Destinatii Europene

Paste 2012 Dubrovnik - Perla Adriaticii

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
13/04/2012 - 18/04/2012
Pret Total:
399 € (66.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

13 Aprilie Bucuresti – Dubrovnik
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 09:20 pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS790 cu decolare la ora 11:20 cu destinatia destinatia Dubrovnik via Viena. Sosire la Viena la ora 12:00 si imbarcare pe zborul OS731 cu destinatia Dubrovnik. Decolare la ora 12:50 si aterizare la ora 14:10. Sosire la Dubrovnik si transfer la hotel. Popas pentru fotografii panoramice cu cetatea Dubrovnik. Dupa formalitatile de cazare, timp liber la dispozitie. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centrul vechi al orasului. Servirea cinei la hotel. Cazare Grand Hotel Park 4****. Detali pe: www.grandhotel-park.hr

14 Aprilie Dubrovnik – Perla Adriaticii, Tur de oras & Insula Locrum
Mic dejun. Intalnire cu ghidul local la Pile Gate – Poarta principala de intrare in cetatea Dubrovnik pentru Tur de oras pietonal: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, fortareata Lovrijenac, fortareata Minceta, Stradun – principala artera pietonala din cetate, biserica votiva San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas – simbol al orasului, Biserica Sf. Blaise, Manastirea Dominicana, Portul vechi si fortareata Ravelin. (Durata: 2 ore, fara intrari). Timp liber la dispozitie. Din portul vechi se poate face o scurta croaziera in Insula Locrum – locul unde a naufragiat Richard Inima de Leu, situata vis-a-vis de portul vechi. Servirea cinei la hotel. Seara, pentru cine doreste, participare la Slujba de Inviere de la biserica ortodoxa din orasul vechi. Cazare Grand Hotel Park 4****.

15 Aprilie Dubrovnik – Croaziera in Insulele Elafiti: Kolocep, Sipan si Lopud
Mic dejun. Croaziera in Insulele Elafiti (se organizeaza in functie de conditiile meteorologice. Daca vremea nu permite, se va organiza o excursie alternativa). Vom naviga de-a lungul Insulelor Elafiti pline de vegetatie luxurianta subtropicala: pini, chiparosi, maslini, cimbru, rozmarin si locul preferat al nobilimii secolelor 15-16 pentru intemeierea de case de vacanta. Ne vom indrepta intai catre Suđurađ – un port pescaresc de pe insula Sipan, apoi ne vom opri in golful Janska unde vom servi un pranz pescaresc cu preparate dalmate acompaniate de vin si muzica traditionala. Dupa pranz vom naviga catre insula Lopud, cunsocuta pentru traditiile sale marinaresti, locul de bastina al multor capitani si navigatori. Vom vizita pe insula Manastirea Franciscana si parcul Gjiorgic-Mayneri (sec. XIX). Timp liber la dispozitie pe insula. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Seara timp liber la dispozitie, plimbare cu ghidul insotitor in centrul vechi. Cazare Grand Hotel Park 4****.


16 Aprilie Excursie in Muntenegru – „Montenegro Blue”
Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi in Muntenegru. Vom strabate pentru inceput spectaculosul golf Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit " Fiordul Sudului ". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial Natural si Cultural al UNESCO. Vom calatori de-a lungul golfului trecand prin Risan si pitorescul Perast – casa multor capitani si navigatori de seama. Vom face apoi o croziera cu barca catre o insula construita de om, unde se afla „Biserica Maicii Domnului de pe stanca”. Tur de oras in centrul vechi din Kotor unde se afla catedrala St. Triphun strajuita de ziduri si fortarete incluse in Patrimoniul Mondial Unesco. Stop fotografic la hotelul Sveti Stefan, un hotel-insula exclusivist. Tur orientativ in Budva – unda dintre principalele si cea mai frumoasa statiune din Muntenegru. Timp liber la dispozitie in Budva. Intoarcere la Dubrovnik. Servirea cinei la hotel. Cazare Grand Hotel Park 4****.
17 Aprilie Excursie la Ston & Insula Korkula
Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi la Ston si Insula Korkula. Astazi vom descoperi fermercatorul orasel Ston-recunoscut pentru zidurile sale lungi de 5 km, si insula Korcula- locul natal al marelui navigator, Marco Polo. Ston si-a dobandit un renume pentru delicioasele sale scoici pe care le poti gusta in unul din cochetele restaurante alaturi de un pahar de vin local. Un alt reper pentru care Ston este recunoscut sunt vechile iazuri sarate din care se produce si in prezent sare dupa modul traditional. Ne continuam excursia catre Orebic, unde ne vom imbarca pe ferry-boat-ul spre frumoasa insula, Korcula. Acoperita de desele paduri de pini, insula a fost numita de catre greci in secolul 3 I.Hr, Korkyra Melania, insemnand Korkula cea Neagra. Orasul ce ii poarta numele este unul din cele mai frumoase orase medievale de pe Coasta Adriaticii. Incepem turul orasului pe incantatoarele stradute ale centrului vechi, pietele ce adapostesc frumoase palate Renascentiste, magnifica Catedrala a Sfantului Marcu-patronul sfant al orasului. Scurta oprire la Peljesac unde vom vizita crama locala si vom degusta unele din cele mai faimoase vinuri ale regiunii. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Grand Hotel Park 4****.

18 Aprilie Zidurile cetatii Dubrovnik, zborul catre casa
Mic dejun. In aceasta dimineata, va sugeram o plimbare pe zidurile cetatii Dubrovnik, una dintre cele mai frumoase atractii ale cetatii, zidurile medieval intinzandu-se pe o lungime de aproximativ 2,000m. Acestea au o grosime cuprinsa in 3 – 6 metri. Se pot admira cele 4 fortarete: Minceta in nord, Ravelin in partea de est, St.John in sud-est si Bakar in vest. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Austria Airlines OS732 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 14:55 si aterizare in Viena la ora 16:25. La ora 17:30 imbarcare pe cursa OS787 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 17:30 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble4A 3-a pers
13-Apr-12 - 18-Apr-12509429399

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Servicii Incluse:
  • • Bilet de avion Bucuresti – Dubrovnik – Bucuresti, via Viena, compania Austrian Airlines
  • • 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) Grand Hotel Park 4**** Dubrovnik
  • • Tur de oras Dubrovnik, pietonal, cu ghid local
  • • Croaziera in ziua de Paste In Insulele Elafiti: Kolocep, Sipan si Lopud
  • • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • • Taxa de statiune
  • • Insotitor roman de grup
  • Nu sunt incluse:
  • • Taxele de aeroport & combustibil: ~180 Euro/persoana
  • • Asigurarea medicala de calatorie

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM