Destinatii Europene

FASCINATIA AMERICII DE SUD

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
19 zile
Valabilitate Oferta:
14/10/2013 - 01/11/2013
Pret Total:
3320 € (174.74€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

FASCINATIA AMERICII DE SUD
(P)

PERU – URUGUAY – ARGENTINA - BRAZILIA

Perioada: 14.10.2013 – 01.11.2013
(19 zile / 17 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI – AMSTERDAM – LIMA (14 octombrie 2013)
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Lima (schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire la Lima la ora locala 18:05. Transfer la Hotel San Agustin Exclusive 4* (sau similar).

Ziua 2: LIMA (15 octombrie 2013)
Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur de oras de jumatate de zi in care se vor vizita principalele atractii din Lima: Plaza de Armas (patrimoniu UNESCO) cu frumosul Palat al Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopului, Catedrala si Manastirea San Francisco. Vizita continua cu o plimbare prin cartierul San Isidro (Parcul Olivar) si Miraflores (Parcul Central), zona rezidentiala si Parcul Iubirii (care are un mic amfiteatru si punct de belvedere catre ocean). Timp liber pentru masa de pranz. Dupa-amiaza se viziteaza Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai importante muzee arheologice din America de Sud. Cazare la Hotel San Agustin Exclusive 4* (sau similar).

Ziua 3: LIMA – CUZCO (16 octombrie 2013)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Cuzco. Transfer la hotel 3*. Dupa-amiaza se va face un tur de oras de jumatate de zi; se vor vedea centrul Imperiului Incas, catedrala, cladirile coloniale din oras si Marele templu al Soarelui - Korikancha. In continuare se viziteaza ruínele de la Sacsayhuaman, situate la 3 km de Cuzco si loc de belevedere. La intoarcere se vor vizita Tambo Machay (baia incasilor), Kenko (bloc masiv de piatra sculptat in forme misterioase) si fortul Puca Pucara. Cazare la Hotel Eco Inn Cusco 4* (sau similar).

Ziua 4: CUZCO (17 octombrie 2013)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la Piata Indiana Pisac si ruinele de la Ollantaytambo (pranzul este inclus). Pisac este situat la 30 km de Cuzco, in Valea Sacra, pe malul raului Urubamba – afluent al Amazonului. Aici are loc un renumit targ indian. Pranzul va fi servit intr-un restaurant traditional. Dupa-amiaza se vor vizita ruinele marii fortarete Ollantaytambo. Intoarcere si cazare la Hotel Eco Inn Cusco 4* (sau similar).

Ziua 5: CUZCO – MACHU PICCHU - CUZCO (18 octombrie 2013)
Mic dejun. Excursie de o zi la una dintre cele mai spectaculoase comori ale Americii de Sud: Machu Picchu. Se ajunge la sit dupa o calatorie de 3 ore si jumatate cu trenul printr-o zona abrupta si cu peisaje deosebite. Trenul coboara in Valea Sacra serpuind pe la poalele Anzilor pana la Aguas Calientes. De aici un autobuz mic va continua traseul in inima muntelui, catre “Orasul Pierdut al Incasilor”. Machu Pichu, orasul de stanca al incasilor este considerat o minune arhitecturala a lumii si o sursa permanenta de mistere si ipoteze. Masa de pranz va fi servita la hotelul Machu Picchu Santuary Lodge. Dupa vizita, trenul va va readuce in Cuzco. Cazare la Hotel Eco Inn Cusco 4* (sau similar).

Ziua 6: CUZCO - PUNO (19 octombrie 2013)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor se va merge toata ziua cu autocarul peste piscuri si vai situate la altitudini de peste 4300m, cu destinatia finala Puno, localitate aflata pe malul lacului Titicaca. Pe drum vor putea fi admirate: orasul Andahuaylillas, ruinele de la Racchi, micul oras Pucara cu alte marturii despre viata incasilor. Pranzul va fi servit intr-un restaurant local si este inclus. Transfer si cazare la Hotelul Taypicala Lago 3* (sau similar) .

Ziua 7: PUNO (20 octombrie 2013)
Mic dejun. Astazi vom face o excursie pe lacul Titicaca pentru a vizita insulele plutitoare Uros. Titicaca este lacul cu navigatie comerciala aflat la cea mai mare altitudine (3800 m). Aici, pe insulele plutitoare construite artificial din totora traieste comunitatea Uros. Populatia preincasa Uros s-a izolat in trecut pe aceste insule artificiale pentru a se putea apara mai bine de amenintarile dusmanilor. In timp, acesti bastinasi s-au amestecat cu Aymara, uitandu-si limba, insa continuand sa pastreze o parte dintre vechile traditii. Azi, tocmai aceste obiceiuri, parte din stilul lor original de viaţa, au facut ca Uros sa-si poata creste calitatea vietii prin intrarea în circuitul turistic. Masa de pranz va fi servita pe una dintre insule. Cazare la Hotelul Taypicala Lago 3*.

Ziua 8: PUNO – MONTEVIDEO (21 octombrie)
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Puno pentru zbor Puno – Montevideo (escala la Lima). Sosire in Montevideo si cazare la hotel Crystal Palace 3* (sau similar).

Ziua 9: MONTEVIDEO (22 octombrie)
Mic dejun. Tur de oras de o zi intreaga incluzand pranzul si degustare de vinuri. Principalele puncte de interes sunt Orasul Vechi cu celebrul Mercado del Puerto, Piata Constitutiei, Catedrala si primaria in stil colonial, Teatral Solis, Piata Independentei, Casa Guvernului, principala strada comerciala “18 Iulie”. Urmeaza cladirea Congresului care este mandria Uruguayului, cartierul Prado cu unul dintre cele mai vechi parcuri din oras, zona Carasco si in final Plaza Virgilio cu o vedere excelenta asupra orasului. Ne vom intoarce de-a lungul coastei pana in port. Vom merge apoi la Cramele Bouza aflate la 15 km de Montevideo, zona fiind inconjurata de vita de vie si culturi native. Aici vom avea o scurta prezentare a zonei urmata de o degustare de vinuri si masa de pranz. Cazare la hotel Crystal Palace 3* (sau similar).

Ziua 10: MONTEVIDEO (23 octombrie 2013)
Mic dejun. Timp liber in Montevideo sau optional va propunem o excursie la Colonia del Sacramento, oras aflat la 180 km de capitala. Colonia este un oras mic fondat de portughezi in 1680, intr-un moment cand Spania si Portugalia au fost în mijlocul confruntarilor. Timp de peste o suta de ani s-au luptat ambele imperii peste ea. Orasul este Patrimoniu UNESCO avand foarte multe de spus despre trecutul colonial cu strazi pavate si ziduri de piata. Dupa amiaza intoarcere in Montevideo. Cazare la hotel Crystal Palace 3* (sau similar).

Ziua 11: MONTEVIDEO - BUENOS AIRES (24 octombrie 2013)
Mic dejun. Ne vom imbarca pe ferryboat de la Montevideo la Buenos Aires. Vom face un tur panoramic de oras de jumatate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Plaza de Mayo, Casa Rosada – cladirea roz a Guvernului, Primaria Cabildo, Catedrala Metropolitana – casa arhiepiscopului de Buenos Aires. Turul continua cu vizitarea celor mai frumoase cartiere din oras: San Telmo (una dintre cele mai moderne zone din oras), La Boca, Barrio Norte (in cimitirul Recoleta este mormantul Evitei Peron) si Plaza Lavalle. Optional: Seara, Tango Show cu cina inclusa la restaurantul Viejo Almacen. Cazare la Hotel Kenton Buenos Aires 4 * (sau similar)

Ziua 12: BUENOS AIRES (25 octombrie 2013)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteaza Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se vor explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai Pampasului. Dupa amiaza se va servi cafeaua si ne vom intoarce in Buenos Aires. Cazare la Kenton Buenos Aires 4 * (sau similar).

Ziua 13: BUENOS AIRES - DELTA EL TIGRE (26 octombrie 2013)
Mic dejun. Astazi vom face o excursie in Delta Tigre, cu numeroasele insule. Sedimentarea continua da raului Parana si estuarului culoarea rosie-maronie si formeaza delta cu numeroasele insule. Vom merge spre nord, spre statiunea El Tigre. Vom face o plimbare cu barca pe canale pentru a vedea aceste insule si vegetatia luxurianta care le acopera. Cazare la Kenton Buenos Aires 4 * (sau similar)

Ziua 14: BUENOS AIRES – IGUASSU (27 octombrie 2013)
Dupa micul dejun vom lua avionul spre Puerto Iguazu. Dupa aterizare, transfer catre Parcul National Iguassu. Urmeaza un tur pietonal pe partea argentiniana a cascadei. Daca pe partea braziliana exista numeroase puncte de vedere panoramica, pe partea argentiniana exista numeroase poteci care permit vizitarea din apropiere a cascadei. Prima opririe este la Centrul de Informatii pentru Vizitatori, apoi se va merge pe Circuitul Inferior (cascada din avalul raului) si pe Circuitul Superior (cascada din amonte). Cel mai spectaculos puct al cascadei – Gatul Diavolului – va putea fi atins cu Trenul Ecologic din Jungla. Dupa incheierea vizitei se traverseaza granita in Brazilia cu autobuzul. Transfer in Foz do Iguasu. Cazare Hotel Rencanto Park 4*(sau similar).

Ziua 15: IGUASSU – RIO DE JANIERO (28 octombrie 2013)
Mic dejun si eliberarea camerelor. De dimineata se va vizita partea braziliana a cascadei. Dupa vizita, transfer catre aeroport cu destinatia Rio de Janeiro. Dupa aterizare, transfer si cazare la Majestic Copacabana 3* (sau similar).

Ziua 16: RIO DE JANEIRO (29 octombrie 2013)
Mic dejun, urmat de un tur panoramic de oras de jumate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Golful Guanabara, Parcul Flamengo, Biserica candelaria, catedrala San sebastian, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta, Sambadrome - locul de desfasurare a Carnavalului de la Rio. Turul continua cu imbarcarea in telegondola catre Muntele Sugar Loaf. Cazare Hotel Majestic Copacabana 3* (sau similar).

Ziua 17: RIO DE JANEIRO (30 octombrie 2013)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie, sau optional, puteti face o excursie de jumatate de zi la Corcovado (unde se afla statuia lui Iisus si de unde se pot cele mai frumoase fotografii panoramice cu Rio de Janeiro). Cazare Hotel Majestic Copacabana 3* (sau similar).

Ziua 18: RIO DE JANEIRO – BUCURESTI (31 octombrie 2013)
Mic dejun. Seara transfer la aeroport pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel