Destinatii Europene

I S R A E L & Peninsula Sinai/Egipt

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
22/02/2011 - 15/08/2011
Pret Total:
789 € (98.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Pe urmele lui Moise - Religie,Istorie,Traditie intr-un Pelerinaj in Tara Sfanta
I S R A E L & Peninsula SINAI/Egipt
Ierusalim – Bethleem – Eilat – Manastirea Sf. Ecaterina (Peninsula Sinai / Egipt – Nazaret –Muntele Tabor – Tiberias –Haifa – Tel Aviv

PERIOADA: 15 – 22.08.2011 (7nopti/8zile)
TRANSPORT: AVION (Compania EL AL) & AUTOCAR LUX

Ziua 1 (15.08.2011): BUCURESTI – TEL AVIV – IERUSALIM
Intalnire la Aeroportul International “Henri Coanda” (Otopeni), ora 08:00 cu conducatorul de grup. Imbarcare cursa EL AL, LY574 Bucuresti (10:40) – Tel Aviv (13.25). Transfer autocar aeroport Ben Gurion – Ierusalim (68km /40 minute). Tur panoramic cu autocarul in Ierusalim. Cazare si cina la hotel 3*sup./4* in Ierusalim.

Ziua 2 (16.08.2011): IERUSALIM
Mic dejun. Incepem Pelerinajul, urcand pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati. Muntele Maslinilor, vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru) si Biserica “Dominus Flavit” (Domnul a plans). Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea paracliselor Sfinte. Vizita pe Muntele Sionului, vizitarea Bisericii Adormirii Maicii Domnului, Foisorul ”Cina cea de Taina” si Mormantul marelui rege David. Zidul Plangerii. Cazare si cina in Ierusalim.

Ziua 3 (17.08.2011.): IERUSALIM – IERIHON – MAREA MOARTA – EILAT (330 km)
Mic dejun. Deplasare spre Eilat - Marea Rosie. Prima oprire la Jerihon/Cisiordania (viitorul stat Palestinian), cel mai vechi oras din lume, pentru vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, unde se afla “dudul lui Zaheu” a Bisericii si caminului Romanesc. Coboram spre Marea Moarta (la -400m, cea mai joasa mare de pe glob), Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) – scurta oprire la cu produse cosmetice (realizate cu sarurile de la Marea Moarta) & restaurant/autoservire. Continuam drumul magazinul, pe langa Marea Moarta, pana la Ein Bokek – zona hotelurilor israeliene de lux; scurta oprire. Continuarea calatoriei prin desert, spre cunoscuta statiune de renume mondial, o adevarata “perla”a Marii Rosii : EILAT. Cazare si cina in Eilat, la hotel de 4*. Tur de seara pe jos, in zona centrala si de nord a statiunii care este activa 24/24, un adevarat “paradis verde” in desert.

Ziua 4 (18.08.2011): EILAT – TABA – MANASTIREA SF. ECATERINA / SINAI
Desteptare matinala, mic dejun la pachet. Ora 05.45 deplasare spre TABA. Ora 06.00 trecerea granitei in Peninsula Sinai/Egipt. Calatorie de-a lungul litoralului egiptean, spre Manastirea ridicata in cinstea Sfantei Ecaterina (construita de Imparatul bizantin Justinian cel Mare in anul 550-551, unde Moise a vorbit cu Dumnezeu), vizitarea Manastirii - unde se afla si moastele Sfintei, care a fost martirizata pentru credinta ei crestina. Cina si cazare la hotel 3* sup. in zona (Sinai).

Ziua 5 (19.08.2011): MUNTELE SINAI – TABA – EILAT – BETHLEEM
Optional: in zori, la ora 01:30 urcare pe Muntele Sinai (cca 3 - 4 ore), la locul unde Moise a primit Tablele cu Legi. Necesar (obligatoriu) echipament de munte: bocanci, hanorac, rucsac, lanterna (posibilítate de deplasare partiala cu camila). Intoarcerea dimineata la hotel; in jurul orei 08.30 mic dejun. Imbarcare in autocar si plecare spre punctul de granita - vama Taba si Eilat. Calatorie prin desert, pe langa Marea Moarta spre Ierusalim -Bethleem. Cina si cazare la hotel 3*sup/4* in Bethleem.

Ziua 6 (20.08.2011): BETHLEEM – EIN KAREM – BETHLEEM
Mic dejun. Vizitarea Bisericii Nativitatii si a criptei unde s-a nascut Domnul, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni); vizitarea Bisericii romano-catolice Sfanta Ecaterina si “Grota Laptelui” sau Grota “Pruncilor ucisi”. Deplasare la Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul, vizitarea Bisericii si a Criptei in care S-a nascut “Cel mai mare Om Nascut dintr-o Femeie”, fantana Fecioarei Maria. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 7 (21.08.2011): BETHLEEM – NAZARET – CAANA – MUNTELE TABOR – TIBERIAS
Mic dejun. Parasim Bethleemul si ne indreptam spre nordul tarii spre Galileea, prin orasul Afula. Nazaret, vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat si a Bisericii Ortodoxe Sfantul Gavril din Nazaret cu Izvorul Mariei. Vizita in satul Caana, vizitarea Bisericii Grec – Ortodoxe ridicate pe locul casei lui Simion Cananitul unde Iisus a facut prima minune a transformarii apei in vin. Muntele Tabor, vizitarea Bisericii Grec Ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut “Schimbarea la Fata” (transfer maxi-taxi, 5 Euro/persoana, se achita la urcare). Cina si cazare in orasul Tiberias, la hotel 4*.

Ziua 8 (22.08.2010): TIBERIAS – CAPERMAUM – TABGHA – HAIFA – AEROPORT BEN GURION/TEL AVIV
Mic dejun. Deplasare la Capernaum, oras denumit si “Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sfantului Petru, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea “inmultirii painilor si a pestilor”, Muntele Fericilor, vizitarea Bisericii. Ne continuam drumul spre Tel Aviv, cu oprime la Haifa, splendid oras – port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom privi Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam pe soseaua de coasta a Mediteranei, spre Aeroportul Ben Gurion/Tel Aviv. Decolare cursa EL–AL, LY 571 (ora 18:15) cu aterizare in Bucuresti – Otopeni (ora 21:05).

PRET / PERSOANA:
789 Euro loc in camera dubla / tripla
Supliment camera single: 265 EURO

SERVICII INCLUSE:
 transport avion Compania EL-AL Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti ;
 asistenta (la Tel Aviv) in aeroport sosire/ plecare;
 7 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3*sup. / 4*, dupa cum urmeaza: 2 nopti Ierusalim, 1 noapte Eilat, 1 noapte Sinai/ Egipt (zona Manastiri Sf. Ecaterina), 2 nopti Bethleem, 1 noapte Tiberias;
 7 cine;
 intrari la obiectivele precizate in program;
 transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului; transfer MunteleTabor maxi-taxi/5 euro/pers. se achita la urcare;
 autocar si ghid egiptean 2 zile;
 ghid de limba romana in Israel, specializat in actiuni turistice si pelerinaje.

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
 taxele de aeroport 155 euro / persoana, se achita la plecare
 taxa procesare acte in vederea obtinerii de viza turistica Egipt & trecere vama TABA, 20 euro / persoana, se achita la plecare
 “Tips” (bacsisuri) obligatorii in zona: 25 euro / persoana in Israel, 5 euro / persoana in Egipt - se achita la fata locului, reprezentantilor agentiilor locale (pentru soferi, ghizi locali, restaurante, hotel)
 asigurare medicala si asigurare storno

GRUP MINIM:
40 persoane. Supliment grup 35-39 persoane: 15 Euro/persoana, grup 30-34 persoane: 25 Euro/persoana.
ACTE NECESARE:
pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si copie xerox a acestuia.

CONDITII DE RETRAGERE:
20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;
80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE:
3 saptamani inainte de data plecarii.

OBSERVATII
In toate hotelurile de 3/ 4 * camerele au aer conditionat, baie, telefon, TV (categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Israel/Egipt). Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel. Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale. Actele pentru obtinerea vizei se proceseaza si se transmit la Ministerul de Interne din Egipt. In cazul neacordarii vizei, taxa de viza nu este rambursabila. Autoritatile israeliene si egiptene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor / sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat / adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. ASEZAREA IN AUTOCAR SE FACE INCEPAND CU BANCHETA A DOUA, IN ORDINEA INSCRIERILOR.


Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA