Maritim. Fiind situat pe malul Thamisei, in zona sunt nenumarate pub-uri cu teme nautice „The Yacht”, „The Trafalgar”. La Observatorul Royal putem vedea Linia Meridianului, Galeriile Astronimice, Planetarium-ul. Cazare la hotel Jurys Inn Chelsea3*.

Ziua 5. 03 Ian - Din nou acasa…
Dupa micul dejun, timp liber in Londra pentru ultimele suveniruri. Transfer la aeroportul Stansted pentru imbarcare pe cursa Londra - Bucuresti. Sosire in Bucuresti.

Servicii incluse:
• Transport avion Bucuresti-Londra operat de Blue Air;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• 4 nopti cazare cu mic dejun (continental) in hotel Jurys Inn Chelsea 3*;
• Taxa unui singur bagaj la cala.

Nu sunt incluse:
• Taxa de aeroport 110 euro/pers;
• Ghid insotitor;
• Asigurarea medicala;
• Alte servicii decat cele mentionate;
• Intrarile la obiectivele turistice;

Excursii optionale:
Turul capitalei Britanice - pret 22 euro/ persoana.
Excursie la Greenwich - 25 euro/pers.
* Preturile pentru excursiile optionale este pentru grup minim 25pax – daca numarul minim nu se realizeaz,a tariful se recalculeaza.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
30-Dec-09 - 03-Ian-10644549--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " GIOVANNA TOURS"

Total Oferte de Turism (117)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: GIOVANNA TOURS