Destinatii Europene

CRACIUN PRAGA & CAPITALE IMPERIALE

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
22/12/2010 - 27/12/2010
Pret Total:
299 € (49.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

CRACIUN PRAGA & CAPITALE IMPERIALE
Budapesta – Bratislava – Praga – Viena
BONUS! Concert de Craciun la Muzeul National

Colinde, beteala, cozonac. Felicitari, artificii, luminite. Iar lista cu micile minunatii care fac atmosfera magica din jurul Craciunului poate continua. Descopera-le anul acesta intr-un decor de basm: in inima Pragai, orasul minunilor. Aici, Craciunul este asteptat in fiecare an inca de la inceputul lunii decembrie in fascinantele piete de Craciun. Cea mai mare si mai frumoasa dintre ele este piata aflata in inima Orasului Vechi. Acolo, un brad urias este adus an de an din muntii Sumava, iar la lasarea serii, o perdea de lumina il imbraca, spre deliciul trecatorilor.
Ce loc sa fie mai potrivit decat Piata Veche a Pragai ca sa simtiti spiritul Craciunului, alaturi de familie ? Orasul rasuna de muzica de sarbatoare. Biserici sau foste manastiri sunt transformate in sali pentru concerte de colinde, de orga sau simfonice. Cei mici vor fi incantati sa se infrupte din gustoasele truhlik (produse de patiserie), iar doamnele si domnii se vor delecta cu un pahar de vin fiert sau lichior cald de miere, in timp ce fierarul le faureste un suvenir unic, sa le aminteasca mereu de acel Craciun. Bineinteles, celelalte suveniruri traditionale din lemn, lumanarile decorative, ornamentele pentru Craciun va vor face alegerea mult mai grea cand veti dori sa cumparati cadouri pentru prietenii de-acasa.
Veniti cu noi anul acesta sa sarbatorim Craciunul in Praga si veti trai magia sarbatorilor intr-un oras de vis !



PROGRAMUL EXCURSIEI

22 decembrie BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05h00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo 4**** Budapesta. Servirea cinei la hotel.

23 decembrie BUDAPESTA – PRAGA
Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Bratislava – Brno – Praga. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Ibis Mala Strana 3*** Praga. Servirea cinei la hotel. Timp liber la dispozitie.

24 decembrie PRAGA – ORASUL DE AUR & MAGIA PIETELOR DE CRACIUN | SEARA DE AJUN
Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic. Vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Seara, optional, CINA TRADITIONALA DE CRACIUN la restaurantul „U MARCANU” cu program folcloric , muzica traditionala si bauturi nelimitate. Tarif: 56 Euro/persoana, minim 25 de platitori.Cazare Hotel Ibis Mala Strana 3*** Praga.

25 decembrie PRAGA | ZIUA DE CRACIUN & CONCERT EXTRAORDINAR LA MUZEUL NATIONAL
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Cartierul Evreiesc, Piata de Craciun din Praga, zona Hradului. Timp liber la dispozitie. Servirea cinei. Seara, la ora 18:30-19:00 va invitam la CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN la MUZEUL NATIONAL. Transferul cu autocarul este inclus. Cazare Hotel Ibis Mala Strana 3*** Praga.


Muzeul National este una dintre cele mai frumoase si mai importante cladiri istorice din Praga. A fost construit intre anii 1885-1890 in stil neo-renascentist de catre arhitectul Josef Schulze, in partea de sus a Pietei Venceslav. Fatada, scarile interioare, holul central si rampa de intrare sunt decorate cu sculpturi ale unor artisti de frunte. Concertul extraordinar de Craciun are loc in holul central, construit in stil neo-renascentist in fata scarilor centrale, intr-o atmosfera unica nu numai in Praga ci in intreaga Europa. Frumoasa sala centrala este folosita pentru concerte sau evenimente importante. Aceasta zona interesanta si exclusivista este foarte apreciata de vizitatorii din intreaga lume pentru atmosfera extraordinara si ambianta specifica. Special pentru grup sunt rezervate locuri pe scaune sau banchete, in partea superioara a scarilor.






26 decembrie PRAGA – VIENA - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi scurta plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, Piata Primariei. Excursia continua spre Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj in limba romana de pe vasul de croaziera. Tarif: 30 Euro/persoana, minim 25 platitori, transfer inclus. Cazare Hotel Expo 4**** Budapesta.

27 decembrie BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Tur panoramic Budapesta: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal si Palatul Parlamentului. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale.


Oferta speciala : 299 EUR/persoana, loc in camera dubla
Reduceri copii 2-11,99 ani : - 60 Euro/copil/perioada (in camera cu 2 adulti, valabil pentru primul copil)
Supliment camera Single : +80 Euro/persoana/perioada

Servicii incluse:
• 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo 4**** Budapesta
• 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Ibis Mala Strana 3*** Praga
• 3 cine in zilele de 22, 23 si 25 decembrie (meniu 3 feluri, fara bauturi)
• BONUS! Concert extraordinar de Craciun la Muzeul National din Praga
• Tur de oras Bratislava
• Tur de oras Praga panoramic si pietonal cu ghid local
• Vizitarea Pietei de Craciun de la Praga
• Tur pietonal Praga cu insotitorul de grup
• Tur de oras Viena
• Tur panoramic Budapesta
• Transport cu autocar propriu clasificat 4****
• Ghid roman insotitor din partea agentiei

Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice din program, excursiile optionale

CINA DE CRACIUN LA RESTAURANTUL „U MARCHANU”
Mini sandwich-uri „Christmas Eve”
Aperitiv cald
Jambon afumat cu sos de prune
Supa
Supa de cartofi cu ciuperci servita in coaja de paine neagra
Felul Principal
Piept de curcan cu umplutura de migdale, cartofi cu sunca, morcovi si brocoli
Desert
Clatite cu afine si frisca
Bauturi
Becherovka
Consum nelimitat de bere, vin si racoritoare
Cafea
Un pahar de punci de Craciun

Tarif: 56 Euro/persoana, transfer inclus
(se rezerva din tara odata cu achizitionarea pachetului de servicii)


DOCUMENTE DE CALATORIE
• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
• Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
• Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solic

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Dec-10 - 27-Dec-10299

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Neotour Brasov"

Total Oferte de Turism (40)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Neotour Brasov