Destinatii Europene

Portugalia – Mini Voiaj Lisabona & Sejur la Ocea

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
03/02/2011 - 03/09/2011
Pret Total:
575 € (71.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Portugalia – Mini Voiaj Lisabona & Sejur la Oceanul Atlantic
program avion 8 zile

● hotel 4* situat pe plaja, la 14 km de Lisabona !
● excursii la Fatima, Sintra, Cascais, Estoril.

Ziua 1. BUCURESTI – LISABONA
Intalnire ora 10.45 cu ghidul in aeroportul Henri Cuanda (Otopeni) si imbarcare pentru zborul spre Lisabona, via Milano, cu plecare la ora 12.45. Scurta escala in Milano Malpensa. Sosire in capitala Portugaliei ora 18.30 si transfer la hotel pe Riviera Lisabonei, in Costa da Caparica, cea mai apropiata statiune litorala de capitala (la numai 14 km de centru), cu plaje superbe de nisip udate de apele verzi-turcuaz ale oceanului. Cazare.

Ziua 2. COASTA LISABONEI – SUN & FUN
Mic dejun. Sejur liber pentru plaja si activitati facultative. La numai 15 minute de Lisabona, dincolo de raul Tejo, se intinde Costa da Caparica, cu plajele largi, marginite de arbusti acaccia, eucalipti si palmieri. In centrul capitalei se poate ajunge usor, cu autobuzele locale. Un trenulet de coasta strabate riviera pe o lungime de 10 km. Costa da Caparica, fost sat traditional de pescari ( inca se mai pot vedea barcile colorate ancorate la chei ), este astazi o statiune moderna, cosmopolita si totodata principalul loc de ‘evadare’ al locuitorilor capitalei pe timpul verii. Numeroase baruri, cluburi si restaurante impanzesc statiunea iar mai la sud, pe stancile inalte si colorate, se inalta o frumoasa manastire capucina din secolul al 16-lea. In ciuda apropierii sale de oras, apele sunt limpezi si nepoluate, datorita activitatilor reduse cu sporturi motorizare. Este locul ideal pentru o vacanta de relaxare, fiind totodata atat de aproape de una din cele mai splendide capitale europene. Cazare in Costa da Caparica.

Ziua 3. LISABONA
Mic dejun. Excursie la Lisabona. Incepem vizitarea partii vechi a orasului, cu impresionantele cladiri construite in stilul Art Nouveau, piete pavate cu mozaicuri, stradute medievale impanzite de cafenele si magazine etc. Printre obiective se numara Manastirea renascentista Jeronymus, cartierul Alfama, zona comerciala Bairro Alto, Turnul si Manastirea Belem, Oceanarium ( cel mai mare acvariu din Europa ). Timp liber dupa-amiaza. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 4. SINTRA – CASCAIS - ESTORIL
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, vom face o frumoasa excursie la Sintra ( orasel de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate ) si la fermecatoarele statiuni ‘atlantice’, Cascais si Estoril. En route, popas la Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 5. PLAJA LA OCEANUL ATLANTIC
Mic dejun. Sejur liber in statiune. Puteti alege plimbari pe promenada, o croaziera pe apele oceanului, o cina romantica cu fructe de mare pe terasa unui restaurant local, o escapada nocturna de-a lungul plajei, ascultand valurile inspumate ale Atlanticului. Cazare.

Ziua 6. FATIMA – ALCOBACA - BATALHA
Mic dejun. Sejur liber sau excursie optionala la Fatima, unul din cele mai importante centre de pelerinaj din lume, vestit datorita sanctuarului din Basilica Maicii Domnului, locul in care se spune ca s-a aratat Feciara Maria. Vizitarea Basislicii si a Catedralei moderne Igreja da Santíssima Trindade, recent construita, intr-un stil futurist, situata in partea opusa a Esplanadei. La intoarcere, vizitarea Manastirilor Maria de Alcobaca si Batalha, doua importante edificii monahale din Portugalia. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 7. SUN & FUN
Mic dejun. Sejur liber pentru plaja, cumparaturi etc. Nu ratati o ultima vizita in capitala romantica a Portugaliei, situata la doar 15 – 20 min cu mijloacele de transport locale. Transfer direct la aeroport, imbarcare si zbor spre Milano ( plecare ora 19.00 ). Sosire in Milano ora 22.35 si transfer la hotel.

Ziua 8. MILANO - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroport pentru intoarcerea in tara.

SERVICII INCLUSE:
● transport avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti ;
● transferuri aeroport – hotel - aeroport ;
● cazare 6 nopti cu mic dejun in hotel Costa da Caparica 4* (situat pe plaja, la 14 km de Lisabona ) si 1 noapte Milano in hotel de 3* ;
● turul Lisabonei in ziua 3 ;
● ghid din partea agentiei pe traseu ;

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 165 €;
● excursiile optionale;
● supliment optional demipensiune pe durata sejurului ( 6 nopti ) 90 €;
● supliment optional camera cu vedere la mare in hotel Costa da Caparica 40 € / pers. / sejur;
● alte servicii decat cele mentionate.

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
■ Sintra, Cascais, Estoril & Cabo da Roca 40 €
■ Fatima, Alcobaca, Batalha 48 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Riviera Lisabonei: Hotel Costa da Caparica 4* ( situat pe plaja, www.costacaparicahotel.com )

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

HOTEL COSTA DA CAPARICA 4*
Localizare: pozitie de exceptie, chiar pe esplanada, cu vedere unica asupra oceanului, la 14 km de Barcelona ( 15 – 20 minute cu mijloacele de transport locale )
Cazare: 360 de camere cu balcon, cu vedere spre mare sau spre statiune, baie cu uscator de par si cada, TV satelit, telefon, seif, mini bar, aer conditionat.
Facilitati: 3 restaurante, dintre care unul la ultimul etaj cu vedere panoramica asupra oceanului, 3 baruri, piscina pentru adulti si copii, internet, divertisment, loc de joaca, room service.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA