Destinatii Europene

Litoral 2011/ Hotel Laguna Garden 4*, AI, Albena

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
05/05/2011 - 26/06/2011
Pret Total:
210 € (30€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

EARLY BOOKING:
• 20% reducere pentru rezervari achitate integral pana la 30.04.2011
• 10% reducere pentru rezervari achitate integral pana la 31.05.2011

EXTRAS: 7 NOPTI LA TARIF DE 6 NOPTI pentru sejururi in perioada 25.08 - 11.09.2011 (pt toate hotelurile, exceptie Kaliakra Superior)
*Nota: Reducerea Early Booking NU se aplica si pentru rezervarile extras!

Localizare: Hotelul se afla la 150 metri distanta fata de plaja.
Tip masa: ALL INCLUSIVE
Facilitati: piscina, piscina pt copii, restaurant, bar, program de animatie, gradinita, tenis de masa, masaj, internet cafe, loc de joaca pt copii, magazin, exchange office, seif, lift, parcare, sala de conferinte. Camerele sunt dotate cu AC, balcon, baie cu cada si dus, uscator de par, TV, telefon, mini bar, internet.
GRATUIT: sezlonguri si umbrele atat la piscina cat si pe plaja.
• Taxa de statiune (sezlonguri si umbrele incluse in tarif atat la piscinele hotelurilor cat si pe plaja pentru toti oaspetii statiuni, indiferent de hotelul la care sunt cazati) si reprezentant este de 1,5 EURO/ zi/ persoana indiferent de varsta si se plateste la agentie. In aceasta taxa, fiecare turist beneficiaza de serviciile reprezentantului agentiei noastre la Albena (exista panouri de informare in fiecare hotel).
• Asiguram TRANSPORT AUTOCAR – la cerere, cu plecari zilnice.
• Camera standard de hotel are 2 paturi normale si 1 pat suplimentar. In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
REDUCERI :
• Infantii (0 – 1,99 ani) – beneficiaza de gratuitate, platind doar taxa de statiune si de reprezentant ;
• Un copil intre 2 – 11,99 ani, cazat in pat suplimentar in camera cu 2 adulti beneficiaza de cazare si mese gratuite;
• In cazul a doi copii (2 – 11,99 ani), cazati in camera cu 2 adulti - ambii copii beneficiaza de gratuitate. Nu se vor accepta plangeri privind confortul si spatiul;
• In cazul unui adult cazat in camera cu un copil (2 – 11,99 ani), copilul plateste 50% din tariful unui adult (exceptie Kaliakra Superior – in acest caz copilul plateste tarif intreg de adult);
• In cazul a doi copii (2 – 11,99 ani), cazati in camera cu un adult - primul copil plateste 50% din tariful unui adult, iar al doilea copil beneficiaza de gratuitate (exceptie Kaliakra Superior – primul copil plateste 100% iar al doilea este gratuit);
• Doi adulti si doi copii, cazati intr-o camera familiala (2 camere duble cu usa comunicanta) platesc astfel : fiecare adult plateste in plus un supliment de 3 euro / adult / noapte, iar fiecare copil plateste 50% din noul tarif de adult;
• Al treilea adult in pat suplimentar in camera dubla, beneficiaza de 40% reducere la hotelurile cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa si 20% reducere la hotelurile cu All inclusive sau Ultra All Inclusive.
PENALIZARI IN CAZUL ANULARII, NEPREZENTARII LA HOTEL SAU MODIFICARII REZERVARII:
• 1 noapte de cazare si masa aferenta fiecarui hotel, pentru anularile efectuate cu mai putin de 8 zile in sezoanele LOW si MID. si respectiv 15 zile – in sezoanele PEAK si HIGH inainte de intrarea turistilor in hotel.
• 100% pentru “NO SHOW” – considerat ca neprezentarea turistului in hotel in ziua inceperii sejurului sau ca neanuntarea de catre agentia partenera catre TOUR OPERATOR a renuntarii turistului la sejur cu 24 ore inainte de intrarea turistului in hotel si pana sambata – ora 12.00 in cazul in care turistul are intrarea in hotel duminica sau luni.
• Dupa data de 20 Martie 2011, 30 Aprilie 2011 sau 31 MAI 2011 NU se vor mai admite schimbari de nume pentru rezervarile cu EARLY BOOKING. Orice modificare (de nume, adaugare persoana, perioada etc.) a unei rezervari cu Early Booking atrage dupa sine anularea rezervarii si pierderea reducerii de EB. Rezervarea se poate reface in functie de disponibil, la tarif intreg.
NOTE SPECIALE:
1. Reducerile EARLY BOOKING se aplica doar la tarifele de cazare si NU la suplimente de masa, transport, taxa de statiune etc.
2. OFERTELE SPECIALE nu se aplica retroactiv (pt rezervari deja confirmate) ! Ofertele sunt valabile doar pentru rezervarile facute de la data emiterii ofertei, in conditiile mentionate de fiecare hotel in parte. Ofertele speciale trebuie trecute pe voucher. In caz contrar, clientii NU vor beneficia de ele!
3. In cazul ofertelor EXTRAS, noptile gratuite sunt cele cu tariful cel mai mic.
4. Vederea la parc sau la mare a unei camere poate fi partial blocata de vegetatie.
5. Vederea la parc se refera la orice alta vedere diferita de vederea directa sau partiala la mare.
6. Nu se garanteaza locurile de parcare din agentie. Acestea pot fi ocupate si platite doar de catre turisti, la fata locului, acolo unde este cazul.
7. In statiunea Albena exista o singura cale de acces (intrare/iesire), pazita si cu bariera. Toti oaspetii statiunii sositi cu automobilul propriu sunt rugati sa declare ca au venit in statiune cu transport personal si sa achite la receptia hotelului in care sunt cazati o taxa de 5 leva (2,5 euro), valabila pentru intreg sejurul si pentru iesiri / intrari multiple.

Ne puteti urmari si pe Facebook: http://www.facebook.com/pages/Paradise-Travel-Agency-Agentie-de-turism/143557675686139?success=1

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
05-Mai-11 - 04-Iun-11259210--
05-Iun-11 - 26-Iun-11364301--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: 0-11.99
  • Early booking: 20% inainte de 01-Ian-70
  • Early booking: 10% inainte de 01-Ian-70

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Paradise Travel Agency