Destinatii Europene

Piata de Craciun de la Berlin

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
29/11/2012 - 02/12/2012
Pret Total:
255 € (63.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Piata de Craciun BERLIN

Un loc pentru inima ta

Zbor direct compania Lufthansa

29 noiembrie – 02 decembrie

Pentru cei care doresc sa traiasca farmecul inconfundabil al Pietelor de Craciun Germane, Berlinul este locul ideal, fiind „capitala” Pietelor de Craciun din Germania cu nu mai putin de 60 de targuri de craciun organizate peste tot in oras. Marile bulevarde, pietele si muzeele vor imbraca haine de sarbatoare.Viziteaza renumitele Piete de Craciun de la Castelul Charlottenbrug, Piata Gendarmenmark, Potsdamer Platz,Biserica Memoriala Kaiser Wilhelm din apropiere de Kurfürstendamm.Simte atingerea secolelor trecute in timpul unei plimbari pe Bulevardul Unter den Linden , fa-ti timp pentru vizitarea numeroaselor muzee ce adapostesc pretioase opere de arta, petrece in stilul tipic Berlinez la una din tavernele locale (Kneipe) de pe marile bulevarde , savurand o bere adevarata. Pentru impatamitii cumparaturilor o vizita pe Friedrichstrasse sau pe Kurfürstendamm, va face toti banii.De asemenea, iti poti petrece o seara de vis la faimoasa Opera asistand la un concert sau la un show muzical. Indiferent de ce cauti- Berlinul, are tot ce iti trebuie, fiind un loc pentru inima ta !



PROGRAMUL EXCURSIEI



29 noiembrie BUCURESTI – BERLIN

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 13:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH3083 cu destinatia Berlin. Decolare la ora 15:30. Sosire la Berlin la ora 16:40. Transfer la hotel. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Putine orase au vazut atat de multe schimbari in ultimii ani precum Berlinul. Aceasta capitala este metropola europeana cu cea mai bogata istorie, dar si cu cea mai fulminanta revenire. Cele doua entitati separate, care au existat inainte de caderea Zidului Berlinului, au devenit iarasi una. Greu se gaseste vreo urma din fosta diviziune est-vest. Arhitectura noua din Potsdamer Platz si a cartierului guvernamental formeaza un contrast fascinant pentru cladirile de la sfarsitul secolului 19 ale Charlottenburg-ului, acum toate imbracate in haine de sarbatoare. Cazare hotel HOLIDAY INN CITY EAST 4****. Detalii pe: www.holidayinn.com



30 noiembrie BERLIN – Targul de Craciun din Piata Gendarmenmarkt

Mic dejun. Tur de oras Berlin cu autocar si ghid local (4ore): Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, Faimosul Zid al Berlinului care obisnuia sa imparta orasul in doua parti distincte, despartind aproape 30 de ani familii si prieteni. Dupa turul de oras, deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru Vizitarea Targului de Craciun din Piata Gendarmenmarkt – unde se organizeaza una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Berlin. Obiecte de artizanat vechi, broderii, cioplitori in lemn si pietrari care-si prezinta munca lor, jongleri, acrobati, grupuri de dans si coruri, artisti de renume internationali, sunt ingredientele de succes ale acestui renumit targ de Craciun. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel HOLIDAY INN CITY EAST 4****.



01 decembrie Potsdam & Palatul Sanssouci – Piata de Craciun de la Castelul Charlottenburg

Mic dejun. Optional, Excursie de ½ zi la Potsdam. Nici o vizita la Berlin fara Potsdam! Toti cei care au vizitat Germania va sfatuiesc acest lucru. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Intoarcere in Berlin. Dupa amiaza, deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru Vizitarea Pietei de Craciun de la Castelul Charlottenburg. Din 2007 Castelul Charlottenburg gazduieste cea mai faimoasa Piata de Craciun din capitala Germaniei. Castelul si parcul sau sunt cufundate intr-o lumina romantica, peste 150 de comercianti din intreaga Germanie s-au strans aici sa-si prezinte obiectele de arta si artizanat vechi, sunt organizate targuri de meserii si nu in ultimul rand aici se desfasoara un adevarat spectacol culinar. Puteti admira vestitele casute din lemn multicolore imbracate in haine de sarbatoare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel HOLIDAY INN CITY EAST 4****.



02 decembrie BERLIN – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH3082 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:45, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:50. Sfarsitul pachetului de servicii.





Tarif : 255 Eur de pers loc in camera dubla





Supliment camera SGL: + 71 EURO/persoana/perioada

Reducere copil 2-6.99 ani: 95 EURO/copil

Reducere copil 7-10.99 ani: 60 EURO/copil



Servicii incluse:

• Bilet de avion Bucuresti – Berlin – Bucuresti, zbor direct compania Lufthansa
• 3 nopti cazare cu mic dejun la HOTEL HOLIDAY INN CITY EAST 4****
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Tur de oras Berlin cu autocar si ghid local
Tururi pietonale cu insotitorul de grup si vizitarea Pietelor de Craciun
• Insotitor roman de grup



Nu sunt incluse:

• Taxele de aeroport & combustibil: aprox. 135 Euro/persoana (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului)
• Intrarile la obiectivele turistice
• Asigurarea medicala (optionala), asigurarea storno
• Excursiile optionale:

POTSDAM : 50 Euro/persoana: transport autocar, bilet de intrare Palatul si Parcul Sanssouci, audio guide

Nota: Tarifele excursiilor optionale au fost calculate pentru un grup minim de 20 persoane.



HOTEL HOLIDAY INN CITY EAST 4**** www.holidayinn.com

Holiday Inn City East este situat la doar 15 minute de mers cu tramvaiul de Alexander Platz, in inima Berlinului de est si este un hotel modern, recent renovat, cu 156 de camere dotate cu: TV, PayTV, radio, telefon, Wi-Fi, uscator de par, baie utilata modern.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Nov-12 - 02-Dec-12255

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel