Destinatii Europene

Friendship Highway - TIBET - NEPAL - INDIA

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
18 zile
Valabilitate Oferta:
16/02/2011 - 18/08/2011
Pret Total:
1995 € (110.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Friendship Highway (Nyalam, Lalung, Tingri, Shegar, Lhakpa, Lhatse, Tsuo) TIBET(Lhasa, Shigatse, Lacul Sfant Yandrok, Gyangtse, Kumbum Stupa, manastirile Sera si Tashilungpo)-NEPAL(Kathmandu, Pokhara, Chitwan, Lumbini)-INDIA(Parinirvana, Orcha, Kamasutra, Kapilvastu, Varanasi, Khajuraho, triunghiul de aur: Delhi, Agra-Taj Mahal, Jaipur) 18 zile

ZIUA 1 Joi, , intalnire la ora 08.45 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.45, sosire la ora 12.10. Decolare din Istanbul la ora 18.45. Cazare in Delhi.

ZIUA 2 -mic dejun la ora 11.30. Sosire in Delhi la ora 03.10–transfer la hotel si cazare. Vizita : Fortul Rosu–construit in 1639, Qutab Minar – cel mai inalt minaret de caramida din lume, orasul nou : B.dul Rapath cu Poarta Indiei, apoi in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential.
Cazare in Delhi.

ZIUA 3 (mic dejun).Decolare la ora 12.10 din Delhi, sosire in Kathmandu ora 13.55.Transfer (200 km) in zona Pokhara unde se gasesc cele mai
frumoase peisaje din Nepal. Cina si cazare in Pokhara.

ZIUA 4 (mic dejun).Vizita:Pestera Shiva, Cascada Devi, Lacul Phewa si Templul Dindrasini. Cina si cazare in Kathmandu.

ZIUA 5 (mic dejun). In Bhaktapur (suburbia Kathmandu) se viziteaza Bhadgaon–muzeu de arta si arhitectura medievala (patrimoniu UNESCO). In Kathamdu-vizita: Stupa budista Swayambhunath (templul maimutelor), Templul Boudhanath (stupa veche de peste 2500 ani) si Centrul religios Durbar . Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Kathmandu.

ZIUA 6 (mic dejun). Transfer la aeroport.Ora 10.45 decolare din Kathmandu, sosire ora 14.05 in Lhasa (situat la 3650 m altitudine). La 10 km de Lhasa-vizita Manastirea Sera (trandafirul salbatic). Optional, show tibetan. Cina si cazare in Lhasa.

ZIUA 7 (mic dejun). In Lhasa-vizita: Templul Jokhang (cel mai sacru si important din Tibet), Palatul Potala (peste 1000 camere, 10000 morminte, 200000 statui)-resedinta de iarna, Gradina Norbulingka (monument UNESCO) - resedinta de vara a numerosi Dalai Lama si Muzeul National de Istorie si Arta. Shopping in Lhasa. Cina si cazare in Lhasa.

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Gyangtse-vizita centrul si Kumbum Stupa. Vizita Lacul Sfant Yamdrok–situat la peste 4000 m altitudine.
Deplasare prin zonele Kampa (4800 m) si Karo (5000 m). In Shigatse (al 2 lea oras din Tibet, situat la 3900 m)-vizita manastirea Tashilungpo
si timp liber in centru. Ora 18-deplasare (150 km) cu microbus de 15 locuri sau jeep de 8 locuri prin zona Tsuo(4500 m). Cazare in Lhatse.

ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare (85 km) prin Lhakpa(5200 m) si Shegar la Tingri. Deplasare (200 km) pe ruta (pe aprox. 150 km drumul e pietruit,
nu e asfaltat) Lalung (5050 m)-Nyalam (3800 m) unde intalnim privelisti fascinante ale masivului himalayan. Deplasare (35 km) la frontiera Tibet
(Zhangmu) - Nepal (Tatopani). Deplasare (140 km) la Kathmandu (1400 m). Cazare in Kathmandu.

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare (170 Km) pentru vizita Parcul Regal Chitwan (declarat Patrimoniu al Umanitatii in 1984)-450 specii de pasari
si nume roase specii de animale, prinde care rinocerul cu un corn. Optional, plimbare cu elefanti. Deplasare (120 Km) la Lumbini (aici s-a nascut Buddha)-vizita Templul Maya Devi. Cina si cazare in Lumbini.

ZIUA 11 (mic dejun). In Kapilvastu (Taulihawa)-vizita locul unde Buddha si-a petrecut copilaria si tineretea. Trecerea frontierei din Nepal
(Lumbini) in India (Shivpatinagar). La Kushinagar-vizita Parinirvana (inaltarea la cer a lui Buddha). Cina si cazare in Varanasi.

ZIUA 12 (mic dejun). In Varanasi, deplasare la fluviul Gange (aici, indienii se roaga, dimineata, pentru purificarea sufletului)-vizita locurile de incinerare unde rugurile ard continuu. Optional, plimbare cu barca pe fluviu. Deplasare pentru vizita templul Bharat Mata. Deplasare la Sarnath-vizita locul unde Buddha a tinut prima predica. Cina si cazare in Khajuraho.

ZIUA 13 (mic dejun). In Khajuraho-vizita templelor dinastiei Chandela (anii 950-1050) si templele erotice Kamasutra. Deplasare la Orcha-vizita palatele (Jahangir Mahal, Raj Mahal) si templul Ram Raja, construite (sec XVI) de dinastia Bundela, apoi fortul Orcha. Optional-Evening sightseeing of light & show at Jhagir Palace. Cina si cazare in Orcha.

ZIUA 14 (mic dejun). Deplasare la Agra-se viziteaza Fort Agra si Taj Mahal (cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de
imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale). Optional, seara, show indian. Cina si cazare in Agra.

ZIUA 15 (mic dejun). Deplasare (230 km) de la Agra la Jaipur(capitala Rajasthanului). Vizita: Mathura–vechi centru cultural si religios (loc
de pelerinaj al hindusilor),Fatehpur Sikri(cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor) si Templul Yoghinilor. Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 16 (mic dejun). La 10 km de Jaipur-vizita (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten
stancos)–capitala Jaipurului. In Jaipur-vizita: Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului–unde inca locuiesc descendenti
ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Timp liber. Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 17 (mic dejun). Transfer (250 km=4 ore) cu autocarul la Delhi.Se viziteaza Jama Masji –cea mai mare moschee din Asia si Raj Ghat (Ghandi Memorial) – locul de incinerare a lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii). Timp liber pentru shopping. Cazare in Delhi.

ZIUA 18 Duminica, mic dejun. Decolare spre Istanbul la ora 04.45. Sosire in Istanbul la ora 9.10. Obs.–se poate merge cu metroul in Instanbul (nu mai e nevoie de viza pentru intrare in Turcia), in centrul turistic (Marele Bazar–Sfanta Sofia–Moscheea Albastra– Palatul Topkapi).
Ora 14.55-prezentare la imbarcare. Ora 16.55, decolare. Sosire, Otopeni, ora 18.20.

Pret: de la 1995 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 70 €.
Grup minim 25 turisti. La inscriere se achita minim 600 €. Supliment single 490 €.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
· servicii ghid roman si ghizi locali;
· transport autocar 2** cu aer conditionat;
· bilete avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Khatmandu-Lhasa-Khatmandu-Delhi-Istanbul-Bucuresti;
· 13 cazari cu demipensiune si 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.

Pretul nu include :
· biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice;
· 2 vize de Nepal (aprox. 2 x 30 Usd)-se achita la frontiera;
· 790 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) taxe de vize (2 intrari) India, China (Tibet) si prelucrare acte = 125 €;
b) taxe aeroport/securitate,comision,transfer aeroport-hotel–aeroport,transport cu microbus sau jeep,bacsis pt. prestatorii de servicii strainatate,in total=665 €.

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 20.02.11 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (cu minim 21 de zile inaintea plecarii) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie
datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data revenirii in tara si 4 foto color tip pasaport.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Indicativ – Friendship Highway 18 zile, avion

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA