Destinatii Europene

Program seniori Cannes

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
06/10/2013 - 09/03/2014
Pret Total:
599 € (74.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Perioada toamna 2013: 06.10 / 13.10 / 20.10 / 27.10 / 03.11 / 10.11 / 17.11 / 24.11
Perioada primavara 2014: 02.03 / 09.03 / 16.03 / 23.03


Program

Ziua 1. Bucuresti – Nisa – Cannes / Hotel Thomas 3* Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 16.30 pentru imbarcare la cursa TAROM RO401 cu decolare la ora 18.30 spre Nisa. Aterizare la Nisa la ora 20.15. Dupa preluarea bagajelor, transfer la Cannes si cazare la hotel Thomas. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi pe celebra Croisette. Seara, cazare si cina la Hotel Thomas / 3* in Cannes.

Ziua 2. Cannes –/ Hotel Thomas 3* Mic dejun. Astazi, impreuna cu ghidul, vom vizita cel mai elegant si mai popular oras de pe Riviera Franceza, Cannes. Vom vizita Le Suquet, orasul vechi, o alternativa incantatoare la placerile ostentative de pe malul marii. In acest tur pietonal ghidat vom admira cele mai impresionante obiective turistice din Cannes: Biserica Notre Dame de LEsperance, construita in secolele XVI - XVII, arata precum o fortareata, Chateau de la Castre, Tour du Mont Chevalier. Vom admira de pe faimoasa „La Croisette”, cele mai renumite hoteluri, printre care amintim celebrul Hotel Carlton (tereasa acestui hotel este locul preferat al mogulilor cinematografiei, pe perioada festivalului de film). Dupa amiaza, va recomandam sa faceti o plimbare cu vaporasul pe Insulele de Lerins, unde legenda spune ca in secolul XVII a fost intemnitat Omul cu Masca de Fier. Seara, cazare si cina la Hotel Thomas / 3* in Cannes.

Zilele 3 –7. Cannes / Hotel Thomas 3*Mic dejun. Timp liber pentru odihna, explorarea orasului pe cont propriu sau pentru activitati optionale de-a lungul incantatoarei Coaste de Azur. Va propunem sa va familiarizati cu atmosfera cosmopolita din Monaco si Saint Tropez, sa vizitati St. Paul de Vence si Antibes, doua dintre cele mai vechi asezari ale Frantei sau sa va bucurati de peisajele minunate si arhitectura deosebita din Aix en Provance si Marsilia. Seara, cazare si cina la Hotel Thomas / 3* in Cannes.

Ziua 8. Cannes – Nisa / Bucuresti Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor timp liber pentru ultimele plimbari si vizite individuale (bagajele se pot lasa la receptia hotelului). Dupa amiaza, transfer de la hotel la Aeroportul din Nisa. Imbarcare la cursa Tarom RO402 cu decolare la ora locala 21:00 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 00:25.


Servicii incluse in pret
 Cazare 7 nopti cu DEMIPENSIUNE la Hotel Thomas 3*;
 Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport;
 Tur pietonal al orasului Cannes cu ghid vorbitor de limba romana;
 Transport avion TAROM cursa directa Otopeni - Nisa si retur;
 Taxele de aeroport 125 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 BONUS asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta) - PT CARE LA INSCRIERE AVEM NEVOIE DE DATA NASTERII.
 Asistenta turistica locala in limba romana

Preturile nu includ
 Intrarile la obiectivele turistice;
 Excursiile optionale;
 Alte servicii decat cele mentionate in program

Excursii optionale
 Principatul Monaco, Eze, 69 € (minim 15 participanti);
 St. Paul de Vence si Antibes, 55 € (minim 15 participanti);
 Saint Tropez, 84 € (minim 15 participanti);
 Aix en Provence si Marsilia, 89 € (minim 15 participanti);

Descriere Hotel
Hotel Thomas 3* - CANNES - www.hotelthomas.fr Localizare: Hotelul este situat la numai 3 kilometri de Palais des Festivals și celebra La Croisette, in centrul vechi al oraşului Le Cannet. Statia de autobuz se afla chiar langa hotel, de aici se ajunge foarte usor in centrul orasului sau la gara. Facilitati hotel: Hotelul Thomas este modern, oferă o piscină şi o terasă cu vedere superbă la oraş, un lounge spatios unde va puteţi relaxa privind la televizor sau citind unul dintre variatele ziare locale şi internaţionale oferite. In hol este disponibil acces Wi-Fi gratuit. Micul dejun este servit între orele 07:00 - 11:00, iar restaurantul are vedere panoramică. Facilitati camere: Camerele sunt spaţioase şi confortabile şi beneficiază de o baie modernă. Acestea sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu canale internaţionale şi acces la internet Wi-Fi.
Important: Program destinat Seniorilor !

Oferta este valabila pentru Seniori 55+. (Cel putin o persoana in camera trebuie sa aiba varsta peste 55ani).
Persoanele cu varsta sub 55 ani (care nu sunt insotite de cel putin un senior in camera) vor achita un supliment de 30 euro/persoana/sejur.

Orar de zbor (ore locale)

Zbor operat de Compania aeriana Tarom:
Bucuresti 18:30 – Nisa 20:15 / RO 401
Nisa 21:00 – Bucuresti 00:25 / RO402




Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
06-Oct-13 - 13-Oct-13-599--
10-Nov-13 - 17-Nov-13-599--
02-Mar-14 - 09-Mar-14-599--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel