Destinatii Europene

ISRAEL - PELERINAJ IN “TARA SFANTA”

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
10/07/2013 - 15/07/2013
Pret Total:
533 € (88.83€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

ISRAEL
Religie, istorie, traditie intr-un PELERINAJ IN “TARA SFANTA”
(P)

BETHLEEM – EIN KAREM – IERUSALIM – MAREA MOARTA – JERIHON – CAANA GALILEII – NAZARETH – Muntele TABOR – TIBERIAS – HAIFA – TEL AVIV

Transport: Avion – Compania El Al & autocar lux
Plecare: 10.07.2013

Ziua 1: BUCURESTI – BETHLEEM
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00, cu conducatorul de grup din partea agentiei organizatoare. Imbarcare cursa El Al, Bucuresti (10:50) – Tel Aviv (13:25). Transfer aeroport – Ierusalim. Tur panoramic in jurul portilor Sfintei Cetati. Cina si cazare la hotel Shepherd 4* (similar), in Bethlehem.

Ziua 2: BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. Bethleem,vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Biserica romano-catolica Sf. Ecaterina, Grota Laptelui. Vizita la Ein Karem, “patria Sf. Ioan Botezatorul”. Vizitarea Bisericii si a Criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie”, Fantana Fecioarei Maria.Reintoarcere la Ierusalim,vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul - Cina cea de taina, Mormantul Marelui Rege David. Vizita la Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel 4* in Bethleem.

Ziua 3: IERUSALIM
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem Pelerinajul nostru(pe jos), cu Muntele Maslinilor, vizita la: Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Getsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Cina si cazare in Bethleem la hotel 4*.

Ziua 4: IERUSALIM – JERIHON – MAREA MOARTA – TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare Bethleem-Ierusalim–Marea Moarta.Intrare in orasul Jerihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”(1$/intrarea) si Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sf.Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (- 400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice & restaurant autoservire. Scurta pauza,45 min./posibilitati baie/la Marea Moarta!Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe valea Iordanului. Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazarea in Tiberias la hotel 3/ 4*.

Ziua 5: CAANA GALILEII – NAZARET – CAPERNAUM
Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazaret. Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sf. Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru. Tabha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. In functie de timp, vizita la Capris – fabrica de aur si diamante. Cina si cazare la hotel in Tiberias.

Ziua 6: TIBERIAS – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV.
Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe. Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile pe terase – etajate, vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii ) cu grota Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Oprire la antica cetate Cezarea, resedinta romanilor in Tara Sfanta. Oprire la Apeduct. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Programul dupa amiezei respective va fi stabilit de ghid, impreuna cu conducatorul de grup, in functie de timpu; disponibil. Imbarcare cursa EL AL , LY 571, Tel Aviv (17:10) - Bucuresti (20:05).

PRET/PERSOANA:
568 533 EURO (loc in camera dubla / tripla)
Supliment camera single: 150 EURO
Tariful este valabil pentru un grup de minim 36 persoane.

SERVICII INCLUSE:
o transport avion Compania El Al, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
o asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
o 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) hoteluri 3/4* (camere cu grup sanitar propriu, aer conditionat, telefon, TV cablu): 3 nopti Bethleem, 2 nopti Tiberias;
o transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
o intrari la obiectivele precizate in program;
o ghid local – vorbitor de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim,
o insotitor de grup (Tour Leader) din partea agentiei organizatoare.

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
o taxele de aeroport: 160 Euro/persoana, se achita la Agentie;
o transfer taxi/microbuz Muntele Tabor: 5 Euro/persoana, se achita la Agentie,
o bacsisurile, obligatorii in Israel: 30 Euro/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului Agentiei locale;
o asigurarea medicala; asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).
o bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program.

GRUP MINIM: 36 PERSOANE.
Supliment grup 31-35 persoane: 15 euro/persoana; 26-30 persoane: 40 euro/persoana.

ACTE NECESARE: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii. In vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox.
ATENTIE, nu se accepta pasapoarte temporare, cu valabilitate de un an!

TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE:
Cu 10 zile inainte de data plecarii. Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale. NOTA: Autoritatile israeline isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Paralela 45 nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
o 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
o 40 EURO / adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
o 45 EURO / adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
o 50 EURO / adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
o 60 EURO / adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

OBSERVATII:
o Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
o Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.-*Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
o Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei*.Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort, conform standardelor proprii.
o Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
o Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
o Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor .AGENTIILE ORGANIZATOARE VA UREAZA UN PELERINAJ PLACUT!

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel