Destinatii Europene

Polonia - Tarile Baltice avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
17/03/2014 - 18/08/2014
Pret Total:
535 € (48.64€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

23.Jun.2014 535 EUR
21.Jul.2014 545 EUR
18.Aug.2014 539 EUR

Include:
- Bilet avion Bucuresti- Viena- Bucuresti, zbor Austrian Airlines (orele sunt locale si pot suferi modificări)
- transp. cu autocar climatizat, clasif. 2- 4, exceptie ziua 5 (transp. în comun)
- 10 cazări cu mic dejun în hoteluri 2 - 4;
- ghid însotitor din partea agentiei si ghizi locali la Cracovia, Talinn si Berlin.

Nu include:
- asigurarea medicală, intrările la obiective si serviciile de ghizi locali, altii decât cei prevăzuti în program;
- excursii optionale Helsinki si Potsdam, minim 20 pers.
- taxe aeroport + transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro

Ziua 1. BUCURESTI- CRACOVIA (390 km)
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 06.00 pt. zbor spre Viena cu compania AUSTRIAN Airlines. După aterizare, îmbarcare în microbuzul de transfer spre Slovacia (cca 175 km). Dupa întâlnirea cu ghidul si autocarul, deplasarea continuă spre Polonia, pentru vizita în Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase ale țării, fosta resedință a regilor polonezi. Pe colina Wawel situată deasupra Vistulei, vizitam cel mai important complex arhitectonic, aparținînd fostei resedințe regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificată Wawelska. Cazare la Cracovia.
Ziua 2. AUSCHWITZ- CZESTOCHOWA- VARȘOVIA (365 km)
Mic dejun. Dimineața vizităm Muzeul lagărului de concentrare de la Auschwitz. Plecarea spre Czestochowa la Mănăstirea Jasna-Gora, cunoscută în întreaga lume pentru icoana „Madona Neagra", care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Traseul continuă spre Varsovia, care este notabilă printre capitalele Europei nu numai prin mărimea, vechimea si frumusetea sa, căt pentru indestructibilitatea sa, o adevarată Pasăre Phoenix care a renăscut de nenumărate ori din cenusa războiului. Se vizitează Orasul Vechi - Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan, Palatul Regal si Muzeul Chopin. Cazare la Varsovia.
Ziua 3. VARȘOVIA- KAUNAS- RIGA (655 km)
Mic dejun. Tranzităm Lituania cu o scurtă oprire în Kaunas, al doilea oras ca mărime al tării. Traseul continuă spre Letonia, unde începem vizita în Riga, capitala tării: Domul, Biserica Sf. Petru si Castelul si încheiem cu: Opera si Parlamentul. Cazare la Riga.
Ziua 4. RIGA- TALINN (345 km)
Mic dejun. Timp liber in Riga. Plecare spre Estonia. Începem vizita cu ghid local în Talinn, capitala celei mai mici Rep. Baltice bijuterie a arhitecturii medievale cu: Zidurile si Portile Orasului Vechi, Castelul Tompea, Catedrala Al. Nevsky si Piata Primăriei. Cazare la Talinn.
Ziua 5. TALINN- HELSINKI- TALINN
Mic dejun. Timp liber în Talinn sau Excursie opțională (12 euro) cu ferryboat-ul la Helsinki (biletele pt. ferry si transport în Helsinki nu sunt incluse in preț), pt. a vizita superba capitală a Finlandei. Tur de oras pietonal si cu transportul public în Helsinki: Piata Senatului, Primaria Catedrala Luterană, Parlamentul si Templul Circular. Seara, îmbarcare pe ferryboat pentru traversare înapoi spre Talinn pentru cazare.
Ziua 6. TALINN- Palatul RUNDALE- VILNIUS (580 km)
Mic dejun. Parasim Estonia si tranzităm Letonia, unde vizităm elegantul Palat din Rundale, construit în stil baroc târziu. Continuăm traseul spre Lituania. Sosim în cursul după amiezii în Vilnius si începem turul de oras: Biserica Sf. Petru si Pavel, Universitatea, Primăria, Biserica Rusească. Cazare la Vilnius.
Ziua 7. VILNIUS- GDANSK (560 km)
Mic dejun. Timp liber în Vilnius. Plecare spre Gdansk, oras- port la Marea Baltică, pentru un tur pietonal: Strada Dluga, Fântâna lui Neptun, Biserica Mariacki, Str. Mariacka, portul medieval cu celebra macara. Cazare în zona Gdansk.
Ziua 8. GDANSK- BERLIN (490 km)
Mic dejun. Se traversează nordul Poloniei către Germania, pentru un tur de oras cu autocarul în Berlin, apoi continuăm turul pietonal admirând de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Cazare la Berlin.
Ziua 9. BERLIN- POTSDAM (80 km)
Mic dejun. Dimineată timp liber în Berlin. Sugerăm vizita Muzeului Pergamon, continuând renumitele colectii din Orientul Apropiat, antichităti clasice si Artă Islamică, sau vizita la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. La prănz, excursie optională (15 euro) la Potsdam, unde vizităm Palatul Sanssouci si splendidele sale grădini (fost Palat de Vară al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Intoarcere pentru cazare la Berlin.
Ziua 10. BERLIN- DRESDA- KARLOVY VARY- PRAGA (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Dresda, unde vom admira: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat în stil baroc. Programul continuă cu Karlovy Vary- binecunoscuta statiune balneoclimaterică cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute. Seara, sosire la Praga pentru cazare.
Ziua 11. PRAGA- BRNO- VIENA (405 km)
După micul dejun, tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primăria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Plecare spre Viena cu o scurtă vizită în Brno. Transfer la aeroportul din Viena (in jurul orei 14.00) pt. zbor la Bucuresti. Sosire în jurul orei 22.50.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA