Destinatii Europene

India - Sri Lanka - Maldive

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
15/12/2010 - 01/03/2011
Pret Total:
2782 € (173.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1: Bucuresti – Viena – Mumbai
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 06:00 pentru efectuarea formalitatilor de imbarcare pe cursa Bucuresti – Viena. Sosire in Viena si schimbarea cursei pentru Mumbai. Sosire in Mumbai la ora 22:50, efectuarea formalitatilor vamale si imbarcare in autocar pentru transfer la hotel. Cazare la Hotel Astoria 3* superior sau similar.
Ziua 2: Mumbai – tur de oras & pesterile de pe Insula Elephanta

Poarta Indiei – Mumbai
Mic dejun. Dimineata vom vizita pesterile de pe Insula Elephanta, echivalentul unei incursiuni in religia hindusa. Vom ajunge pe insula dupa o calatorie de 45 minute cu barca cu motor; aici vom fi preluati de un trenulet care ne va duce la celor 120 de trepte care merg spre pesteri. Reprezentative pentru arhitectura brahmanica, sculpturile din pesterile de pe Insula Elephanta au fost declarate patrimoniu universal de catre UNESCO. Dupa amiaza vom vizita cele mai importante repere ale orasului: resedinta lui Mahatma Gandhi in timpul vizitelor sale in Mumbai – vizitata recent si de presedintele SUA, Barack Obama, zona spalatorilor de rufe
cunoscuta sub numele de Dhobi Ghat, templul Jain, gradinile suspendate si “Poarta Indiei”, cel mai cunoscut reper al orasului Mumbai. Pentru cei care doresc mai mult, seara este o oportunitate pentru a face o excursie optionala “O seara in Mumbai” care include si o plimbare cu trasura. Cazare.
Ziua 3: Mumbai – Colombo
Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa Mumbai – Colombo, compania aeriana Sri Lankan. Sosire in Colombo la ora 17:10. Efectuarea formalitatilor vamale, imbarcare in autocar si transfer la hotel. Cazare si cina la Hotel Ceylon Continental 5*.
Ziua 4: Colombo – Kitulgala – Nuwara Eliya
Dupa micul dejun, plecare spre Nuwara Eliya, situat la aprox. 190 km distanta de Colombo. In drum spre Nuwara Eliya vom face o oprire la Kitulgala, locul in care s-a filmat “Pod peste raul Kwai” in 1957. Nuwara Eliya este un frumos oras situat chiar in centrul regiunii unde se cultiva faimosul ceai de Ceylon. Aici, colonistii britanici au construit o imitatie a zonei rurale britanice, cu case in stil georgian. Cazare si cina la Grand Hotel 4* sau similar in Nuwara Eliya.


Kitulgala – raul Kelani

Plantatii de ceai langa Nuwara Eliya

Culegatoare de ceai Nuwara Eliya
Ziua 5: Nuwara Eliya – Kandy
Mic dejun. Dimineata vom vizita o fabrica de ceai, unde vom observa metoda de procesare a faimosului ceai de Ceylon. Plecare spre Kandy, sosire si cazare la hotel Amaya Hills 4* sau similar. Dupa amiaza se viziteaza Templul Dintelui lui Budha, situat in complexul Palatului Regal. Templul poarta acest nume datorita relicvei dintelui lui Budha pe care o adaposteste. Aceasta relicva a jucat un rol important in istoria tarii deoarece exista credinta ca cel care detinea relicva detinea si puterea de a guverna tara. Kandy este ultima capitala a regilor sinhalezi si este patrimoniu UNESCO. Seara, spectacol cu dansuri traditionale specifice diverselor ritualuri si ceremonii traditionale vechi de secole. Cina si cazare.
Ziua 6: Kandy – gradinile botanice de la Peradeniya
Mic dejun. Dimineata, excursie la gradinile botanice de la Peradeniya (aprox. 2 ore de mers cu autocarul), renumite pentru marea diversitate de plante tropicale: orhidee, diverse plante folosite la producerea condimentelor locale, palmieri, bambusi. La intoarcerea in Kandy vom face un scurt tur de oras in care vom trece in revista principalele atractii: lacul, bazarul, un centru de artizanat si un muzeu cu pietre pretioase. Cina si cazare.

Gradinile botanice Peradeniya

Vedere panoramica Kandy

Parcul National Minneriya
Ziua 7: Kandy – Dambulla – parcul national Minneriya
Dupa micul dejun, plecare spre Dambulla. Oprire la o plantatie de condimente din Matale unde veti putea testa cateva arome: scortisoara, ghimbir, piper, vanilie si cardamon; condimentele sunt importante in Sri Lanka deoarece timp de secole au fost cele mai exportate produse ale tarii. Sosire si cazare la hotel Amaya Lake 4* sau similar in Dambulla. Dupa amiaza, vizita la Parcul National Minneriya care se intinde pe o suprafata de 8890 ha si adaposteste animale precum elefanti, leoparzi, cerbi si macaci. Seara, cina si cazare.
Ziua 8: Dambulla – Sigiriya – Polonnaruwa
Mic dejun. Dimineata vom plecare spre Sigiriya (Stanca Leului) unde se afla celebra fortareata construita de regale Kasyapa in sec. al V-lea. Stanca de granit rosu, abrupta si inalta de aprox. 150 m domina intregul peisaj si se pare ca a fost locuita inca din sec. al III-lea i.Hr. In varful stancii se afla ruinele palatului fortificat, cu cladiri, bazine si sculpturi (ascensiunea pana in varful stancii se face pe scari si presupune un efort fizic intens). Dupa amiaza se viziteaza Polonnaruwa, a doua capitala a tarii ca vechime. In zilele noastre Polonnaruwa este unul dintre cele mai bine planificate situri arheologice si este o marturie a disciplinei si maretiei primilor conducatori ai tarii. Seara, cina si cazare.

Sigiriya

Adapostul Pinnawela

Colombo, promenade Galle Face Green
Ziua 9: Dambulla – Pinnawela – Colombo
Mic dejun. In drum spre Colombo ne vom opri la Pinnawela pentru a vizita adapostul pentru elefanti. Infiintat in 1975 in scop turistic, adapostul a devenit o poveste de succes datorita programului de imperechere a elefantilor in captivitate; in prezent, in adapost traiesc cca 63 de elefanti. Sosire in Colombo si cazare la hotel Cinnamon Lake Side 5* sau similar. Dupa amiaza, vom vizita Colombo, capitala tarii si principalele sale atractii: Centrul International Bandaranaike, primul centru de conferinte construit in Asia, Piata Independentei, Piata Parlamentului si promenade Galle Face Green. Cina si cazare.
Ziua 10: Colombo – Maldive
Trezirea dimineata devreme pentru plecare spre Maldive. Dupa micul dejun la hotel, transfer cu autocarul la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Sri Lankan spre Male cu decolare la ora 08:00 dimineata. Sosire in Maldive la ora 09:00 si transfer cu barca (aprox. 90 min) la hotel Chaaya Reef Ellaidhoo 4* sau similar. Cina si cazare.
Zilele 11 – 14: Maldive
Cazare cu demipensiune (mic dejun + cina). Timp liber pentru plaja, relaxare, snorkeling. Timp de cateva zile aveti sansa sa savurati aceasta bucata de paradis, caci insulele Maldive pot fi cu siguranta comparate cu paradisul: ape de un albastru cristalin, plaje cu nisip alb si palmieri.

Ziua 15: Maldive – Viena – Bucuresti
Mic dejun. Plecare dimineata devreme de la hotel spre aeroportul din Male (transfer cu barca, aprox. 90 min) pentru imbarcare zbor Male – Viena, compania Austrian Airlines. Decolare din Male la ora 10:10. Sosire in Viena si imbarcare pe cursa Viena – Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 20:10.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Tariful include:
  • zboruri Bucuresti – Mumbai si Male – Bucuresti, via Viena, compania aeriana Austrian Airlines
  • zboruri Mumbai – Colombo si Colombo – Male, compania aeriana Sri Lankan
  • 14 nopti cazare: 2 nopti cu mic dejun in Mumbai (India) la hotel 3* superior, 2 nopti cu demipensiune in Colombo (Sri Lanka) la hotel 5*, 1 noapte cu demipensiune in Nuwara Eliya (Sri Lanka) la hotel 4*, 2 nopti cu demipensiune in Kandy (Sri Lanka) la hotel 4*, 2 nopti cu demipensiune in Dambulla (Sri Lanka) la hotel 4*, 5 nopti cu demipensiune in Maldive la hotel 4*
  • transport cu autocarul conform program
  • transfer cu barca aeroport – hotel – aeroport in Maldive
  • - vizite la obiectivele turistice mentionate in program
  • - ghid local vorbitor de limba engleza
  • - insotitor roman de grup
  • Tariful nu include:
  • taxele de aeroport: 350 EURO/persoana (pot suferi modificari, valoarea finala va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii)
  • taxa de viza si procesare acte India: 180

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS