Destinatii Europene

Italia - Insula Capri

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
20/02/2014 - 24/08/2014
Pret Total:
465 € (51.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI - VENETIA - VERONA (195 km)
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 04.10 pentru zbor Bucuresti- Treviso cu compania Wizz Air. După aterizare, îmbarcare în microbuzul de transfer si deplasare către Venetia pentru întâlnire cu ghidul si îmbarcare în autocar. Croazieră în Venetia spre Piata San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile, Palatul Dogilor si Basilica San Marco, cu fantasticele mozaicuri de inspiratie bizantină. Turistii familiarizati cu Venetia pot merge individual în croazieră pe insula Murano. Traseul continuă spre Verona. În Verona putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scalgierilor. Seara, sosire si cazare în zona Lago di Garda.
Ziua 2. MILANO- PISA- MONTECATINI (475 km)
Mic dejun. Deplasare spre Milano, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Pisa pentru a vizita Domul, cu decoratiuni puternic influentate de lumea islamică, Baptisteriul si Turnul Înclinat. Cazare în zona Montecatini- Florenta.
Ziua 3. FLORENTA- ROMA (320 km)
După micul dejun, plecare spre Florenta, orasul artelor, unde se vizitează: Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Piata Senioriei veritabil "muzeu în aer liber", Palazzo Vecchio, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti si Basilica Santa Croce. Traseul continuă către Roma. Seara cazare si cină (numai pt. turistii cazati la hotel Principe) în statiunea Pomezia.
Ziua 4. ROMA
Mic dejun. Vizită în Roma: Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum, Columna lui Traian, Piata Venetia, Capitoliul si Panteonul. După ce "Cetatea Eternă" ne-a convins de venerabila sa vârstă, vom admira si frumusetea sa unică în: Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei, iar definitia grandorii o vom afla în Bassilica San Pietro. Cazare la Roma / sau cazare si cină în Pomezia.
Ziua 5. ROMA- TIVOLI
Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală în Roma la muzeul Vatican, unde ne vor coplesi (pe lângă multe altele) Capela Sixtină si Stanze di Rafaello. După amiază sugerăm vizita la Castelul Sant`Angelo si Palatul Conservatorilor sau excursie optională (10 euro) la Vila D`Este din Tivoli, pentru a admira măiestria cu care apa a fost metamorfozată în operă de artă, rezultând cele mai spectaculoase grădini renascentiste din Europa. Întoarcere la Roma / Pomezia pentru cazare la acelasi hotel.
Ziua 6. ROMA- NAPOLI- INSULA CAPRI sau POMPEI (450 km)
Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală sau shopping în Roma. Optional excursie (22 euro) către Napoli (seara, scurt tur pietonal pe traseul Castel Nuovo, Teatrul San Carlo, Piata Plebiscitului, Palatul Regal) de unde ne îmbarcăm spre splendida Insulă Capri pentru a vizita Piata Umberto si Anacapri. Turistii familiarizati cu Insula Capri, pot merge individual la Grota Azzuro. Turistii care nu merg în Capri, pot vizita individual orasul antic Pompei (transp. cu autocarul pt. minim 10 pers). Întoarcere la Roma / Pomezia pt. cazare la acelasi hotel.
Ziua 7. ROMA- ASSISI- SAN MARINO- ROMA (595 km)
Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală sau shopping în Roma. Optional excursie către Assisi, unde vizităm catedrala Sf. Francisc ce contine superbele fresce ale lui Giotto. Excursia optională (ambele 45- euro) continuă spre Republica San Marino, unde admirăm o deosebită panoramă de pe turnurile fortăretei medievale. Întoarcere cu un microbuz la Roma / Pomezia pentru cazare la acelasi hotel.
Ziua 8. ROMA
Mic dejun. Zi liberă pt. vizită individuală în Roma. Sugerăm vizita la Vila Borghese, complexul de Catacombe de pe Via Appia Antica, San Giovanni Laterano sau Centrul administrativ si de afaceri E.U.R început de Mussolini în stil rationalist-fascist. Cazare la Roma / Pomezia.
Ziua 9. ROMA- BUCURESTI
După micul dejun, se eliberează camerele si se lasă bagajele în luggage room. Program liber în Roma. Întoarcere la hotel utilizând mijloacele de transport public. Transfer la aeroport la ora 15.30 pentru zbor la Bucuresti. Sosire la Bucuresti Otopeni în jurul orei 22.05.

Include:
- Bilet avion Wizz Air pt Bucuresti-Venetia si zbor Blue Air pt. Roma-Bucuresti. Compania aviatică poate modifica orarul de zbor.
- Transport cu autocar cu climatizare, clasif. 2- 4, exceptând zilele 5 si 6 (contra cost cu transport public);
- 8 cazări cu mic dejun în hoteluri de 4, 3 si 2;
- Ghid însotitor din partea agentiei în primele 6 zile (după întâlnirea cu acesta în Venetia) apoi, asistentă turistică;

Nu include:
- Asigurarea medicală, intrări la obiective, servicii de ghizi locali
- Vaporasul (cca.14€) si taxa de autocar (cca.11€) la Venetia (se încasează din agentie), telecabina în San Marino si transportul local la Roma;
- Excursii optionale: Tivoli, Napoli, Assisi+San Marino, Capri 20x2 (vaporasele) +16€ (microbuz cu climatizare dus-întors Capri-Anacapri+ghid local) , toate minim 25 pers.;
- Taxe aeroport and securitate+transfer aeroport-hotel-aeroport 195 euro.

16.May.2014 465 EUR
18.Sep.2014 465 EUR
05.Jun.2014 475 EUR
02.Jul.2014 479 EUR
07.Sep.2014 479 EUR
16.Jul.2014 485 EUR
12.Aug.2014 485 EUR
24.Aug.2014 485 EUR

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA