Destinatii Europene

New York - Craciun 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
26/08/2013 - 20/12/2013
Pret Total:
1280 € (160€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 - 20.12.2013:

BUCURESTI - NEW YORK
Intalnire la aeroportul Otopeni, ora 05:00 cu insotitorul de grup; plecare spre New York cu compania Air France, cu schimbarea cursei la Paris. Sosire la New York (Aeroportul JFK) la ora locala 16:25. Transfer la Hotel Doubletree Metropolitan by HILTON 4, situat in MANHATTAN, central, pe Lexington Avenue.

Ziua 2 - 21.12.2013:
NEW YORK in ajun de sarbatori
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita - in cadrul unui tur panoramic de oras - cele mai importante atractii ale metropolei americane: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Seara intram in spiritul si magia sarbatorilor de Craciun: vom merge impreuna cu insotitorul de grup la cel mai cunoscut brad de Craciun din lume, aflat in fata Rockefeller Center din New York. Doritorii pot incerca si patinoarul special amenajat, care sporeste feeria locului. Cazare.

Ziua 3 - 22.12.2013:

NEW YORK - WASHINGTON

Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul (cca 4 ore un drum), dejun, tur de oras de cca 4 ore si jumatate in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Curtea Suprema, Cladirea FBI - panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 persoane. Intoarcere la New York seara.

Ziua 4 - 23.12.2013:

NEW YORK - Boston
Timp liber. Optional excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale USA (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din USA, Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 persoane. Cazare New York.

Ziua 5 - 24.12.2013:

PHILADELPHIA & ATLANTIC CITY
Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Philadelphia si Atlantic City (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 persoane). Excursia include transport cu autocarul, tur panoramic complet in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, casa Betsy Rose. Dejunul este inclus. Dupa amiaza se viziteaza Atlantic City, considerat "Las Vegasul" de pe coasta de est a USA. In seara aceasta sau in oricare din serile sejurului, va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway (pretul unui bilet: de la 80 USD, in functie de spectacol).

Ziua 6 - 25.12.2013:

NEW YORK. Dimineata participare impreuna cu insotitorul de grup la Slujba de Craciun de la Catedrala Sf. Patrick, amplasata pe celebra 5th Avenue. Dupa slujba se poate face un tur individual al celor mai renumite 6 mari magazine din centrul orasului: Macy`s Department Store, Bloomingdale`s Department Store, Lord & Taylor, Saks Fifth Avenue, Bergdorf Goodman, The Barney`s, The Bloomingdale`s. Optional puteti alege un tur de seara „New York Christmas Lights": traversare cu ferry boat la Staten Islands, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana.

Ziua 7 - 26.12.2013:

NEW YORK
Vom preda camerele la ora pranzului. Optional, pentru ultima zi de sedere la New York, va propunem un program de shopping la unul dintre cele mai mari outlet-uri (mall fara taxe), situat la o ora de mers de oras. Pret informativ: 45 USD /persoana. Cei care opteaza pentru acest program vor preda camerele in cursul diminetii. La ora 16:00 avem prevazut transferul la Aeroportul JFK pentru imbarcare pe cursa Air France cu decolare la ora 19:15 cu destinatia Paris.

Ziua 8 - 27.12.2013:

BUCURESTI

Sosire la Paris la ora locala 08:30, schimbarea cursei. Sosire la Bucuresti la ora 14:15.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • NU SUNT INCLUSE:
  • taxele de aeroport si securitate = 440 EURO – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
  • taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD
  • mese (inclusiv mic dejun)
  • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale*
  • asigurarea medicala si asigurarea storno
  • tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – 20 USD/persoana, obligatorii in SUA
  • mic dejun (cca 20 USD/persoana/zi la local specializat de mic dejun)

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA