Destinatii Europene

Normandia - Coasta de Azur - Nordul Italiei

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
01/03/2011 - 01/09/2011
Pret Total:
540 € (45€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DATE PLECARE: 15.05  ; 19.06  ; 10.07 ; 31.07  ; 14.08 ; 23.08  ; 18.09

DETALII PROGRAM:

ZIUA 1 BUCURESTI – BUDAPESTA / GYOR
Plecare din Bucuresti, din fata Parcului Carol, la ora 6.00, pe urmatoarele rute:
Plecarile din 19.06 ; 31.07 ; 23.08: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta.
Plecarile din 15.05 ; 10.07 ; 14.08 ; 18.09: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Cazare in BUDAPESTA sau GYOR .

ZIUA 2 GYOR – VIENA – MUNCHEN
Mic dejun. Plecare spre VIENA. Tur panoramic al Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea si pietonal: Palatul Hofburg (exterior), Catedrala Sf. Stefan, Coloana ciumei si Kartnerstrasse. Traseul se continua spre Munchen. Tur pietonal in centrul istoric al orasului MUNCHEN: Domul–Basilica Fecioarei Maria, Primaria veche, Primaria noua, Piata Fecioarei Maria, Basilica Sf. Petru, Basilica Sf. Mihail. Cazare in zona MUNCHEN – STUTGART.

ZIUA 3 MUNCHEN – STRASBOURG – REIMS – PARIS
Mic dejun. Tur Strasbourg cu autocarul: Parlamentul si Consiliul Europei si pietonal vizita in centrul vechi al orasului cu oprire la Catedrala Notre-Dame, constructie gotica impresionanta si in cartierul pitoresc Mica Franta. Traseul continua spre PARIS, cu oprire la REIMS pentru vizitarea Catedralei incoronarii regilor Frantei. Sosire in PARIS. Optional: plimbare cu vaporasul pe Sena (aprox. 10 euro/pers). Cazare in PARIS. Toate cazarile din Paris sunt in acelasi hotel.

ZIUA 4 PARIS – LOUVRE
Mic dejun. Tur panoramic cu autocarul in PARIS: Place de la Concorde, Champs Elysees, Tour Eiffel, Arcul de Triumf, Defense – cartier modern cu zgarie nori. Deplasare pentru vizitarea Palatului Versailles. Incursiune pietonala in PARIS, cu ghidul insotitor. Se viziteaza Domul Invalizilor (mormantul lui Napoleon) si Muzeul Armelor. Dupa amiaza se va vizita Muzeul LOUVRE. Timp liber. Sugestii vizite: Muzeul d’Orsay, Cartierul Latin, Pantheonul, Sorbona, Gradinile Luxembourg, Basilica St. Chapelle, Muzeul Rodin, Muzeul Picasso. Intoarcere la hotel cu transport public. Cazare in PARIS.


ZIUA 5 PARIS – DISNEYLAND
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale in Paris si Disneyland, cu transport public. Sugestii vizite in Paris: Tour Eiffel, Basilica Sacre Coeur, Catedrala Notre – Dame, Centrul Georges Pompidou, Atelierul lui Brancusi, Place Pigalle, Montmartre, Opera, Gradinile Tuileries. Cazare in PARIS.

ZIUA 6 PARIS – COASTA ATLANTICULUI – DEAUVILLE – LE HAVRE – ETRETAT
Mic dejun. Timp liber in Paris, sau excursie optionala in Normandia, pe Coasta Atlanticului, pentru vizitarea localitatilor Deauville, Le Havre si Etretat. (40 Euro pentru minim 25 turisti)
Deauville, este o statiune balneara normanda, considerata una dintre cele mai prestigioase din Franta. Aici vin sa-si petreacă week-end-urile şi vacantele cei mai multi parizieni, de aceea se mai numeste si „arrondissement XXI”, Parisul avand 20 de arondisemente.  Statiunea este renumita pentru cazinoul său din 1912, vilele şi hotelurile de clasa, cursele de cai, porturile de agrement, palatul de congrese, golfurile şi Festivalul de Film American. Are reputaţia unei staţiuni de lux, fiind frecventată de numeroase celebrităţi din lumea muzicii, televiziunii, modei, cinematografiei, economică şi politică. Le Havre este un orasel cu aer britanic, un loc aflat la intretaierea dintre lumea anglo-saxona si cea latina. Centrul istoric vechi al orasului Le Havre a fost inscris in anul 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Falezele calcaroase din Etretat, sunt scaldate la nord de Marea Manecii si la sud de raul Sena. Se poate admira l'Aiguille Creuse, o stancă ascuţita inalta ce iese din valuri - locul unde si-a ascuns comoara celebrul bandit Arsene Lupin. Cazare in PARIS.



ZIUA 7 PARIS – VALEA LOIREI – CLERMOND FERRAND
Mic dejun. Excursie pe VALEA LOIREI supranumita si « gradina Frantei » care debuteaza cu vizitarea Castelului CHAMBORD. Castelul CHAMBORD una dintre minunile Renasterii, a fost construit dupa planurile lui Leonardo da Vinci. Circuitul se continua spre Castelul AMBOISE unde se afla mormantul lui Leonardo da Vinci si spre Castelul CHENONCEAU, situat pe raul Cher, considerat a fi unul dintre cele mai frumoase castele. Traseul se continua spre provincia Auvergne, fosta zona vulcanica, renumita prin apele de la Vichy, si capitala la Clermond Ferrand.
Cazare – zona CLERMOND FERRAND / LYON.

ZIUA 8 CLERMOND FERRAND – AVIGNON – MARSILIA – CANNES
Mic dejun. Plecare spre AVIGNON fosta Resedinta Papala din sec.XIV, unde se viziteaza centrul istoric: Palatul Papilor (exterior), Podul St.Benezet, Piata Orologiului, Teatrul, si in continuare spre MARSILIA pentru un tur panoramic al orasului si al vechiului port. Se poate admira silueta Basilicii Notre-Dame si zidurile celebrului castel fortareata Chateau d’ If. Plecare spre Coasta de Azur cu popas in CANNES, la Palatul Festivalului de film. Cazare in zona CANNES / NICE.

ZIUA 9 NICE – MONACO – MILANO / VERONA
Mic dejun. Deplasare pe COASTA DE AZUR. Tur panoramic cu autocarul in NICE pe Promenade des Anglaises. Traseul se continua spre MONACO pentru un tur pietonal: Catedrala, Palatul Ducal, Muzeul Oceanografic (exterioare). Plecare spre Italia de-a lungul Rivierei Ligurice spre Milano.
Tur pietonal in Milano: Domul, Teatrul SCALA, Galeriile Vittorio Emanuelle, Castelul Sforzesco. Cazare in zona MILANO / VERONA.

ZIUA 10 VERONA – VENETIA
Mic dejun. Traseul continua spre VERONA unde se pot admira: Piata Bra, Arenele romane, Casa cu balconul Julietei, Piazza dei Signori, Piata delle Erbe, Mormintele Scaligere. Plecare spre VENETIA. Deplasare cu tren /vaporas in Venetia unde se pot admira: Palatul Ducal, Procuratiile, Puntea Suspinelor, Piata si Basilica San Marco, Turnul cu ceas, Podul Rialto.
Cazare in zona VENETIA .

ZIUA 11 VENETIA – POSTOJNA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre Postojna, pentru vizitarea celei mai mari pesteri din Europa ( aproximativ 5 km lungime, parcursi cu trenulet si pietonal). Plecare spre Budapesta pe langa lacul Balaton.
Cazare in BUDAPESTA.

ZIUA 12 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre BUCURESTI. Sosire seara, in functie de conditiile de trafic.


TARIFUL INCLUDE:
Transport cu autocar clasificat international.
11 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 2*- 3* (conform normelor de clasificare locale), sau in hoteluri din lanturile B&B, IBIS sau similar in camere duble cu baie proprie
Excursie pe Valea Loirei si vizite la castelele Chambord, Amboise si Chenonceau.
Tururi cu autocar si pietonale in: Munchen, Strasbourg, Reims, Paris, Reims, Avignon, Marsilia, Cannes, Nice, Monaco, Milano, Verona, Venetia, Viena.
Taxe autostrazi, parcari, trecere frontiere
Ghid insotitor


TARIFUL NU INCLUDE:
Biletele de intrare si servicii de ghizi locali pentru toate obiectivele turistice din program
Abonament pentru doua zile – aprox. 32 euro (pentru majoritatea obiectivelor turistice din Paris: Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Muzeul d’Orsay, Pantheonul, Basilica St. Chapelle, Palatul Versailles, etc) www.parismuseumpass.com
Excursia optionala in Normandia – Coasta Atlanticului, 40 Euro (minim 25 turisti)
Croaziera cu cina pe Dunare la Budapesta 30 Euro / pers (minim 30 turisti).
Biletele de transport local
Asigurarea medicala


NOTA:
Tariful este calculat pentru un numar minim de 36 persoane. In cazul neintrunirii numarului minim de turisti, excursia se anuleaza. Agentia va anunta turistii inscrisi cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data plecarii si va restitui sumele achitate de acestia, integral.
AVANS: 250 Euro/pers. Rest plata – cu 21 zile inainte de data plecarii. Supliment SGLE – 170 Euro. Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR+2%)
Agentia, respectiv ghidul isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile sau ordinea obiectivelor de vizitat, inlocuirea unui mijloc de transport cu un altul, in functie de anumite conditii obiective.
Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective si poate sa difere de clasificarea facuta de autoritatile din Romania. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual, carte de identitate, sau pe pasaportul unui parinte). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta fie are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Informatii pe www.politiadefrontiera.ro
Recomandam intocmirea unei asigurari „STORNO” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria din cauza imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.
Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul cu numarul confirmat, indiferent de localitatea unde se imbarca. 

PUNCTE IMBARCARE RUTA 1:
PUNCTE IMBARCARE RUTA 2:

PITESTI – McDonald’s gara
PLOIESTI – Benzinaria Petrom (Metro)
RM. VALCEA – Benzinaria Dacos
B

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS