Destinatii Europene

Cuba – Mister si Exotic

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
31/03/2009 - 06/07/2009
Pret Total:
1670 € (151.82€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – HAVANA
Intalnire in aeroportul Henry Coanda ora 7.15 si zbor Bucuresti-Paris ora 9.15, cursa Air France. Dupa o scurta escala la Paris ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Havana, plecare ora 13.30. Zbor pe timp de zi. Sosire in Havana ora 17.35 ( ora locala ). Transfer la hotel si cazare.
Ziua 2. HAVANA
Mic dejun. Turul Havanei, orasul contrastelor, in care vom descoperi frumusetea cladirilor coloniale din centrul vechi (Havana Veija ), vom vizita cladirea Capitoliului, construita dupa modelul american, fosta cladire a senatului, Muzeul Revolutiei, continuand cu Vedano, cartier elegant, cu strazile sale pitoresti, vile luxoase, magazine moderne si vestita Avenida de los Presidentes. Ajungem dupa pranz in zona rezidentiala Miramar, cel mai bogat si elitist cartier al Havanei. Timp liber. Seara, optional, transfer in Parcul Cabaña Fort, unde vom fi martorii unei ceremonii militare inedite, vechi de sute de ani, cand la ora 9 fix, fara exceptie, soldati cubanezi imbracati in uniforme militare traditionale trag cu tunurile in aer, parada care aduna in fiecare seara sute de spectatori. Cazare Havana.
Ziua 3. HAVANA
Mic dejun. Astazi putem opta pentru o excursie in faimoasa Vale Viñales, cu pranz creol inclus, admirand din locul de belbedere Los Jazmines peisajele pitoresti ale provinciei Pinar del Rio, vizitand apoi pestera indiana si picturile murale preistorice. Excursia ofera un prilej de introducere in viata de zi cu zi a Cubei. Seara, optional, putem participa la renumitul spectacol de Cabaret Tropicana, o reprezentatie de neegalat a luminilor, costumelor si dansurilor exotice (bautura este inclusa ). Cazare Havana.
Ziua 4. HAVANA - VARADERO
Mic dejun. Transfer in Varadero, statiune emblematica a Cubei, situata la aprox. 160 km de Havana, un veritabil paradis tropical, unul din cele mai indragite locuri din Caraibe. Cazare cu All Inclusive.
Ziua 5-9 VARADERO – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber sa ne bucuram de plajele imaculate ale Marii Caraibelor si de apele sale de clestar, in timp ce savuram un ‘mojito’ la umbra unui palmier si ascultam cantecul exotic al pasarilor in gradinile paradisiace ale hotelului. Ne asteapta 6 zile cu infinite optiuni de petrecere a timpului, incepand de la plimbari cu barca in largul marii, un safari plin de adrenalina in jungla tropicala acompaniati de ghizi experimentati, scufundari pentru incepatori si profesionisti, rafting pe raul Canimar etc. Cazare cu All Inclusive.
Ziua 10. VARADERO - HAVANA
Mic dejun. Astazi, in prima parte a zilei, timp liber, prilej de a mai profita putin de soare si de a culege, drept suvenir, cateva scoici si un pumn de nisip de pe plajele idilice ale Caraibelor. Dupa-amiaza tarziu transfer la aeroportul international din Havana, imbarcare si zbor spre Paris, ora 20.25. Noapte si cina in avion.
Ziua 11. PARIS - BUCURESTI
Aterizam in Paris ora 11.05 iar, dupa o scurta escala, zbor spre casa. Sosire in Bucuresti Henry Coanda ora 16.25.

SERVICII INCLUSE:

• transport avion Bucuresti - Havana - Bucuresti;
• autocar / minibus modern, licentiat pe durata traseului transferurilor, a vizitelor si a excursiilor;
• cazare 3 nopti cu mic dejun in Havana la Hotel National de Cuba 5* sau similar si 6 nopti cu All Inclusive in Varadero la Barcelo Solymar Resort 5* sau similar;
• vizitele conform programului ;
• intrarile la obiectivele turistice vizitate;
• ghid roman insotitor si ghid local pe durata vizitelor si a excursiilor.

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

• asigurarea medicala;
• taxele de aeroport si securitate 315 €;
• excursiile si activitatiile optionale ;
• bacsisuri obligatorii 15 € ;
• taxa de viza Cuba 30 €;
• taxa de iesire din Cuba ( aprox. 16 €, se achita la plecare in moneda locala )
• alte servicii decat cele mentionate.

Reducere copii max 12 ani: 25% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers. In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se poate realiza fara ghid roman ( doar cu asistenta locala in lb. engleza ), toate serviciile ramanand neschimbate, cu un supliment de 65 € / pers. In varianta individuala, programul poate fi prelungit la cerere, functie de disponibilitati, iar datele de plecare sunt flexibile

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS