Destinatii Europene

Oferta Ski Predeal

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
17/02/2009 - 31/03/2009
Pret Total:
300 € (60€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ski
  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane

Descriere Oferta Turistica:

Descriere:

Pe perioada iernii, Hotel Cota 1200 in colaborare cu Scoala de Schi 2 Extreme, va propune un deosebit pachet, in cadrul caruia aveti noi programe foarte accesibile, pentru a va petrece timpul liber invatand schi.

Aceste pachete includ, orele de schi, cazare si masa (demipensiune-mic dejun si cina, pensiune completa-toate cele trei mese). Pentru programele de schi aveti mai multe optiuni, functie de numarul de persoane solicitante si perioada, iar calculatia este facuta pentru curs intensiv de patru ore/zi (doua ore dimineata si doua ore dupa amiaza)


Pret:

Pentru grupuri de minim 5 pax, maxim 7 pax/monitor:

-ski week, de luni pana vineri (16 ore de schi), seara Scolii de Schi (concurs de schi, diplome), cu demipensiune - 780 lei/pax, cu pensiune completa - 920 lei/pax.

-ski weekend, de vineri pana duminica (12 ore de schi, ski-pass de absolvire al cursului), cu demipensiune - 580 lei/pax, cu pensiune completa - 690 lei/pax.Pentru grupuri de minim 2 pax, maxim 4 pax/monitor:

-ski week, de luni pana vineri (16 ore de schi), ski-pass de absolvire al cursului, cu demipensiune - 1020 lei/pax, cu pensiune completa - 1160 lei/pax.

- ski weekend, de vineri pana duminica (12 ore de schi, ski-pass de absolvire al cursului), cu demipensiune - 760 lei/pax, cu pensiune completa - 870 lei/pax.

Pentru ore private:

- ski week, de luni pana vineri (16 ore de schi), schi-pass de absolvire al cursului, cu demipensiune - 1180 lei/pax, cu pensiune completa - 1350 lei/pax.

- ski weekend, de vineri pana duminica (12 ore de schi, ski-pass de absolvire al cursului), cu demipensiune 850 lei/pax, cu pensiune completa, 960 lei/pax.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Sc Xtour SRL"

Total Oferte de Turism (37)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Sc Xtour SRL