Destinatii Europene

CROATIA – MUNTENEGRU - SERBIA

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
21/02/2011 - 18/07/2011
Pret Total:
490 € (54.44€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

CROATIA – MUNTENEGRU - SERBIA
Plecari: 23 iunie, 18 iulie, 21 august
Plecari din Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva

Ziua 1: Bucuresti – Timisoara (550 km)
Plecare din Bucuresti la ora 07:00 de la Ateneul Roman (restaurant Cina). Ne indreptam spre Timisoara pe traseul Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea- Sibiu – Deva – Timisoara. Seara ajungem in Timisoara. Cazare Timisoara hotel 3*.

Ziua 2: Timisoara – Zagreb (600 km)
Mic dejun. Vom pleca din Timisoara iar la pranz ajungem in Zagreb si vom face impreuna cu ghidul local un tur de oras de jumatate de zi ce va cuprinde obiective precum: Orasul de Sus pentru a vedea biserica St.Mark, Biserica Sf. Ecaterina, Catedrala, Palatul Parlamentului si Guvernului, Teatru National si Universitatea. Cazare in Zagreb hotel 3*.

Ziua 3: Zagreb – Opatija (200 km)
Mic dejun. Vom pleca din Zagreb cu destinatia Opatija ce reprezinta destinatia turistica cu cea mai lunga traditie de pe coasta Adriaticii. Vom avea timp aici sa ne plimbam pe faleza sau prin parcurile din statiune si sa admiram arhitectura austro-ungara. Cazare hotel 2* in Opatija.

Ziua 4: Peninsula Istria: Pola – Rovinj – Porec (300 km)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala, un tur al peninsulei Istria. Vom incepe cu statiunea Pola unde vom trece in revista Amfiteatrul Roman, Teatrul Roman, Poarta de Aur si Catedrala Adormirii Maicii Domnului. Plecam apoi catre Rovinj unde vedem biserica Sf. Eufemia, palatul baroc. Timp liber pentru un pranz traditional. Urmatoarea oprire va fi in statiunea Porec, al carei centru istoric este patrimoniu UNESCO. Seara ne intoarcem in Opatija. Cazare hotel 2* in Opatija.

Ziua 5: Opatija – Parcul National Plitvice – Zadar – Sibenik –Trogir (500 km)
Mic dejun. Plecam catre cel mai frumos parc national croat – Plitvice inscris in lista patrimoniului UNESCO inca din 1979 (nu este inclus biletul de intrare). Acesta se afla situat in zona Montana Lika avand total de 16 lacuri, situate la altitudini diferite, separate prin bariere si legate prin cascade spumoase. Dupa pranz vom pleca catre orasul Zadar. Vom face un scurt tur al orasului. Admiram Catedrala Sf Anastasia, Forumul Roman, biserica Sf Donat, poarta orasului, Piata Wells apoi ne indreptam catre Sibenik unde vom vedea catedrala, cetatea St. Mihovil, Palatul Duke si apoi mai departe catre Trogir unve vom face un scurt tur panoramic. Cazare hotel 3* in zona Trogir.

Ziua 6: Trogir – Split - Dubrovnik (300 km)
Mic dejun. Calatoria noastra continua spre orasul Split unde vom face turul panoramic insotiti de ghidul local. Admiram Peristilul, Catedrala, Palatul lui Diocletian, Templul lui Jupiter. In drumul spre Dubrovnik vom face o scurta oprire in oraselul Ston. Ne indreptam apoi spre Dubrovnik unde vom ajunge dupa amiaza si vom avea timp liber pentru plimbari individuale. Cazare Dubrovnik hotel 3*.

Ziua 7: Dubrovnik
Mic dejun. Vom face astazi turul pietonal al orasului Dubrovnik cu ghid local. Este unul dintre cele mai atractive si renumite orase de la Marea Mediterana. Turul include orasul vechi, Manastirea Franciscana, Catedrala, Palatul Rectorului, strada Stradun, zidurile orasului. Dupa amiaza timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu. Cazare Dubrovnik hotel 3*.

Ziua 8: Dubrovnik – Kotor – Budva – Belgrad (600 km)
Mic dejun. Plecare catre Muntenegru care ne va oferi o experienta de neuitat: frumusete naturala de exceptie in asociere cu
bogata istorie si cultura. Ne vom bucura de frumusetile golfului Kotor, a statiunii Budva si apoi de oraselul Cetinje continuand calatoria nostra catre capitala Serbiei. Vom ajunge in cursul serii. Cazare hotel 3* in Belgrad.

Ziua 9: Belgrad - Timisoara – Bucuresti (750 km)
Mic dejun. Facem un tur panoramic al orasului Belgrad ce cuprinde Piata Republicii, Strada Knez Mihailova, Fortareata Kalemegdan, Parlamentul, Templul Sfantului Sava iar apoi vom merge catre tar ape traseul Timisoara – Sibiu – Ramnicu Valcea Pitesti – Bucuresti. Vom ajunge in Bucuresti seara tarziu.

Pret/persoana (loc in camera dubla):
490 EURO – plecare 23 iunie, 21 august
520 EURO – plecare 18 iulie
Supliment camera single: 120 euro
Reducere a treia persoana in camera: 15 euro
*Oferta este valabila pentru grup minim 40 persoane

SERVICII INCLUSE:
 transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
 8 nopti de cazare la hoteluri de 2* si 3* cu mic dejun: 1 noapte Timisoara, 1 noapte Zagreb, 2 nopti Opatija, 1 noapte Trogir, 2 nopti Dubrovnik, 1 noapte Belgrad
 tur de oras cu ghid local in Zagreb, Split, Dubrovnik
 tur panoramic in: Belgrad, Zadar, Sibenik
 taxe de autostrada si parcari
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
excursii optionale, intrarile la obiectivele turistice, asigurarea medicala, asigurarea storno

GRUP MINIM: 40 PERSOANE
Pentru grup mai mic de 40 de persoane tarifele se modifica astfel:
Supliment grup 36-39 persoane: 20 EUR/persoana
Supliment grup 31-35 persoane: 35 EUR/persoana
Supliment grup 26-30 persoane: 50 EUR/persoana

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 4 saptamani inainte de inceperea excursiei.

CONDITII DE RETRAGERE
20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice inainte de data plecarii;
50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice inainte de data plecarii;
80% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 9-4 zile înainte de data plecarii;
100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile inaintea plecarii.

OBSERVATII:
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Croatia, Serbia si Muntenegru conform standardelor proprii;
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii (deoarece pe traseul dintre Split si Dubrovnik vom traserva o fasie de 20 km apartinad Bosniei Hertegovina, toti turistii trebuie sa aiba pasaport)
 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA