Destinatii Europene

INDIA DE SUD VEST – Kerala

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
21/10/2016 - 02/11/2016
Pret Total:
1590 € (122.31€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

INDIA DE SUD VEST – Kerala
TIP VACANTA:Circuit de grup cu insotitor
CONFORT: Hoteluri 4*
DATE DE PLECARE:21.10 – 02.11.2016
DURATA:13 zile/10 nopti

INDIA – este o tara fascinanta, desprinsa parca dintr-o alta lume, plina de contraste si imprevizibila, iar unicitatea si atractiile pe care le ofera la tot pasul au transformat-o in ultimii ani in una din cele mai cautate destinatii turistice de pe glob. Plina de culoare si insufletire, de credinta si povesti uluitoare, cu o istorie de peste 5000 de ani si cu un potential turistic de necontestat, avand forme variate de relief, de la plaje luxuriante la varfuri montane, de la desert la paduri si locuri exotice, India, reprezinta destinatia de vacanta ideala, ce merita vazuta cel putin o data in viata. Incredibil de diversificat, teritoriul acestei tari mistice provoaca imaginatia prin peisaje captivante, prin hinduismul si ritualurile religioase regasite in viata de zi cu zi a fiecarui localnic, prin muzica, culoare si frapantele diferente dintre luxul orbitor si saracia cumplita. Un taram unic in lume, cu o istorie, o cultura si traditii deosebite, India reprezinta destinatia ideala pentru a descoperi si a-ti imbogati orizontul cunoasterii. Dupa o calatorie in India, cu siguranta perceptia asupra vietii si modul in care percepi lucrurile din jur vor lua cu totul o alta intorsatura.
KERALA este considerata ca fiind una din top 50 locuri care trebuie vizitate într-o viata, si unul dintre primele 10 paradisuri verzi ale planetei. Veti descoperi nu numai temple facute de om dar si adevarate „temple” ale naturii: jungle, canale, plantatii de ceai, lagune, mirodenii si plaje tropicale.

TOUR HIGHLIGHTS:

Kochi- Aici veti descoperi amprentele trecerii englezilor, portughezilor, evreilor sau chinezilor prin Kerala;
Munar – Veti vizita fosta resedinta de vara a guvernantiilor locali;
Madurai – Veti vizita Templu Meenakshi, un exemplu de arhitectura baroca ce infatiseaza picturi reprezentand zeitati, animale si figuri mitice.
THEKKADY - Veti vizita „Gradina cu condimente”, unde veti avea ocazia sa aflati modul cum se cultiva numeroase dintre condimentele exotice, cum arata aceste plante si cum sunt folosite, in afara de prepararea alimentelor: scortisoara, cardamom, ghimbir si curry.
Marari - Va veti relaxa pe plajele tropicale mai putin cunocute din Marari;

ZIUA 1/ BUCURESTI – KOCHI
Va veti intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul din Otopeni pentru a pleca spre KOCHI- India (Kerala)

ZIUA 2/ KOCHI
Sosire in Kochi si transfer la hotel pentru cazare. Capitala comerciala a statului Kerala si unul dintre cele mai cosmopolite orase, Cochin sau Kochi a fost catalogat drept ‘Regina Marii Arabiei’. Kochi ofera turistilor sai peisaje spectaculoase si o istorie impresionanta. Principalele atractii sunt Fort Kochi, Palatul Mattanchery si Sinagoga, precum si numeroasele case coloniale de patrimoniu, ce pastreaza si astazi influentele portugheze si olandeze. Mese: Cina

ZIUA 3/ KOCHI
Mic dejun. Dimineata va veti bucura de turul orasului Cochin si veti vizita Palatul Olandez, denumit si Mattancherry, construit in 1555, unde veti admira un interior somptuos. Peretii se pastreaza intr-o stare excelentă și descriu prin picturi murale scene din Ramayana. Veti vizita in continuare cea mai veche sinagoga evreiasca din India, construita in 1568 A.D., unde chiar si in ziua de astazi se oficiaza slujbe, în ciuda faptului ca în oraș exista o comunitate de evrei foarte redusa. Apoi continuati cu Biserica St. Francis, construita de 5 preoti portughezi in 1510. Initial o biserica catolica, aceasta a fost trecuta la protestantism sub colonistii olandezi, care au distrus decorul specific portughez. Dupa-amiaza este libera pentru relaxare si odihna. Mese: Mic dejun si cina

ZIUA 4/ KOCHI - MUNNAR
Mic dejun. Ne vom continua traseul spre Munar. Sosire si transfer la hotel pentru cazare. Privelistea frumoasa, exotica si oaza de liniste transforma Munnar intr-una dintre cele mai incantatoare destinatii turistice din Kerala: plantatii de ceai, specii exotice de flora si fauna, paduri si munti. De un exotism aparte, Munnar invita turistii la relaxare in aer curat, explorare a naturii si interactiune cu viata locala autentica. Mese: Mic dejun si pranz

ZIUA 5/ MUNNAR
Mic dejun. Dimineata incepe cu o vizita la plantatiile de ceai. Munnar este locul ideal pentru iubitorii de ceai. Aici veti avea ocazia sa descoperiti cele mai imbietoare si diversificate arome de ceaiuri si veti afla totul despre gustul si calitatea acestei bauturi indragite de toata lumea. Veti avea ocazia de a afla diferentele intre tipurile de ceai, modul cum acestea sunt culese, procesate, iar in final modul cum se recomanda sa le consumati, in functie de tipul de ceai. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si odihna. Mese: Mic dejun si cina.

ZIUA 6/ MUNNAR – MADURAI
Dupa micul dejun veti porni spre Madurai, al doilea oras din Tamil Nadu, situat pe raul Vaigai. Cu o vechine de peste 2500 ani, orasul a fost construit de catre regele Pandyan Kulasekara in secolul al-6-lea i. Hr. Veti sosi in Madurai si veti merge sa vizitati faimosul Templu Meenakshi, un exemplu de arhitectura baroca ce infatiseaza picturi reprezentand zeitati, animale si figuri mitice. In interiorul templului se afla 2 altare, unul dedicat lui Sundareswarar (Shiva), iar celalalt lui Meenakshi (Parvati). Arhitectura este foarte meticulos realizata, oferind grandoare si spectaculozitate acestui templu. Seara veti participa la o ceremonie Aarti la Templul Meenakshi. Cazare Madurai. Mese: Mic dejun si cina.

ZIUA 7/ MADURAI - THEKKADY (Parcul National Peryar)
Mic dejun. Veti continua traseul spre Tekkady, locul ce imbina perfect peisajele spectaculoase cu aerul proaspăt si reprezinta o destinatie ideala de vacanta, pentru toate gusturile. Veti vizita „Gradina cu condimente”: unde veti avea ocazia sa aflati modul cum se cultiva numeroase dintre condimentele exotice, cum arata aceste plante si cum sunt folosite, in afara de prepararea alimentelor: scortisoara, cardamom, ghimbir si curry. Unul dintre cele mai des intalnite condimente cultivate aici este piperul. De asemenea, aici se cultiva si cafea, arbori de cacao, eucalipt, ananas, banane si multe altele. Cazare in Thekkadi. Mic dejun si cina.

ZIUA 8/ THEKKADY - KUMARAKOM
Mic dejun la hotel. Veti porni spre Kumarakom, regiune foarte apreciata pentru frumusetea peisajului creat de canalele si vegetatia acvatica a acestora, alaturi de numeroasele plantatii de orez din zona. Aici veti face o croziera de o zi pe canale, un mod foarte popular de a vizita zona, beneficiind de cele mai frumoase privelisti. Cazarea de pe ambarcatiune dispune de un dormitor spatios cu baie, living si bucatarie. Veti putea admira de la bordul vasului privelistea panoramica: pasarile, plantele, padurile. Mese: Mic dejun, pranz si cina.

ZIUA 9/ ALLEPPEY - MARARI
Mic dejun la bordul vasului. Debarcare la ora 9:00, in Alleppey. Continuam cu transfer spre tarmul Marii Arabiei pentru 3 zile de odihna. Mese: Mic dejun, pranz si cina.

ZIUA 10-12/ MARARI
Mic dejun. Restul zilelor veti avea timp liber pentru a va bucura de plaja, relaxare sau sporturi nautice. Seara tarziu veti pleca spre aeroportul din Kochi pentru a va imbarca pe zborul spre casa. Mese: Mic Dejun si cina

ZIUA 13/ BUCURESTI
In cursul zilei veti ateriza pe Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti.

SERVICII INCLUSE

Bilet de avion pentru zborurile internationale:
o Bucuresti –Kochi – Bucuresti
Cazare 9 nopti, la hotelurile mentionate, sau similar, astfel:
Regim mese: 10 mic dejun, 10 cine
1 Noapte cazare in ambarcatiuni traditionale cu pensiune completa;
Toate tururile si transferurile specificate in program:
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
Early check-in & late check-out;
Transportul se face cu mijloc de transport adaptat la numarul de pasageri, cu aer conditionat;
Insotitor de grup vorbitor de limba romana si ghid local vorbitor de limba engleza;
Asigurare medicala Turist- Generali. * Asigurarea Turist este valabila pentru persoane cu varsta pana la 70 ani;

SERVICII SUPLIMENTARE

Taxele de aeroport pentru zboruri: 495 euro/ persoana (se achita la inscriere);
Excursii optionale;
Tips-uri pentru ghizii locali si soferi;
Mesele nespecificate in program;
Cheltuieli personale;
Alte servicii nespecificate in program.

TARIF / PERSOANA/ LOC IN CAMERA DUBLA 1590 euro
SUPLIMENT SINGLE 250 euro

OPTIUNI CAZARE

KOCHI Holiday Inn 4* sau similar
MUNAR Abad Copper Castle 4* sau similar
MADURAI Fortune Pandyan 4* sau similar
TEKKADY Cardamom County 4* sau similar
BACKWATERS Ambarcatiune traditionala - houseboat
MARARI Hotel Xandari Pearl 4* sau similar

ORAR DE ZBOR

BUCURESTI 12:40 DOHA 18:15 QATAR
DOHA 19:45 KOCHI 02:20 QATAR
KOCHI 03:40 DOHA 05:50 QATAR
DOHA 13:10 BUCURESTI 17:15 QATAR

NOTA

Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.
Grupul minim se realizeaza cu 10 persoane. Tariful este garantat pentru minim 20 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%.
Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, fara a afecta programul circuitului; in acest caz, agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.
In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.
Prezenta oferta face parte integranta din contract.
Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

TERMENE SI CONDITII DE PLATA

Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:
o 40% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;
o 60% din tariful pachetului turistic cu o luna inainte de plecare;
Pentru rezervarile pe oferta de Early Bo

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Perfect Tour