Destinatii Europene

ISRAEL 5 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
21/08/2013 - 08/11/2013
Pret Total:
495 € (99€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

XCURSIE pentru SENIORI – TURISM SOCIAL

(pot participa si persoane care au varsta sub 55 de ani )

ZIUA 1 - Vineri, ora 04, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI - birou CHECK IN TAROM pentru destinatia TEL AVIV. Ora 6, decolare spre Israel. Mic dejun in avion. Sosire, ora 8.35 la Aeroport Ben Gurion, situat intre Ierusalim (800 m altitudine, 750 000 locuitori) si Tel Aviv (port la Marea Mediterana, al 2-lea oras din Israel). Pelerinaj in IERUSALIM pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima - unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis IISUS inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita CETATEA IERUSALIM (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si crestin)-se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) - DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII, apoi se iese din cetate. Vizita Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare cu autocarul la BETHLEEM (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii) unde se viziteaza locul nasterii lui IISUS-BISERICA NATIVITAII (cea mai veche din lume). Excursie (optional, bilete de intrare si telecabina, in total aprox. 15 €) la Cetatea Massada-locul unde s-au luptat evreii cu romanii. Popas la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420 m sub oceanul planetar) in zona Qumran. Tur Ierusalim. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.
ZIUA 3 (mic dejun). La Ierihon (cel mai vechi oras din lume-11000 ani)-vizita Biserica Romaneasca. Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. La MUNTELE FERICIRILOR-vizita Biserica Fericirilor. In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului)-Croaziera pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului).Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor)-Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Apoi se viziteaza CANA GALILEEI-Biserica Minunii si Casa Nuntii unde Iisus a savarsit prima minune - a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.
ZIUA 4 (mic dejun). In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria). Deplasare la Haifa-vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Deplasare la Jaffa (popas) si tur Tel Aviv. Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare-ora 22.45. Cina in avion.
ZIUA 5 - Marti, ora 00.45, decolare din Tel Aviv. Sosire in Bucuresti - Otopeni ora 3.30.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • insotitor de grup din partea agentiei + ghizi locali in Israel si Bethleem;
  • - 3 cazari cu demipensiune in hoteluri de 3(camere, pt.2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus si aer conditionat);
  • - un mic dejun si o cina in avion; · transport cu autocar 2 cu aer conditionat ;
  • - bilet avion si biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA