Destinatii Europene

ISRAEL - OFERTA SPECIALA PENTRU SENIORI

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
19/06/2013 - 24/06/2013
Pret Total:
395 € (65.83€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

ISRAEL
OFERTA SPECIALA PENTRU SENIORI in“TARA SFANTA”!
(P)

TEL AVIV – TIBERIAS – BETHLEEM – IERUSALIM – EIN KAREM – LIDA

Plecari: 19.06.2013 (5 nopti/6 zile)
TRANSPORT: Avion (Compania EL AL) & Autocar lux.

Ziua 1: BUCURESTI – TEL AVIV – TIBERIAS
Intalnire la aeroportul International Otopeni ”Henri Coanda”, ora 08:00 cu conducatorul de grup din partea agentiei organizatoare. Imbarcare cursa EL AL Bucuresti (11:05) – Tel Aviv (13:40). Sosire pe Aeroportul Ben Gurion. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom vizita Biserica Stela Maris, cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul si vom admira “Gradinile suspendate” ale cultului Bahai. Parasim Haifa si ne indreptam spre Tiberias. Cina si cazare in Tiberias la hotel categoria “Turist” (echivalent 3*/3*superior).

Ziua 2: CAANA GALILEII – NAZARET - TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare la Caana Galileii – vizitarea Bisericii unde a avut loc prima minune a Domnului – transformarea apei in vin. Nazaret, vizitarea Bisericii Grec - Ortodoxe Sf. Gavril, ridicata pe locul izvorului Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Muntele Tabor (transfer maxi-taxi: 5 euro/persoana, se achita la agentie). Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Capernaum – supranumit “Orasul Domnului”, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor, Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile.In functie de timp, vizita la CAPRIS – Fabrica de aur si diamante. Cina si cazare in Tiberias.

Ziua 3: MAREA MOARTA – IERIHON - BETHLEEM
Mic dejun. Coboram la Marea Galileii (lacul Ghenizaret). Deplasare la Yardenit - locul amenajat al botezului si apoi coborare pe valea Raului Iordan pina la Qumran la Marea Moarta. Scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice&restaurant/autoservire. Intrare în oraşul Ierihon (Cisiordania), cel mai vechi oraş din lume. Vizita la Biserica si Caminul Românesc. Privire spre Muntele Carantania/Manastirea Sf.Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol. Cina si cazare la hotel Shepherd 4* (similar) in Bethleem.

Ziua 4. BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii, ridicată pe locul unde s-a născut Domnul, apoi a Bisericii Catolice Sf. Ecaterina şi a Grotei pruncilor ucişi. Optional: continuarea drumului in desert pentru vizitarea Manastirii Sf. Teodosie (sec.V). Deplasare in continuare, pe un drum spectaculos, cu microbuze arabe, spre una dintre cele mai vechi si frumoase Manastiri crestin-ortodoxe din Tara Sfanta: Sfantul Sava cel Sfintit (sec.IV). Pret informativ: 10 Euro/persoana. Deplasare la Ierusalim. Urcam pe Muntele Sion la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina”, Mormantul marelui Rege David şi Zidul Plangerii. Cina şi cazare în Bethleem.

Ziua 5: IERUSALIM - BETHLEEM
Mic dejun. OPTIONAL: Ierusalim ”Pachet special vizita Via Dolorosa/Drumul Crucii” (55 euro/persoana).
Ierusalim – Muntele Maslinilor – se vor vizita: Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului şi Pestera Getsimani. Intrare prin Poarta Sf. Stefan, parcurgerea pe jos a Drumului Crucii (Via Dolorosa) pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte din Biserica Sf. Mormant. Incheiem ziua aprinzand o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina şi cazare în Bethleem.

Ziua 6: BETHLEEM – EIN KAREM – LIDA – TEL AVIV
Mic dejun. Deplasare la Ein Karem- patria Sf.Ioan Botezătorul, unde vom vizita Biserica Sf. Ioan ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan Botezătorul şi Fantana Fecioarei Maria. Continuăm drumul nostru spre Lida (Lud), cu vizita Biserica Sf. Gheorghe Biruitorul (unde se afla si Moastele Sfantului precum si lantul cu care a fost legat). In continuare ne deplasăm spre Tel Aviv / Aeroportul Ben Gurion pentru imbarcare cursa EL AL, Tel Aviv (17:40) – Bucuresti (20:35).

PRET/PERSOANA: 395 EURO (loc in camera dubla)
Reducere camera tripla: 10 EURO / persoana;
Supliment camera single: 150 EURO

SERVICII INCLUSE:
transport avion Compania EL AL, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire si plecare;
5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hoteluri ctg.”turist” echivalent 3*/4*, conform programului: 2 nopti Tiberias,
3 nopti Bethlehem, (camere cu aer conditionat, telefon, TV cablu);
transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
intrari la obiectivele precizate in program;
ghizii locali – vorbitori de limba romana la principalele obiective din Ierusalim si Bethleem, specializati in Circuite Religioase;
Insotitor de grup/Tour Leader din partea agentiei organizatoare.

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
taxele de aeroport si securitate – 160 euro / persoana; se achita la agentie (pot suferi modificari);
“Pachet special vizita” in ziua a-5-a: 65 euro/persoana, se achita la agentie;
transfer maxi-taxi Muntele Tabor: 5 Euro/persoana, se achita la agentie;
“tips” (bacsisurile) obligatorii in Israel: 30 euro / persoana (pentru ghizii locali, sofer, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
asigurarea medicala si asigurarea storno.

GRUP MINIM: 40 PERSOANE
Supliment grup 36-39 persoane: 15 euro / persoana; grup 31-35 persoana:25 Euro/persoane; 25-30 persoane: 40 euro/persoana.

ACTE NECESARE:
Pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii; in vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox a acestuia.
ATENTIE:Nu se mai accepta pasapoarte temporare de un an!

TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE: 3 saptamani inainte de data plecarii.

OBSERVATII:
In toate hotelurile de 3/ 4 * camerele au aer conditionat, baie, telefon, TV (categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Israel).
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.
Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale (schimbarea ordinii vizitarii unor obiective turistice sau inlocuirea partiala a unor vizite).
Autoritatile israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere.
Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii.
Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor / sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat / adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
ASEZAREA IN AUTOCAR SE FACE INCEPAND CU BANCHETA A DOUA, IN ORDINEA INSCRIERILOR.


AGENTIA PARALELA 45 TURISM & COLABORATORI VA UREAZA UN PELERINAJ PLACUT!

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel