Destinatii Europene

GRECIA 8zile---Muntele ATHOS, SALONIC,METEORA etc.

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
17/02/2009 - 01/10/2009
Pret Total:
295 € (36.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Optional in 3 zile (zilele 2,4 si 5)se poate face plaja si baie in mare

PROGRAM :

ZIUA 1 - duminica, ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei- Kulata – (Grecia). Cazare in Grecia (Sidirokastro).

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Ouranopolis, optional (20 €, plata in Grecia) croaziera la Muntele ATHOS. Altfel, timp liber in statiunea Ouranopolis (plaja, baie, bere pe terasa). Plecare la Salonic. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru (moastele). Tur de oras : Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare.
Cazare in Kalambaka.

ZIUA 3 (mic dejun). In Kalambaka se viziteaza una din manastirile suspendate apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile - “Lupta dintre greci si persi” Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional, Croaziera pe Marea Egee (85 €, plata in Grecia), croaziera cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena.
Cazare in Atena.

ZIUA 5 (mic dejun). Turul Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. EXCURSIE LA CAP SUNION (Templul lui Poseidon). TIMP LIBER IN ATENA. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee, cartierul PLAKA - unde se poate lua (optional) cina (30 €, se achita in Grecia) la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala si program folcloric grecesc. Cazare in Atena.

ZIUA 6 (mic dejun). Excursie in Peloponez. Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene).
Cazare in Atena.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la DELFI unde se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini. Cazare in Grecia (Sidirokastro).

ZIUA 8 - duminica, (mic dejun). Plecare din Grecia prin Bulgaria. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 23, in Piata Victoriei.PRET : 295 € (include excursiile la Cap Sunion=25 € si Peloponez=45 €)
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platiix1,02).
Supliment single 140 €
La inscriere se achita minim 150€
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 25 € .
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: - servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
- 7 cazari in hotel similar 2**- camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus ;
-7 mic dejun continental (portie) la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelului.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 25.11.08 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.

PLECARI : 26.04, 10.05, 24.05, 07.06, 21.06, 19.07, 02.08, 09.08, 16.08, 23.08, 30.08, 06.09, 13.09, 20.09, 27.09,
04.10, 11.10, 18.10.

NU EZITATI sa incheiati asigurarea STORNO si asigurarea medicala.

Acte necesare : pasaport sau C.I. Indicativ – Grecia 8 zile, data plecarii.!~!^!~!. Rezervari la numerele de telefon 021 210 07 72 / 021 315 30 84 / 0741 155 533 .

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BalneoTurism