Destinatii Europene

Pachet meci FC Barcelona vs. RCD Mallorca

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Eveniment sportiv
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
06/04/2013 - 08/04/2013
Pret Total:
179 € (59.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Pachet meci FC Barcelona vs. RCD Mallorca

Va propunem un meci din campionatul spaniol pentru a va incanta privirea cu un spectacol minunat oferit de echipa catalana!

Tarif = 179 Euro / persoana

Tariful include:
- cazare in camera dubla la Hotel Catalonia Castellnou 3* sau similar
- 2 nopti
- mic dejun
- bilet meci FC Barcelona vs. RCD Mallorca, categoria 4 - Locuri in spatele portii sau de-a lungul terenului, inelul 3 (Locurile de asemenea pot fi atribuite in inelul 1 in spatele portii)
- taxa de livrare a biletelor la hotel

Supliemte:
- bilet meci categoria 3 Locuri in spatele portii, inelul 1 sau 2: 35 Euro / persoana
- bilet meci categoria 2 Locuri acoperite in tribuna de-a lungul terenului, in inelul 3 sau locuri neacoperite de-a lungul terenului, inelul 1 sau 2: 82 Euro / persoana
- bilet meci categoria 1 Locuri acoperite in tribuna de-a lungul terenului, inelul 1 sau 2: 106 Euro / persoana

Nota:
- Agentia noastra nu este raspunzatoare in cazul modificarilor efectuate de club sau liga privind data si ora de desfasurare a meciului. Desi programarea meciurilor este stabilita cu mult timp in avans, data si ora exacta se comunica de catre club/liga cu 1 saptamana inainte de meci datorita participarii echipelor in cupele europene sau din alte cauze ce pot muta ziua meciului din Duminica in Sambata sau pot avea loc etape intermediare. In acest sezon unele meciuri sunt programate a fi jucate in ziua de Miercuri, insa pot fi mutate Marti sau Joi. Aceste modificari efectuate de club sau liga pot afecta zborurile rezervate de dumneavoastra cat si alte servicii, modificarea acestora putand atrage taxe de modificare si clase tarifare superioare ale biletului de avion, agentia noastra nu este raspunzatoare de aceste costuri suplimentare.
- Biletele la meci se afla intr-un sector cu suporteri ai echipei gazda. Va recomandam sa aveti haine neutre sau in culorile echipei gazda pentru a evita orice situatie neplacuta.
- Biletele la meci se pot achizitiona numai impreuna cu serviciul de cazare in cadrul pachetului propus. Totusi, agentia noastra va ofera posibilitatea de a rezerva mai multe nopti de cazare si de a adauga alte servicii precum transfer de la aeroport la hotel si retur sau excursii locale, tururi de oras etc.

Biletele vor fi livrate in Barcelona, la hotelul rezervat. Taxele de livrare si TVA-ul sunt incluse in tarif.

Incepand cu 1 Noiembrie 2012, turistii vor fi nevoiti sa plateasca o "taxa de turism" in Barcelona. Aceasta taxa nu este inclusa in tarif, ci se achita direct la receptia hotelului (Hotel 5* = 2,5 Euro / pers / noapte, Hotel 4* = 1,5 Euro / pers / noapte, Hotel 3* sau 2* = 0,75 Euro / pers / noapte. Copiii sub 16 ani nu platesc taxele hoteliere)

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
06-Apr-13 - 08-Apr-13-179--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Studio"

Total Oferte de Turism (283)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Studio