Destinatii Europene

ISTANBUL weekend autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
11/09/2013 - 15/09/2013
Pret Total:
95 € (19€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1–Miercuri (de Paste si Rusalii - Joi, de 1 Mai - Vineri), ora 18.30–prezentare la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 18.45-plecare.Traversarea Bulgariei.Se circula cu autocarul in timpul noptii.

ZIUA 2 Tur Istanbul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri cu coborare din autocar, cateva minute, pe PAMANT ASIATIC. Shopping: magazinul fabricii de piele / confectii, Marele Bazar, strazile comerciale, etc.. Cazare in Istanbul.

ZIUA 3 (mic dejun). Optional (40 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 €-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului(include: transport local–tramvai+vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi), apoi shopping in Istanbul. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 €-daca se achita in excursie), seara turceasca (include:transport,cina cu bauturi si program artistic).Cazare in Istanbul.

ZIUA 4 – Sambata (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 15.30–croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber-shopping. Ora 22-plecare din Istanbul. Se circula cu autocarul in timpul noptii.

ZIUA 5 – Duminica (de Paste si Rusalii - Luni, de 1 Mai - Marti). Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 12, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • PRET: 95 euro
  • Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 40 euro.La inscriere se achita minim 50 euro. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15 euro.Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA