Destinatii Europene

Descopera Parcurile Nationale + Hawaii

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
25 zile
Valabilitate Oferta:
07/06/2009 - 13/09/2009
Pret Total:
3071 € (122.84€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • ecoturism

Descriere Oferta Turistica:

Date de plecare: 7,21 si 28 iun., 5,12,19 si 26 iul., 2,9,16 si 30 aug., 6 si 13 sept.2009.

Ziua 1 Bucuresti – Los Angeles Los Angeles, capitala industriei de film si televiziune; o Mecca culturala cu peste 300 de muzee si o vreme placuta intotdeauna. Transfer si cazare in Los Angeles.
Ziua 2 Los Angeles Tur panoramic de oras Cazare in Los Angeles.
Ziua 3 Los Angeles – Phoenix/Scottsdale calatoriti prin Desertul Mojave de-a lungul Raului Colorado in Arizona. Aceasta este este prima incursiune in America de Vest! Cazare la Clarion Hotel
Ziua 4 Phoenix/Scottsdale – Sedona – Grand Canyon.Calatoria continua cu incantatorul oras Sedona si apoi cu Oak Creek Canyon.
Ziua 5 Grand Canyon – Monument Valley – Canyonlands – Moab Plecare de dimineata strabatand “rama” sudica a Marelui Canion catre Painted Desert.
Ziua 6 Moab – Arches – Flaming Gorge – Rock Springs Continuati turul printr-un alt magnific parc national: Arches, o simfonie de culori si forme plasmuita de fortele naturii. Defileul Flaming va va incanta cu fascinantele lui peisaje.
Ziua 7 Rock Springs – Grand Teton - Jackeson Hole.Parcul National Grand Teton aici veti admira crestele de granit care se reflecta in multitudinea de lacuri alpine si padurea luxurianta
Ziua 8 Jackson Hole – Yellowstone Parcul National numarul 1 al Americii: Yellowstone! Ziua 9 Yellowstone – Salt Lake City Se viziteaza Temple Square, Templul Mormon si State Capitol inainte de a se ajunge la hotel.
Ziua 10 Salt Lake City – Bryce Acest parc surprinde prin vesmantul sau de culori si forme pe care niciun artist desavarsit nu ar reusi sa le redea.
Ziua 11 Bryce – Zion – Las Vegas Zion:Platourile si privelistile uimitoare ale parcului va vor lasa fara cuvinte. Dupa amiaza de ajunge in Las Vegas, orasul luminilor!
Ziua 12 Las Vegas Cazare la Las Vegas Hilton Hotel
Ziua 13 Las Vegas – Yosemite area Urmeaza o plimbare ce va poarta prin orasele traditionale ale valii San Joaquin, cum sunt Fresno, Merced si Mariposa , inainte de a ajunge la Parcul National Yosemite, al doilea parc national din SUA sic cea mai populara destinatie din California.
Ziua 14 Yosemite Admirati principalele puncte de atractie ale parcului , incluzand valea Yosemite cu stancile sale inalte si cascade.
Ziua 15 Yosemite area / Mariposa – San Francisco
Parasind zona Yosemite va indreptati catre “Orasul de langa Golf” trecand prin muntii Sierra Nevada.
Ziua 16 San Francisco Zi de relaxare admirand frumusetile orasului San Francisco, Ziua 17 San Francisco – Monterey / Carmel – Santa Maria .Monterey , prima capitala a Californiei.Dupa o oprire in frumosul oras , veti continua calatoria de-a lungul uimitoarei 17-Mile Drive
Ziua 18 Santa Maria Area – Los Angeles Pe drumul catre Los Angeles,veti avea sansa sa explorati Santa Barbara, mentionata ca fiind Perla Rivierei Americane.CAZARE LA
Ziua 19 Los Angeles-Hawaii.cazare in Hawaii
Ziua 20–23 HAWAII Plaja si excursii optionale in I-le Hawaii. Cazare Honolulu.
ZIUA 24 HONOLULU – LOS ANGELES
ZIUA 25 LOS ANGELES-BUCURESTI

Servicii asigurate:
18 nopti cazare in hoteluri 3 – 4* pe parcursul circuitului + Sejur Hawaii (cazare 5 nopti hotel Waikiki Prince Kuhio sau similar).
transport cu autocar modern cu aer conditionat pe teritoriul SUA si transfer aeroport /hotel/aeroport
Intrarile la : Montezuma’s Castle, Flamig Gorge, 17–Mile Drive si toate Prcurile Nationale
ghid vorbitor de limba engleza pe toata durata circuitului + ghizi locali
Delegat/translator roman (pentru un grup de minim 15 pers)


NU sunt incluse :
Biletele de avion (cca 590 euro + taxe aeroport) : Bucuresti – New York Los Angeles– Bucuresti .
Taxele de viza S.U.A. (130 $ + 11$) / Canada (52 euro) ; se achita personal.
Asigurarea medicala obligatorie
Alte vizite decat cele mentionate in program.
Acte necesare:
pasaport valabil min 6 luni, de la data plecarii;
1 fotografie tip pasaport + 1 fotografie color format 5/5 cm (pe fond alb; fara ochelari, cercei, alte bijuterii, ambele urechi vizibile)
doua formulare de cerere viza (SUA si Canada);
cate o adeverinta de la serviciu cu functia si salariul (pentru fiecare ambasada);
copii dupa actele de proprietate (casa, masina, teren, firma – bilant sau balanta si alte acte care pot constitui garantii pentru consulatul S.U.A. si Canadei);
extras de cont bancar de minim 2.000 $ sau echivalentul in lei.

ATENTIE !!! Se achita un avans minim de 800 euro la incheierea contractului. Taxa de viza SUA (130+11)$ si de viza CANADA (52 euro) se achita la Banca Transilvania. Plata integrala se face dupa obtinerea vizei. Turistii se vor prezenta personal la Consulatul SUA si cel al Canadei pentru interviu, cu actele personale si documentele de rezervari emise de agentie. Turistii vor lua la cunostinta si vor semna conditiile generale de participare la excursiile externe, conditiile de plata, penalizari, etc. Dupa obtinerea vizei, nu se mai pot face retrageri de la excursie si nu se poate restitui contravaloarea acesteia. In cazuri exceptionale se pot face programari pentru urmatoarea excursie cu plata penalizarilor pentru rezervari. Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei pe zile, cu respectarea in totalitate a obiectivelor mentionate. Avand in vedere sistemul de programari pentru interviu in vederea obtinerii vizei pentru SUA, recomandam ca plata taxei de viza sa se faca cu cel putin 8 saptamani inainte de plecarea in excursie.


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " TOP TRAVEL SERVICE"

Total Oferte de Turism (32)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: TOP TRAVEL SERVICE