Destinatii Europene

ISRAEL - 4 MARI INTR-UN SINGUR SEJUR

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
13/07/2011 - 20/10/2011
Pret Total:
765 € (95.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ISRAEL - 4 MARI INTR-UN SINGUR SEJUR

( Marea Rosie, Marea Moarta, Marea Galilee, Marea Mediterana)
01.07 .2011 – 31.12.2011

Ce ati spune daca intru-un singur sejur ati reusi sa imbinati mai multe tipuri de turism cu iesire la mare : de relaxare, religios sau medical? Singura tara unde puteti vizita in acelasi timp 4 mari diferite cu proprietati diferite este Israelul.

Prima pe lista este Marea Rosie -Localizată între Asia şi Africa, Marea Rosie îşi dispută primul loc în topul celor mai bune destinaţii mondiale pentru scufundări cu Australia şi a sa Mare Barieră de Corali. În Marea Roşie, cea mai nordică mare tropicală, trăiesc peste 1 000 de specii nevertebrate, 1 000 de specii de peşti şi peste 200 de tipuri de corali – cu recife care pot atinge 90 metri înălţime. Aici va puteti bucura de cateva zile de relaxare totala avand posibilitatea sa luati o croaziera pe un vapor cu fundul de sticla pentru a admira bariera de corali si diversitatea de specii acvatice.

Marea Moarta - este o sursa unica de apa, deosebita de oricare alta de pe fata pamantului. Este cea mai joasa si mai sarata dintre toate sursele naturale de apa si are o compozitie chimica deosebita. Ramasitele izvoarelor minerale romane gasite in aceasta regiune sustin dovada ca zona Marii Moarte era cunoscuta pentru beneficiile ei terpeutice, din cele mai vechi timpuri.

Marea Galilee - Lacul Tiberiada cunoscut și ca Marea Galileei, și Lacul Ghenizaret, Lacul Kinneret, Marea Tiberiadei ,este localizat în nord-estul Israelului, la vest de Înălțimile Golan. Prin bazinul său, a cărui întindere pe direcția nord-sud măsoară 21 km, curge Iordanul. Lacul Tiberiada seamănă, prin conturul său, cu un cap de om cu fața întoarsă spre est, cu o claie mare de păr la nord (unde bazinul atinge lățimea maximă de aproximativ 13 km) și cu o barbă ascuțită îndreptată către sud. Suprafața lacului este de 166 km².

Marea Mediterana – mare care nu mai are nevoie de nici o prezentare, este cunoscuta nu numai pentru ca limiteaza granita vestica a Israelului dar si pentru faptul ca a fost si este o mare care leaga mai multe porturi comerciale din cele mai vechi timpuri. In Israel pe falezele de la marea Mediterana vom intalni istorie ( portul Cesarea, orasul cruciatilor Akko) si modernism ( plajele din Haifa si Tel Aviv la un loc.

Descrierea pachetului:

Ziua 1
Intalnire la Aeroportul International OTOPENI “Henri Coanda”, cu reprezentantul Agentiei, care va inmana mapele cu documentele de calatorie; imbarcare spre Tel Aviv, din Tel Aviv vom lua avionul spre Eilat. Cazare si timp liber in Eilat. Optional se poate face tur de oras Taba si trecere in Egipt la Sinai pentru vizitarea manastirii Sf. Ecaterina, fantana lui Moise si rugul lui Moise.

Ziua 2
Zile de relaxare pe malul Marii Rosii. Plaja si baie in apa calda, intr-o statiune cu vegetatie exotica, cu plaje imprejmuite de plamieri, cu muzica si viata trepidanta 24 ore pe zi, cu faleza plina de atractii. Eilatul este un centru plin de viata cu hoteluri noi, cu bazine sofisticate, in mijlocul unor gradini de mare lux. Eilatul reprezinta un paradis al vilegiaturistilor si un oras liber de TVA. Desigur, vizita la Observator, unde se coboara sub apa in inima insulelor de corali si pesti multicolori, o plimbare in Golful Eilat – Aqaba, cu vaporul cu fundul de sticla, sau o baie insotiti de delfini, nu pot lipsi din programul fiecarui turist (atractii deosebite si pentru copii) sau optional transfer din Eilat la granita cu Iordania, se continua cu autocar iordanian si ghid de limba engleza, de la Akaba la Petra. Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor, de mai mult de 2000 de ani in urma, sapat in stanca roz, redescoperit in anul 1812, dupa o uitare de cca 300 de ani. Se vor vedea defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, monumente funerare. Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul – Al Khazanek si amfiteatrul. Petra cu comorile ei sapate in piatra, reprezinta cea mai cunsocuta atractie turistica a Iordaniei.Intoarcere spre granita iordaniano – israeliana. Cina si cazare in Eilat.

Ziua 3
Mic dejun. Deplasare spre Marea Moarta, unde vom vizita cetatea Masada -unul din cele mai spectaculoase locuri de pe Terra, unde s-a scris o pagina importanta din istoria Israelului in fata Imperiului Roman, fortăreaţă militară şi stâncă solidară. Se vizitează palatele lui Irod, sinagoga, Poarta Şarpelui, rampa romană de atac, rezervoare de apă şi turul stâncii Masada apoi rezervatia nationala Ein Gedi, loc de inspiratie pentru imparatul David cand a scris Psalmii si unde putem sa admiram nenumarate specii de pasari si animale in habitatul lor natural. Cazare si cina in statiune Ein Bokek la Marea Moarta. Timp liber pentru a ne bucura de proprietatile terapeutice ale marii.


Ziua 4
Mic dejun deplasare spre Ierusalim , in drum ne vom opri la Mănăstirea Sfântul Gheorghe, cu peştera şi moaştele Sf. Ioan Iacob de la Neamţ. Deplasare spre Cetatea Ierusalim prin poarta Sf. Arhidiacon Ştefan; se vizitează casa Maicii Domnului apoi se parcurge Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu cele 14 opriri, scăldătoarea Vitezda, temniţa lui Iisus, cisternele lui Hadrian (Gabata), Golgota şi Biserica Sfântului Mormânt, cu Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi toate paraclisele. Cazare si cina la hotel 4* in Ierusalim

Ziua 5
Mic dejun.Deplasare pentru vizitare a obiectivelor: muzeul Yad Vashem ( muzeul holocaustului), Muntele Măslinilor: Mănăstirea rusească de pe Muntele Înălţării – Eleon cu posibilitate de participare la Sf. Liturghie, Biserica Pater Noster (Tatăl Nostru) Biserica Dominus Flevit (Domnul a plâns); Grădina Ghetsimani, cu Biserica Tuturor Naţiunilor (sau Biserica Patimilor lui Iisus), Biserica aşezării în mormânt a Maicii Domnului şi Grădina Ghetsimani. Ne vom deplasa ulterior spre Tiberias. - Muntele Tabor. Pe muntele Tabor a avut loc Schimbarea la Fată a Mântuitorului. Râul Iordan - Chibutz Yardenit (locul amenajat pentru binecuvantarea credinciosilor). Cazare si cină in Tiberias la hotel 4*.

Ziua 6
Mic. Dejun. Vizitarea bisericilor din Nazaret: Biserica Sf. Arhanghel Gavriil cu Izvorul Maicii Domnului, Biserica catolică a Bunei Vestiri si Atelierul Sf. Iosif. Scurtă oprire in Satul Cana Galileii pentru a vizita biserica ridicată pe locul unde Iisus a facut prima minune a transformării apei in vin. Vizitarea bisericii de pe Muntele Fericirii unde Iisus a tinut predica de pe munte Capernaum – orasul cel mai iubit de Iisus, unde a facut cele mai multe minuni; vizitarea casei unde a fost vindecată soacra Sf.Petru. Optional: dejun la malul Mării Galileii unde se va servi pestele Sf. Petru (aprox 22 $ pax); Tabgha – locul inmultirii pestilor si a pâinilor cu care Iisus a săturat peste 5000 de bărbati fără a mai socoti copiii si femeile . Croaziera pe Marea Galileiei. Cazare si cină in Tiberias la hotel 4*.

Ziua 7
Mic dejun. Vom pleca Haifa, unde se găseste Mănăstirea “Stella Maris” cu pestera Sf.Ilie Tezviteanul si Grădinile suspendate Bahai introduse recent in cele 7 noi minuni ale lumii. In drum spre Tel Aviv vom admira vechiul port Cesarea si apeductul care s-a pastrat din vremea Imperiului Roman. Timp liber in Tel Aviv pentru cumparaturi si plaja la marea Mediterana. Cazare si cina in Tel Aviv la hotel 4*.

Ziua 8
Mic dejun si deplasare catre Tel Aviv unde vom face un tur al oraşului Tel Aviv – Jaffa, vizită în cetatea Jaffa a Bisericii Sf. Mihail şi a Bisericii Sf. Petru. Timp liber la plaja sau la cumparaturi. Transfer catre aeroport in vederea intoarcerii acasa.

TARIF DE PERSOANA in camera dubla : 765 euro

Date de plecare

16.08.2011 - 765 euro/pers/sejur
02.09.2011 - 765 euro/pers/sejur
20.10.2011 - 765 euro/pers/sejur

( pretul este valabil pentru grup de 35 de persoane minim, sub acest numar tariful se recalculeaza)

Supliment de single : 150 euro
Reducere persoana in camera tripla: 90 euro din tariful pachetului
Supliment de copil ( 2 – 12 ani): 620 euro


Tariful include:
- Transport avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
- 7 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina):
- 2 nopti cazare in Eilat in hotel de 3*+
- 2 nopti cazare in Tiberias in hotel de 4*
- 3 nopti cazare in Ierusalim in hotel 4*
- Transport cu autocarul modern (a/c) pe toata durata sejurului
- Intrari la obiectivele prevazute in program si care nu au mentiune de optional
- Ghid local, vorbitor de limba romana
- Insotitor din partea agentiei

Tariful nu include:

- Mesele de pranz
- Toate excursiile sau obiectivele care au mentiune optional
- Asigurare de sanatate
- Alte cheltuieli persoanle

Precizari

NOTA: Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport, este cea oficiala pentru ISRAEL.

ACTE NECESARE: Pasaport valabil min. 6 luni de la data pelcarii (in vederea acceptului de intrare in statul Israel), copie xerox.

CONDITII DE RETRAGERE: Conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice.

GRUP MINIM: turism individual, grup minim 6 persoane.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inainte de data plecarii.


Poti rezerva foarte usor
detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA