Destinatii Europene

Revelion 2010 Brazilia – Intalnire cu Amazonul

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2009 - 09/01/2010
Pret Total:
2870 € (220.77€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – RIO DE JANEIRO
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henry Coanda ora 13.20 si zbor spre Paris, ora 15.20. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Rio de Janeiro. Noapte la bord.
Ziua 2. RIO DE JANEIRO
Sosire in Rio ora 7.30 dimineata. In drum spre hotel, tur panoramic al orasului, in care vom putea descoperi minunatele plaje Copacabana sau Ipanema, Catedrala, Palatul Guanabara (resedinta guvernatorului statului ), contrastul izbitor intre stilul colonial vechi si impresionanta arhitectura moderna. Dupa-amiaza libera. Cazare Rio de Janeiro.
Ziua 3. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Excursie optionala cu trenuletul prin padurea amazoniana Tijuca si apoi catre inaltimea pe care se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Christos. De la inaltimea de aproximativ 700 de metri vom avea o priveliste ametitoare asupra orasului Rio de Janeiro, golfului Guanabara, dealului Sugar Loaf (tarm specific Braziliei, numit geologic “capatana de zahar”), podul de 14 km Rio-Niteroi, Laguna Rodrigo de Freitas, oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului. Dupa-amaiza, dupa un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio se ia telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca, cu gradini si punct de belvedere catre Golful Botafogo. A doua parte a plimbarii va cuprinde ascensiunea catre inaltimea Sugar Loaf, la 400 m deasupra oceanului. Fantastica priveliste asupra orasului si a golfului Guanaba, vazute din unghiuri diferite, cu greu vor putea fi uitate. Cazare Rio.
Ziua 4. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Timp liber in exoticul Rio pentru plaja, cumparaturi, activitati optionale. Ne pregatim pentru noaptea de Anul Nou, pe care il vom sarbatori pe strazile incendiare care marginesc plaja Copacabana. La multi ani ! Cazare Rio de Janeiro.
Ziua 5. RIO DE JANEIRO & PETROPOLIS
Mic dejun. Astazi vom avea ocazia sa facem o incursiune in vechea statiune imperiala braziliana din Montanha dos Orgaos, cu stradute pietruite pitoresti, situata la numai la numai 90 de minute de Rio, prilej de a vizita Palatul Imperial, unde sunt expozate bijuteriile coroanei , Catedrala cu mormintele regale si Goat Square cu gradina zoologica. Orasul ne va introduce in istoria Braziliei, cu traditiile si locuitorii sai, unde cultura portugheza si aspectul imperial fiind nealterate. Seara optionala de Samba cu cina inclusa. Cazare Rio de Janeiro.
Ziua 6. RIO DE JANEIRO – IGUASSU FALLS
Mic dejun. Timp liber in Rio pentru activitati facultative. Transfer la aeroportul din Rio de Janeiro pentru zborul spre Iguassu, oras de granita cu Argentina si Paraguay, renumit datorita cascadelor spectaculoase, comparabile ca grandoare si frumusete cu Cascadele Victoria. Cazare Iguassu.
Ziua 7. IGUASSU FALLS
Mic dejun. Vom admira partea braziliana a cataractelor, parte a Parcului National ( UNESCO ), unde tabloul dramatic creat de caderea zgomotoasa a apei si curcubeul magnific lasa orice vizitator fara suflare. Dupa-amiaza turul poate continua, optional, cu o vizita la Barajul Itaipu, cea mai mare hidrocentrala din lume, construita in parteneriat cu Paraguay pe raul Parana, pentru al carei proiect nemaintalnit a fost necesara inundarea unei mari parti a junglei apartinand Parcului National. Considerata una din cele ‘7 minuni ale lumii moderne’, Itaipu poate asigura intregul necesar de energie elecrica al Paraguay-ului si al Braziliei de Sud. Cazare Iguassu.
Ziua 8. IGUASSU FALLS
Mic dejun. Putem opta astazi, in prima parte a zilei, pentru o excursie optionala de exceptie, in partea argentiniana, care combina intreaga esenta a Parcului National Iguassu, atat prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin si Gargata do Diablo (Gatlejul Diavolului), cea mai inalta parte a cascadei, cat si prin aventura in sine a traseului. Cazare Iguassu. Ziua 9. IGUASSU FALLS - MANAUS
Mic dejun. Transfer la aereport pentru zborul spre Manaus, situat la 6000 km in nord fata de locul unde ne aflam. Sosim la Manaus capitala Amazoniei, situat la confluenta dramatica a Amazonului cu Rio Negro in jungla tropicala a Braziliei. Transfer cu vaporasul la Amazon Ecopark Jungle Lodge, complex turistic situat in padurea tropicala, pe malul fluviului, la aprox 40 min. de Manaus. Cazare si cina.
Ziua 10. JUNGLA AMAZONULUI
Mic dejun in lodge. Prima intalnire cu natura fascinanta a Amazonului. Plimbare prin jungla tropicala, cu ghid specializat local, obeservand fauna si flora salbatica, triburi indigene, peisaje superbe. Printre atractiile care pot fi intalnite se numara copacii seculari, vegetatia abundenta, maimute, iguane, caimani, broaste testoase uriase, pesti, pasari exotice, uneori serpi boa, jaguari etc. Padurea tropicala a Amazonului reprezinta jumatate din suprafata totala a padurilor tropicale de pe planeta, avand o biodiversitate incomparabila cu nicio alta regiune din lume, aceasta absorbind peste o treime din speciile cunoscute de pe glob. Pranzul il vom servi la lodge. Dupa-amiaza optional plimbare cu canoea pe canalele Amazonului, impreuna cu ghizii specializati, prilej de a pescui pesti pirania si a observa aligatori. Cazare si cina in lodge.
Ziua 11. INTALNIREA APELOR - MANAUS
Mic dejun in lodge. Excursia de astazi ne poarta pe Rio Negro, unde vom asista la spectacolul fascinant al intalnirii acestuia cu Amazonul, curgand impreuna pe mai multi km, fara ca apele acestora, de culori diferite, sa se amestece. Spectacolul este fascinant si este o atractie obligatorie pentru orice turist ajuns la Manaus. Pranz la lodge. Dupa-amiaza libera pentru activitati optionale. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Sao Paulo.
Ziua 12. SAO PAULO
Sosim dimineata devreme la Sao Paulo si transfer la hotel pentru odihna. Dupa-amiaza tur de oras incluzand cartierul rezidential Higienópolis, parcul Ibirapuera, Universitatea, Praça da Republica, Avenida Paulista – principala artera comerciala a orasului, strajuita de zgarie nori, locul de resedinta al fostilor baroni ai cafelei, astazi centrul economic si financiar al Braziliei. Urcare pe dealul Morumbi pentru o vedere panoramica de exceptie asupra orasului. Seara transfer la aeroport pentru zborul de intoarece acasa, plecare ora 21.15. Noapte in avion.
Ziua 13. BUCURESTI
Aterizam la Paris ora 11.35 si dupa o scurta escala ne imbarcam in ultima etapa a calatoriei noastre in zborul spre tara. Sosire in Bucuresti Henry Coanda ora 19.15.

SERVICII INCLUSE:

● zboruri Bucuresti – Rio de Janeiro / Rio de Janeiro – Iguassu / Iguassu – Manaus / Manaus – Sao Paulo / Sao Paulo – Bucuresti ;
● transferurile cuprinse in program si transport pe durata programului cu autocar / minibus modern, climatizat ;
● cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* in Rio de Janeiro si Iguassu si in Amazon Ecopark Jungle Lodge ( echiv. 3*-4*), situat in padurea tropicala la 40 min de Manaus;
● 2 pranzuri si 2 cine la Amazon Ecopark Lodge ;
● vizitele cuprinse in program cu ghizi locali si ghid insotitor roman;
● intrarile la obiectivele vizitate

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● taxele de aeroport si securitate 390 € ;
● asigurarea medicala;
● cina de Revelion optionala ;
● bacsisuri obligatorii 25 €;
● excursiile si activitatile optionale;
● alte servicii decat cele mentionate.


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Dec-09 - 09-Ian-102870

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS