Destinatii Europene

Oceania grand tour 31 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
31 zile
Valabilitate Oferta:
22/08/2013 - 31/10/2013
Pret Total:
9615 € (310.16€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice
  • scufundari
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI - KUALA LUMPUR
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda ora 12 :00, imbarcare si zbor spre Kuala Lumpur, ora 13 :55 via Amsterdam. Noapte in avion.
Ziua 2. KUALA LUMPUR
Sosim in Kuala Lumpur 15:45 si transfer la hotel. Timp liber dupa amiaza. Cazare Kuala Lumpur.
Ziua 3. KUALA LUMPUR
Mic dejun. Turul orasului, ale carui principale atractii se concentreaza in doua mari zone de interes: Centru Orasului si Triunghiul de Aur. Vom admira Dataran Merdeka ( Piata Independentei ), Cladirea Sultan Abdul Samad, Moscheea Nationala, Chinatown, Turnurile Gemene Petronas ( pana nu de mult cele mai inalte din lume, depasite astazi de `Taipei 101 Tower` ), Turnul Menara, unde putem urca pentru o panorama extraordinara asupra metropolei, de la inaltimea de 276 m, unde se afla un restaurant rotitor. Seara tarziu transfer la aeroport pentru zborul spre Melbourne, Australia. Se calatoreste noaptea.
Ziua 4. WELCOME IN AUSTRALIA! MELBOURNE
Sosim in Melbourne. Vizitam Melbourne, oras fermecator, asezat pe malul raului Yarra, un amestec de vechi si nou, cu cladiri monumentale datand din epoca victoriana si constructii zgarie-nori care domina orizontul metropolei. Turul ne poarta prin Docklands, Royal Arcade, Chinatown, trecand pe langa Primarie si Parlamentul statului Victoria, vizitand Catedrala si centrul istoric. Intoarcere in Melbourne seara si cazare.
Ziua 5. MELBOURNE - & PHILIP ISLAND - AUCKLAND
Mic dejun. Timp liber dimineata. Dupa-amiaza excursie optionala la Philip Island, ocazie de a vedea magnifica parada de pinguini pitici, unul din rarele locuri de pe planeta unde poate fi observata aceasta specie. `Parada` are loc intotdeauna inainte de apus, cand sutele de pinguini se intorc `in formatie` din apele marii si urca pe dunele galbene de nisip pentru a se odihni, creand un spectacol captivant, care atrage peste 3 milioane de vizitatori in fiecare an. Pana la parada, putem explora rezervatia Wilde Park Life (intrarea nu este inclusa), cu canguri care hoinaresc intr-o generoasa libertate, ursuleti koala, diavoli tasmanieni, diverse specii de papagali si pasari de prada, serpi si reptile. O alta atractie este Seal Rocks ( intrarea nu este inclusa) un sanctuar al celor peste 16 mii de foci, cea mai mare colonie din Australia. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Auckland, Noua Zeelanda.
Ziua 6. AUCKLAND
Sosire in Auckland, cea mai mare concentratie urbana din Noua Zeelanda, oras cosmopolit si modern, un amestec de culturi si etnii diferite, printre care populatia polineziana reprezinta o mare parte. `Haere Mai ` ( Bine ati venit ) ! Orasul este construit pe un camp vulcanic, de-a lungul unui istm generos din nordul tarii, fiind botezat si `Orasul Navigatorilor` datorita miilor de iahturi si ambarcatiuni de lux care populeaza Marina Waitemata si Golful Hauraki. Vom face un tur panoramic al orasului, vizitand Mount Eden / Bastion Point, de unde se deschide o minunata panorama de 360 grade asupra zonei urbane. Coboram apoi si vizitam Muzeul Memorial, cel mai vechi muzeu al Noii Zeelande, in care vom parcurge istoria tarii si vom intelege mai bine locul ei in zona Pacificului, oamenii sai. Urmatoarea oprire va fi marea atractie a zilei de astazi. Vom vizita `Kelly Tarlton`s Antarctic Encounter and Underwater World`, un fascinant acvariu subteran, pe care il vom parcurge, intr-un mod interactiv, prin tuneluri de sticla, plimbati de benzile rulante. Prima intalnire va fi cu pinguinii, pe care ii vom observa de aproape inntr-un spatiu vast, cu temperatura controlata, care imita in detaliu habitatul lor natural. Vom trece prin `coliba` folosit de capitanul Scott in expeditia sa la Polul Sud din 1912, o minunata replica care imita pana si sunetele si mirosurile. Trecand mai departe prin Amazon Tank, unde vom observa pestii piranha, ajungem in Underwater World, calatorind prin tuneluri de sticla, inconjurati de 2 milioane de litrii de apa, de unde putem privi de la doar cativa cm creaturi marine fascinante precum rechinii fiorosi, balena de bronz, pisici de mare imense sau crabi uriasi. Seara transfer la hotel. Cina optionala la restaurantul rotitor Orbit, situat la 190 m inaltime in Sky Tower, cel mai inalt turn din emisfera sudica. Inainte si dupa cina, vom avea acces gratuit pe platforma de observatie principala. De la inaltimea de 327 m vizibiliatatea ajunge, intr-o zi senina, pana la 80 km. Cazare Auckland.
Ziua 7. AUCKLAND-QUEENSTOWN
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Queenstown. Cei pasionati de peisaje grandioase nu vor uita aceasta zi. Excursie optionala cu autocarul si vaporasul la Milford Sound, cea mai faimoasa atractie turistica a Noii Zeelande. Vom parcurge un traseu captivant, printre vaile muntilor maiestosi, pentru a ajunge in jurul pranzului la Milford Sound, fiord spectaculos la Marea Tasmaniei, sculptat de ghetari de-a lungul a milioane de ani. Ne vom imbarca intr-o croaziera minunata si vom strabate lungimea fiordului pana la mare, strajuit de peisajele dramatice ale muntilor inalti acoperiti de paduri, stanci uriase verticale si cascade care se revarsa de la peste 1000 de m altitudine. Vom putea sa observam fauna specifica, cel mai adesea delfinii jucausi, foci si pinguini. Pranzul il vom servi pe vas dupa care ne vom intoarce in Queenstown. Cazare Queenstown.
Ziua 8. QUEENSTOWN-MT.COOK-CHRISTCHURCH
Mic dejun. Tur panoramic Queenstown. Plecam mai departe spre Christchurch, parcurgand ruta Alpilor, prin Parcul National Aoraki Mt. Cook, parte din patrimoniul natural UNESCO. Mount Cook este cel mai inalt lant de munti din Noua Zeelanta, oferind peisaje spectaculoase, cu vai adanci, ghetare mirifice si platouri ametitoare. Vom ajunge la Mt. Cook Village, situat la poalele Ghetarului Hooker, unde vom avea timp pentru masa de pranz. Continuam drumul spre Christchurch, `Orasul Gradina`, traversat de raul Avon, este cea de-a doua mare zona urbana a Noii Zeelande, oras aerisit, cu o abundenta de parcuri si gradini. Sosire si cazare Christchurch.
Ziua 9. CHRISTCHURCH- PICTON - WELLINGTON
Mic dejun. Vom face un tur de oras, vizitand Cathedral Square, unde se afla centrul istoric, Christchurch (afectata puternic in urma cutremurului din 2011). Zona este protejata si este permis accesul numai in anumite zone (din motive de siguranta).Ne imbarcam pe ferry-boat intr-un voiaj de cca. 3 h pana la Picton pentru traversarea stramtoarii Cook, unul din cele mai spectaculoase trasee de ferry-boat din lume, datorita peisajelor pe care le strabate. Sosim dupa-amiaza la Wellington capitala Noii Zeelande. Oras vibrant, stralucitor, capitala artelor si a culturii, inconjurat de dealuri inalte si coaste abrupte, Wellington se remarca prin energia si vitalitatea pe care le degaja. Cazare Wellington.
Ziua 10. WELLINGTON - TONGARIRO NATIONAL PARK - ROTORUA
Mic dejun. Scurt tur de oras Wellington. Turul orasului ne poarta de-a lungul portului magnific, trecand pe langa Parlament si Cladirile Guvernamentale. Centrul orasului este compact, linear, usor accesibil pietonal, impanzit de teatre, cinematografe, restaurante si magazine.Continuam traseul in Noua Zeelanda, plecand cu autocarul spre Rotorua. Vom trece apoi prin vastul platou vulcanic al Parcului National Tongariro, rezervatie deopotriva naturala si culturala intrata in patrimoniul mondial UNESCO. Parcul se intinde in jurul unui masiv muntos, cu cele trei varfuri vulcanice dominand orizontul, oferind privelisti unice. Vom continua cu popasuri succesive la centrala geotermala Wairakei, cascadele Huka si lacul Taupo. Ajungem la Rotorua un veritabil paradis curativ, datorita izvoarelor miraculoase cu apa fierbinte si a lacurilor geotermale. Cazare Rotorua.
Ziua 11. ROTORUA- WAITOMO - AUCKLAND
Mic dejun. Vom face un tur panoramic, vizitand Rainbow Springs si Te Puia, institutul maori de arte si traditii, una din marile atractii ale Noii Zeelande apoi parasim Rotorua si plecam spre Auckland, trecand prin Valea Waikato si prin oraselele Meremere, Huntly si Hamilton. En route vom vizita spectaculoasele pesteri Waitomo Glowworms, faimoase datorita populatiei de `viermi luminosi`, specie rara de larve intalnita doar in Noua Zeelanda, care cresc si se hranesc prin bioluminescenta. Ne vom bucura de o minunata plimbare cu barca pe raul subteran, sub o canopie de lumini produse de larve de viermi luminosi. Timp liber pentru pranz si continuam traseul spre Auckland, cea mai mare concentratie urbana din Noua Zeelanda, oras cosmopolit si modern, un amestec de culturi si etnii diferite, printre care populatia polineziana reprezinta o mare parte. `Haere Mai ` ( Bine ati venit ) ! Cazare Auckland.
Ziua 12. TASMANIA
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Hobart, capitala Tasmaniei. Orasul Hobart, al doilea ca vechime din Australia, ofera un caleidoscop de atractii si tentatii. Cazare Hobart.
Ziua 13. INTALNIRE CU `DIAVOLII TASMANIENI`
Mic dejun. Tur de oras, incluzand Salamanca Market, Battery Point, centrul vechi, promenada. Excursie optionala la Bonorong Wildlife Sanctuary, prilej de a ne intalni, printre altele, cu diavolii tasmanieni, animale extrem de rare, singura specie carnivora de marsupieni, pe care o vom gasi doar in Tasmania, astazi pe cale de extintie. Transfer la aeroport si zbor spre Brisbane, al treilea mare oras al Australiei dupa Sydney si Melbourne. Sosire in Brisbane si cazare.
Ziua 14. BRISBANE-CAIRNS
Mic dejun. Vom incepe ziua de azi cu un tur panoramic, admirand arhitectura contrastanta dintre blocurile turn din sticla si cladirile istorice coloniale din piatra, pietele si strazile pitoresti pavate, marginite de cafenele si restaurante, King George Square, Primaria. Dupa-amiaza vom putea vizita, optional, primul si cel mai mare Sanctuar de ursuleti koala din lume, prilej de a ne delecta privirea cu aceste superbe mamifere arboricole rare, marsupiale la fel ca si cangurii, pe care ii vom intalni de asemenea in aceasta rezervatie. ( Ursuletii Koala nu sunt in fapt o specie de ursi, cuvant

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale si interne 750 €
  • Taxa procesare viza Australia 100 €
  • Bacsisuri obligatorii120 €
  • Pret / loc in camera dubla 8 645 €

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA