Destinatii Europene

Paste 2012 pe Coasta Amalfi

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
18/01/2012 - 18/04/2012
Pret Total:
435 € (72.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Carlton International
Locatie: Sorrento din Italia
Early booking


Reducere 10%
pana la
15-02-2012
de la 435 EUR 392 EUR Mic Dejun sejur/pers 6 zile | 5 nopti Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667

Acest hotel de 4 stele se află în centrul de Sorrento, aproximativ 50 de metri de Piazza Tasso. Acesta oferă piscină proprie.
Staţie de tren Sorrento este în mai puţin de o plimbare de 5 minute de la Carlton Hotel International. La doar 500 de metri distanţă veţi găsi Marina Piccola Plajă şi portul principal Sorrento, unde feriboturile concediu pentru Napoli, Amalfi şi Insula Capri.
Camerele sunt luminoase şi funcţionale, cu o baie en suite, un televizor LCD şi aer condiţionat. Un balcon cu vedere la mare este disponibil în unele camere. Un mini-bar este disponibil la cerere.
Restaurantul Hotelului Carlton este deschis în fiecare noapte pentru cină, şi serveşte gustări în timpul pauzei de masa. Micul dejun tip bufet variat include mezeluri, brânzeturi şi produse de patiserie dulce.

Ziua 1 – 13.04.2012: Ciao, Italia! Bucuresti - Napoli
Plecare din Bucuresti (aeroportul Baneasa) spre Napoli cu zbor al companiei Blue Air. Decolare la ora 16 :10. Sosire in Napoli la ora 17 :15. Transfer la hotel in Sorrento. Cazare in Sorrento.
Ziua 2 – 14.04.2012: Asezari albe, flori multicolore, stanci abrupte suspendate deasupra apelor turcoaz !... Positano si Amalfi
Mic dejun. Optional excursie pe Coasta Amalfi cu vizitarea celor mai importante doua localitati: Positano si Amalfi.Positano, de o frumusete dramatica, agatat de suprafata rocilor, rostogolindu-se parca in cascada in apele turcoaz de la picioarele stancilor, a devenit astazi o statiune la moda! Albul caselor si culorile vii ale florilor stralucitoare care decoreaza zidurile, micii artizani, magazinele …toate acestea creeaza o imagine aproape imposibil de imaginat! Apoi, mai sunt mirosul pielii pe care mesterii locali o folosesc la confectionarea sandalelor, si restaurantele renumite pentru specialitatile din peste si fructe de mare, si agitatia specifica fiecarei zi. Dupa-amiaza vizita la Amalfi. Acest mare centru comercial pe vremea bizantinilor, este astazi un mare centru turistic, cu stradutele sale pietruite, marginite de restaurante superbe, baruri “trendy” si boutique-uri exclusiviste. Din piata principala, cu fantana sa, cateva trepte urca spre usa de bronz din secolul al XI-lea a Domului. In cripta se odihneste trupul sfantului Apostol Andrei, adus in 1206 din Constantinopol. Intoarcere in Sorrento si cazare.
Ziua 3 – 15.04.2012: Hristos a Inviat ! Petreceti prima zi de Paste in Sorrento
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plimbare si relaxare in Sorrento. Pranzul de Paste se serveste la un restaurant din Sorrento. Cazare Sorrento.
Ziua 4 – 16.04.2012: “Perla Golfului Napolitan”. Capri
Mic dejun.Vizita optionala in Insula Capri. Insula Capri ofera unele dintre cele mai spectaculoase peisaje mediteraneene. Clima sa blanda, apa de culoarea turcoazului, plajele razletite printre stanci sculptate de apa, terasele acoperite cu o vegetatie luxurianta, hotelurile elegante, vilele rafinate si gradinile relaxante atrag vizitatorii de secole. Din port se poate lua funicularul pana la `Piazzetta Umberto I` - un loc impanzit de buticuri si restaurante. Tot in Capri se mai pot vizita: Gradinile lui Augustus (care ofera o panorama extraordinara asupra stancilor Faraglioni). Vizita continua cu al doilea oras al insulei – Anacapri (oras renumit pentru industria artizanala, parfumuri si celebrul lichior limoncelo) cu: vila San Michele a celebrului scriitor si medic suedez Axel Munthe; biserica San Michele cu pavajul sau acoperit cu placute de majolica, infatisand “Povestea Raiului” de Francesco Solimena. Din Anacapri se poate merge cu telescaunul pe Monte Solaro. Din portul Marina Grande din Capri mai puteti face un tur al insulei (optional) sau puteti vizita (optional) Grota Albastra (in cazul in care conditiile meteorologice sunt favorabile). Seara intoarcere in Sorrento. Cazare Sorrento.
Ziua 5 – 17.04.2012: Misterul anticului Pompei ! Sorrento - Pompei (130 km)
Mic dejun. Vizita optionala la Pompei. Va propunem o calatorie de jumatate de zi la Pompei, fondat de bastinasii oscani cu putin timp inainte de secolul al VIII-lea i.Hr. si mai tarziu condus de etrusci, greci si razboinicii samniti. Orasele au fost acoperite aproape instantaneu de lava, piatra si cenusa, in urma eruptiei vulcanului Vezuviu in 79 d.Hr, impietrindu-le la propriu si punand capat vietii locuitorilor. Intoarcere in Sorrento si dupa-amiaza libera.
Ziua 6 – 18.04.2012: “Torna a Surriento!” Napoli - Bucuresti
Mic dejun. Transfer dimineata din Sorrento in Napoli si tur panoramic al orasului. Galagios, aglomerat, dar tulburator, Napoli are de toate – cladiri frumoase, muzee de nivel international si verva cosmopolita. Dupa turul de oras, transfer la aeroportul Napoli pentru zborul Blue Air catre Bucuresti, decolare la ora 19:00. Sosire la Bucuresti (aeroportul Baneasa) la ora 21:55.
Paste 2012 pe Coasta Amalfi
Durata: 6 zile | 5 nopti | Transport: Avion | Masa: Mic Dejun | Exprimare pret: sejur/pers

Reducere 10% pana la 15-02-2012
DATA Camera dubla + mic dejun
13.Apr.2012 - 18.Apr.2012
435 EUR E.B. 391.5 EUR (5 nopti cazare)

Observatii tarife:
Tarif / Persoana in cam dubla: 435 Euro
Supliment cazare in camera single: 90 Euro
Supliment demipensiune: 50 Euro

Servicii incluse:
Transport cu avionul Bucuresti -Napoli si retur cu compania Blue Air
5 nopti cazare in camera dubla, mic dejun inclus la hotelul ales in Sorrento
Transfer aeroport - hotel in Sorrento -aeroport
Tur de oras panoramic de jumatate de zi in Napoli
Servicii de ghid insotitor roman pe durata calatoriei
Pranz de Paste la un restaurant local pe 15.04.2012


Servicii neincluse:
Taxele de aeroport si securitate si taxa de bagaje de cala (85 Euro / persoana);
Taxa de statiune (7,5 Euro / persoana) -se achita cash la hotel;
Excursiile trecute optionale in program;
Asigurare medicala si asigurarea storno;
Alte cheltuieli personale;

Orase plecare:
Bucuresti /

Rezerva acum online
www.terrasejur.ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA