Destinatii Europene

Craciun la Hotel Clermont

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - Craciun
Tip Oferta Turism:
Cazare
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
24/12/2010 - 27/12/2010
Pret Total:
960 € (320€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Tarifele sunt exprimate in lei/persoana/sejur.

Hotelul CLERMONT este locul ideal pentru mai multe categorii de clienti: pentru cei care cauta beneficiile extraordinare ale apelor minerale si ale gazului mofetic, pentru cei care iubesc muntele si sunt impatimiti de drumetii, sau pentru cei care doresc sa evadeze din monotonia orasului la sfarsit de saptamana.
Covasna, aceasta adevarata oaza de sanatate, beneficiaza de resurse natural importante, iar varietatea resurselor hidrominerale si carbogazoase, cu mare valoare terapeutica, face ca aceasta zona sa fie perfecta pentru turismul balnear si, in acelasi timp, pentru turismul montan.

Tariful include:
3 sau 4 nopti cazare in camera cu mic dejun in functie de pachetul ales
cadouri pentru copii de la Mos Craciun 24 decembrie 2010
cina festiva de Ajun 24 decembrie 2010
spectacol de colinde si muzica populara 24 decembrie 2010
dejun festiv traditional de Craciun 25 decembrie 2010
cina bufet in zilele de 25 si 26 decembrie 2010
Cina bufet in ziua de 27 decembrie – valabil pentru pachetele de 4 nopti
Barbeque si foc de tabara in Secret Garden (26 dec.);
supravegherea copiilor (cu varsta intre 3-8 ani) este asigurata in zilele de 25 si 26 decembrie 2010 (in spatiul de joaca “Lumea Ingerasilor”)
acces gratuit: piscina, sauna, jacuzzi, fitness, internet, parcare
Reduceri copii:
cu varsta de pana la 12 ani cazarea in camera cu parinti este gratuita (fara pat suplimentar); persoanelor peste 12 ani impliniti le este aplicat tariful de adult
Observatii:
la cerere se ofera camere in regim single cu taxa suplimentara

Conditii rezervare si anulare:
- 20% in momentul confirmarii rezervarii
- restul de 80% pana la data de 10.12.2010.
In cazul anularilor, avansurile achitate nu se restituie

Descriere hotel:
Hotelul CLERMONT 4* www.clermonthotel.ro
Este usor de localizat, datorita arhitecturii remarcabile si amplasamentului excelent. Situat in partea de est a statiunii Covasna, la aproximativ 50 m de strada principala. Hotelul CLERMONT beneficiaza de o priveliste incantatoare oferita de muntii impaduriti care il incadreaza pe trei laturi. Pentru a ajunge la destinatie trebuie traversata cea mai mare parte a statiunii, insa nu veti avea parte de trafic, orasul fiind foarte linistit. De altfel linistea deplina si aerul curat de munte sunt doar doua dintre atuurile petrecerii unui sejur in cadrul acestui hotel.
Standardul de 4 stele este prezent la tot pasul prin serviciile complete de cazare (inclusiv binefacerile unei piscine acoperite) si prin multitudinea de extraservicii. Tratamentul balnear, curele antistres, serviciile de relaxare, posbilitatea savurarii unor mancaruri delicioase in cele doua saloane ale Restaurantului Clermont, serviciile de agrement, precum si atractiile turistice din apropierea hotelului reprezinta garantia petrecerii timpului liber intr-un mod foarte placut.
Capacitatea maxima a Hotelului CLERMONT este de 156 de locuri, dispuse in 75 de camere, de diferite tipuri:
-51 Camere "Standard"(twin)
-11 Camere "Executive"(matrimoniale+twin)
-10 Apartamente "Junior"(matrimoniale+canapea)
-2 Apartamente "Senior"(living + 2 dormitoare)
-1 Apartament "Presidential"(living+2 dormitoare+terasa)
Facilitati standard: sistem de acces in camera pe baza de cartela, climatizare, baie cu cada si dus, telefon in baie, priza alimentare, aparat de ras, uscator de par, minibar, seif, TV satelit.
Servicii standard: piscina, sauna, jacuzzi, fitness, internet gratuit prin cablu si wireless, telefonie nationala si internationala (contravaloarea convorbirilor se achita la receptie), parcare gratuita amenajata, cu supraveghere video 24h, plati electronice (VISA, MASTERCARD, AMEX), ATM BRD, serviciu Concierge (informatii utile, preluare si transmitere mesaje, corespondenta, apeluri trezire), serviciu bagaje, obiecte pierdute, acordarea de prim ajutor in caz de urgenta (receptie), jocuri (sah, table, rummy, carti), ziare, reviste, paturi copii sub 5 ani.
Servicii contracost: tratament VIP (buchete de flori, fructe, sampanie etc.), room service, spalatorie/calcatorie, transfer de la gara sau aeroport, lucrari secretariat si consumabile, inchiriere notebook, rent-a-car, taxi, comisionerat-curierat, parcare autocare, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, suveniruri.
Camera standard: suprafata totala de 28-33 mp (dormitorul - 18 - 19 mp), camerele sunt dotate cu paturi twin.
Camera executive: suprafata totala de 38-42 mp (dormitorul - 22 - 30 mp), 7 camere sunt dotate cu paturi matrimoniale, iar 4 camere sunt utilate cu paturi twin.
Junoir suite: gandit in regim garsoniera, acest tip de camera beneficiaza de o suprafata foarte generoasa de 54-74 mp; este dotat cu pat matrimonial si canapea neextensibila.
Senior Suite: 2 dormitoare utilate cu un pat matrimonial respectiv cu paturi twin, un salon foarte spatios si o baie; stilul mobilierului este deosebit, clasic; suprafata totala a unui apartament este de 85-90 mp.
Presidential Suite: doua dormitoare spatioase, dotate cu pat matrimonial si un salon extrem de spatios asigura intreg confortul necesar unui sejur de lunga durata; acest apartament are acces si la terasa proprie. Suprafata totala a apartamentului este de 115 mp intregul apartament fiind utilat cu mobilier in stil modern (combinatii inedite de lemn cu piele).

Tabel cu lista de preturi

Perioada 112Double116177
24-Dec-10 - 27-Dec-10960102010651215

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: EXPLORE TRAVEL