Destinatii Europene

Creta - Insula lui Zeus

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
03/07/2009 - 28/08/2009
Pret Total:
399 € (49.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Creta, cea mai intinsa si mai sudica insula a Greciei, este leaganul civilizatiei mediteraneene, fiind incarcata de istorie si numeroase locuri arheologice. Legenda spune ca este locul unde s-a nascut Zeus. Este o insula de o varietate surprinzatoare, cu munti falnici, dealuri acoperite de plantatii de maslini si portocali si peste 1000 km de coasta. Clima mereu insorita, plajele aurii, peisajul abundand in plante si flori, istoria si traditiile, cafenelele, restaurantele, barurile si traditionalele taverne fac din Creta o legenda vie, o bucata de paradis.

Localizare hotel: se afla in pitoreasca statiune Gournes, la 10km distanta fata de centrul orasului Heraklion, si 5-10 minute de mers pe jos pana la plaja. La 500m fata de hotel se afla Centrul Expozitional International al Cretei, precum si cel mai mare Acvariu din Balcani.

Cazare: cazarea se face in camere superioare, dotate cu grup sanitar cu dus, telefon, radio, aer conditionat, TV satelit, seif, frigider, uscator de par, balcon sau terasa.

Facilitati: restaurant, bar, piscina, sezlonguri si umbrele gratuit la piscina, gradina pe acoperis, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, salon Tv, animatie. La doar cateva minute de hotel se afla un centru de scufundari.

Masa: DEMIPENSIUNE.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " S.C. Promed Travel S.R.L."

Total Oferte de Turism (20)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: S.C. Promed Travel S.R.L.