Destinatii Europene

Oferta Speciala Paste 2012-Hotel Grand Pomorie 5*

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Cazare
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
11/04/2012 - 05/05/2012
Pret Total:
124 € (41.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Grand Hotel Pomorie 5* este situat in partea nord-estica a orasului Pomorie, la numai 15 minute de Aeroportul International din Burgas si la o distanta de 15 minute de faimoasa statiune Sunny Beach. Hotelul este pozitionat la marginea Lacului Sarat, recunoscut pentru proprietatile sale curative, similare cu cele ale Marii Moarte.
Toate camerele sunt mobilate modern si elegant, cu aer conditionat, telefon, TV interactiv, Internet, Mini Bar, baie cu cada si cabina de dus, oglinda, uscator de par si telefon. Toate camerele au terase cu vedere la mare. Gama larga de produse culinare oferite in cadrul restaurantului hotelului pot satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Pentru cei care apreciaza bucataria internationala, Balneohotelul Pomorie garanteaza o surpriza in restaurantul principal. Meniul in restaurantul “Health Food” este adecvat nu numai celor care se hranesc dietetic dar si celor care au probleme de sanatate sau vor sa slabeasca. Pentru cei care iubesc produsele la gratar, sunt pregatite diverse tipuri de carne si legume in “Restaurantul BBQ”.
Centrul Balneologic, Spa si Wellness este locul perfect unde turistii pot uita de grijile si stresul cotidian. Personalul medical inalt calificat va consulta turistii si va elabora un program de tratament cu namol si terapie cu lesie destinate pacientilor cu boli inflamatorii, recuperare dupa fracturi suferite, afectiuni ale sistemului nervos periferic, afectiuni genitale, boli ale pielii, boli metabolice.
Camerele single sunt potrivite pentru cazare individuala sau pentru cupluri. Turistii cazati in astfel de camere beneficiaza de: terasa cu vedere spre mare, televizor, jocuri, acces gratuit la internet, telefon, minibar, room-service non-stop, baie cu cada si dus, uscator de par, oglinda cosmetica, facilitati pentru pregatirea ceaiului si a cafelei.
Camerele duble au doua paturi single, mobilierul este construit din materiale de cea mai buna calitate, dinamica luminii punand in valoare culorile odihnitoare. Facilitati: terasa cu vedere spre mare, televizor, jocuri, acces gratuit la internet, telefon, minibar, room-service non-stop, baie cu cada si dus, uscator de par, oglinda cosmetica, facilitati pentru pregatirea ceaiului si a cafelei.
Camera dubla matrimoniala poate fi folosita atat individual cat si de catre cupluri. Mobilierul modern este in perfecta armonie cu facilitatile oferite si nuantele camerei, sporind astfel confortul. Facilitatile oferite sunt: terasa cu vedere spre mare, televizor, jocuri, acces gratuit la internet, telefon, minibar, room-service non-stop, baie cu cada si dus, uscator de par, oglinda cosmetica, facilitati pentru pregatirea ceaiului si a cafelei.
Junior Suite. Aceste apartamente sunt caracterizate prin confort si lux. Dormitorul si livingul se imbina perfect creand o atmosfera unica in care turistii se vor simti perfect! Apartamentul ofera: cada cu hidromasaj, dus cu aburi, terasa cu vedere spre mare, televizor, jocuri, acces gratuit la internet, telefon, minibar, room-service non-stop, uscator de par, oglinda cosmetica, facilitati pentru pregatirea ceaiului si a cafelei.
Apartament. Cuvintele cheie sunt stil si confort...orice client sesizeaza acest aspect inca de la intrarea in apartamentele Balneohotel “Pomorie”. Aceste apartamente au un dormitor si un living, doua grupuri sanitare, baie cu cada pentru hidromasaj si dus cu aburi - toate pentru rasfatul turistilor care acest acest tip de cazare. Alte facilitati: terasa cu vedere spre mare, televizor, jocuri, acces gratuit la internet, telefon, minibar, room-service non-stop, uscator de par, oglinda cosmetica, facilitati pentru pregatirea ceaiului si a cafelei.
Apartamentul “Seagull” asigura tot confortul necesar persoanelor care prefera spatiile largi si primitoare. Apartamentele sunt situate in partea centrala a cladirii, oferind astfel o terasa spatioasa cu vedere la mare, peste zona piscinelor si a parcului hotelului. Baia chic imbracata in marmura neagra este dotata cu cada pentru hidromasaj, dus cu aburi. Dormitorul cuprinde si un dressing, oferind astfel intimitate si confort. Alte facilitati: televizor, jocuri, acces gratuit la internet, telefon, minibar, room-service non-stop, uscator de par, oglinda cosmetica, facilitati pentru pregatirea ceaiului si a cafelei.
Apartamentul “Exotic”. In aceste apartamente de lux sunt imbinate materiale exotice, naturale, valorificate pentru crearea unei atmosfere incitante. Apartamentele ocupa un intreg nivel al hotelului. Fiecare apartament cu o suprafata de 200 m2 este finisat cu materiale exotice: podele din lemn african, accesorii indoneziene lucrate manual, candelabre suflate cu aur, semineu. 


Pachetele de PASTE includ:
- Pachetele de 2 nopti includ: cazare 2 nopti, 2 mic-dejunuri, 2 cine - 1 cina festiva si 1 cina tematica, pachet SPA
- Pachetele de 3 nopti includ: cazare 3 nopti, 3 mic-dejunuri, 3 cine - 1 cina festiva si 2 cine tematice, pachet SPA
- Pachetele de 4 nopti includ: cazare 4 nopti, 4 mic-dejunuri, 4 cine - 1 cina festiva, 2 cine tematice, 1 cina standard, pachet SPA
- Pachetele de 5 nopti includ: cazare 5 nopti, 5 mic-dejunuri, 5 cine - 1 cina festiva, 2 cine tematice, 2 cine standard, pachet SPA
*Pachet SPA: sauna, baie Ruseasca, baie de aburi, baie Turceasca, mersul Kneipp, camera de gheata, dus soc, fitness, jacuzzi, piscina interioara, seif in camera, internet.

REDUCERI:
- Infantii (0-1,99 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate, nu primesc servicii;
- 1 copil (2-11,99 ani) cazati in pat normal in DBL, Family Room sau Apartament cu 1 adult - plateste 50% din tariful de adult;
- 1 copil (2-11,99 ani) cazat in pat suplimentar in DBL, Family Room sau Apartament cu 2 adulti - plateste un tarif fix de 31 eur / copil / zi
- Adult (peste 12 ani) cazat in pat suplimentar in DBL, Family Room sau Apartament cu 2 adulti - plateste 50% din tariful de adult.

POLITICA DE ANULARE SI PENALIZARE:
- Rezervarile trebuie achitate integral in momentul confirmarii. Modificarile, anularile sau no-show se penalizeaza cu 100%.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
11-Apr-12 - 05-Mai-12-124--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: - Infantii (0-1,99 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate, nu primesc servicii
  • Taxa statiune 6.00 /adult/zi 6.00 /copil/zi 

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS