Destinatii Europene

LAST MINUTE Circuit cultural Paris Magique

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
09/07/2011 - 14/07/2011
Pret Total:
305 € (50.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI (CLUJ / TIMISOARA) - PARIS

Prezentare in Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 05.00 pentru zbor Bucuresti-Paris cu compania Air France. De asemena se pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care opereaza din alte orase ale tarii direct pentru destinatia Paris si care au zboruri apropiate ca data cu datele acestei excursii. Dupa aterizarea la Paris, transfer la hotel. In continuare, program liber, la dispozitia turistilor. Cazare la Paris.

Ziua 2. PARIS – L`Ille de la Cite, Montmartre

Dupa micul dejun, incepem explorarea orasului utilizand transportul public: L’Ille de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversam intr-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon si Gradinile Luxemburg. Seara, timp liber in renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilica Sacre Cœur si pitoreasca Place du Tertre. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 3. PARIS- VERSAILLES

Mic dejun. Timp liber sau, optional, excursie pentru a vizita somptuosul Palat de la Versailles si gradinile sale. La intoarcerea in Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie nori La Defence, L’Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigalle. Intoarcere la hotel utilizand transportul public. Cazare la Paris.

Ziua 4. PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI (470 km)

Mic dejun. Timp liber in Paris. Excursie optionala la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavarsit si apoi in continuare pe Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la intoarcerea spre Paris, oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul incarcat de istorie. Cazare la Paris.

Ziua 5. PARIS - DISNEYLAND

Mic dejun. Timp liber in Paris, paradis al pasionatilor de shopping, iar pentru “copiii” de toate varstele sugeram o excursie la Disneyland (deplasare cu RER). In Paris nu ratati impozantul Dom al Invalizilor, mormantul lui Napoleon Bonaparte, Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi, Croaziera pe Sena si bineinteles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Cazare la Paris.

Ziua 6. Au revoir PARIS

Dupa micul dejun, se elibereaza camerele si se lasa bagajele in luggage room. Timp liber in Paris. Transfer la ora 15.30 la aeroportul Charles de Gaulle din Paris pentru zbor la Bucuresti sau la aeroporturile de destinatie din tara. Sosire la Bucuresti in jurul orei 22.45.


SERVICII INCLUSE
• Bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti, zbor Air France. (orele sunt locale). Compania aeriana poate modifica orarul de zbor, cu respectarea termenelor legale de notificare
• 5 cazari cu MD la hotel 3* sau 2*(min. 10 pers. la fiecare)
• Asistenta turistica din partea agentiei

SERVICII NEINCLUSE

• asigurarea medicala, intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali
• Croaziera pe Sena, urcarea pe Turnul Eiffel si transportul local in Paris
• transp. cu autocar cu climatizare, min. 2* pt. optionalele din ziua 3 si 4
• excursiile si vizitele optionale: Versailles- La Defence- Tur Paris 15€, Valea Loirei 30-50 €, Fontainebleau 10-15 €, toate minim 25 pers.
• taxe aeroport si transfer aeroport- hotel- aeroport, total = 145 €.


TRANSPORT
Buc. OTOPENI cursa Air France decolare 07.00 Aterizare PARIS CDG 09.10
PARIS CDG cursa Air France decolare 18.55 Aterizare OTOPENI 22.45

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
09-Iul-11 - 14-Iul-11305

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel