Destinatii Europene

Praga- Viena

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
07/02/2011 - 15/09/2011
Pret Total:
255 € (31.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

PRAGA- Viena de la 255 € 8 zile
BONUS Excursia opţională pe Valea Dunării este GRATUITĂ.
Valea Dunării, Viena, Praga, Karlstein, Karlovy Vary, Dresda, Brno, Bratislava
REDUCERE 4–10% pentru înscrieri timpurii (early booking).

Ziua 1. BUCUREÅžTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- Szentendre, Visegrad, Esztergom- VIENA (275 km)
După micul dejun, excursie opţională pe Valea Dunării, cu superbele oraşe amplasate într-un cadru natural unic: Szentendre, Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) şi Esztergom (Catedrala încoronării regilor Ungariei). Traseul continuă spre Viena pentru a admira frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Ştefan, Opera, Hundertwasserhouse. Seara cazare la Viena. Opţional, cină tradiţională în pitorescul cartier Grinzing.

Ziua 3. VIENA- PRAGA (310 km)
Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn şi a grădinilor acestuia, apoi program liber în Viena. Sugerăm vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau a Kunsthistorisches Museum, ori shopping pe Mariahilfer Strasse. Deplasare spre Praga. Seară sosire şi cazare.

Ziua 4. PRAGA
Mic dejun. Tur de oraş: Podul Carol, Catedrala Sfântul Vit, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. După amiază program liber la dispoziţia turiştilor. Cazare la acelaşi hotel în Praga.

Ziua 5. PRAGA- KARLSTEIN - KARLOVY VARY - PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau excursie opţională la renumitul castel Karlstein, evocând perioada de glorie a Boemiei. Programul opţional continuă cu Karlovy Vary- binecunoscuta staţiune balneoclimaterică cu izvoare termale şi hoteluri luxoase care au atras aristocraţia secolelor trecute. Întoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 6. PRAGA- DRESDA- PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau opţional excursie în Germania la Dresda. Se vizitează - Opera, Domul şi Palatul Zwinger fastuos ornamentat în stil baroc. Întoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 7. PRAGA- BRNO- BRATISLAVA- BUDAPESTA (525 km)
Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite în Brno şi Bratislava. Seara sosire la Budapesta. Opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre, având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare în Budapesta.

Ziua 8. BUDAPESTA- BUCUREÅžTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

PREÅ¢UL INCLUDE:
• transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*
• 7 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*
• vizitele cuprinse în program;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÃŽN PREÅ¢:
• asigurarea medicală, intrările la obiective şi servicii de ghizi locali;
• deplasarea în Grinzing, transportul local în Viena sau Praga
• excursiile şi vizitele opţionale (Valea Dunării 20 €, Cina tradiţional în Grinzing 26€, Karlovy Vary- Karlstein 20 + 10 €, Croazieră cu cină pe Viltava 23 €, Dresda 30 €, Croazieră la Budapesta 29 € cu cină sau 14 € fără cină, toate minim 30 turişti).

HOTEL OLYMPIC TRISTAR 3* este situat aproape de centrul oraşului, la 5 minute de staţia de metrou linia B şi doar câteva staţii de centru. Hotelul oferă restaurant, parcare, room service. Camerele au telefon, TV satelit şi baie cu duş. http://en.olympik.cz/tristar .

HOTEL OLYMPIC PRAGUE 4* este amplasat la doar câteva zeci de metri faţă de hotelul Olympic Tristar, aproape de centrul oraşului şi la câţiva paşi de staţia de metrou. Renovat şi modern remobilat, hotelul dispune de restaurante, bar, magazine de suveniruri,
exchange, piscină, sală de fitness, saună şi masaj, şi de 319 camere echipate cu baie proprie, aer condiţionat, TV-sat, radio, telefon, minibar, seif. http://en.olympik.cz/olympik .

Pt. plecările din 12.02 şi 25.04* îmbarcări gratuite dus-întors din Alba-Braşov-Câmpina-Cluj-Oradea-Ploieşti-Sibiu. Transfer contra cost din celelalte oraşe ale ţării pentru minim 7 persoane.

Pt. plecările din 12.02 şi 25.04* traseul se va efectua în sens invers, cu ziua a 2-a cazare la Praga şi ziua a 6-a cazare la Viena.

Pt. plecarea din 27.02** îmbarcări gratuite dus-întors din Arad-Deva-Piteşti-Sibiu-Sebeş-Timişoara-Rm. Vîlcea, Transfer contra cost din celelalte oraşe ale ţării pentru minim 7 persoane.

Pt. programul din 27.02**, în ziua a 3- se pleacă din Viena către Praga în jurul prânzului, imediat după vizitarea Pal. Schombrunn, fără a beneficia de timp liber pt. shopping sau vizită în alte muzee. Turul pietonal în Praga se va efectua încă din seara zilei a 3-a, pentru a lua un prim contact cu capitala Cehă, urmând a fi reluat detaliat în ziua a 5-a. Excursia opţională la Karlstein + Karlovy Vary este planificată în ziua a 4-a, iar excursia opţională la Dresda este planificată în ziua a 6-a, dacă se va întruni numărul minim de persoane plătitoare.

Pt. plecările din 29.05, 27.07 îmbarcări gratuite din Alba-Arad-Braşov-Cluj-Deva-Oradea-Ploieşti-Piteşti-Sebeş-Sibiu- Timişoara-Vâlcea,, iar retur Arad-Deva-Piteşti-Sibiu-Timişoara-Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte oraşe ale ţării pentru minim 7 persoane.

Pt. plecările din 10.06, 15.09 îmbarcări gratuite din Alba-Braşov- Cluj-Oradea-Ploieşti-Sibiu, iar retur Alba-Arad-Braşov-Cluj-Deva-Oradea-Ploieşti-Piteşti-Sebeş-Sibiu-Timişoara-Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte oraşe ale ţării pentru minim 7 pers.

Pt. plecările din 21.06, 02.07, 10.07, 03.08, 12.08, 16.08, 21.08, 29.08, 07.09 îmbarcări gratuite dus-întors din Alba-Arad-Braşov-Cluj-Deva-Oradea-Ploieşti-Piteşti-Sebeş-Sibiu-Timişoara-Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte oraşe ale ţării pentru minim 7 pers.

Pt. plecarea din 19.07 îmbarcări gratuite din Alba-Arad-Braşov-Cluj-Deva-Oradea-Ploieşti-Piteşti-Sebeş-Sibiu-Timişoara-Vâlcea, iar retur Alba-Braşov-Câmpina-Cluj-Oradea-Ploieşti-Sibiu. Transfer contra cost din celelalte oraşe ale ţării pentru minim 7 persoane.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA