Destinatii Europene

Craciun in Tara Sfanta(Israel)

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
21/12/2009 - 28/12/2009
Pret Total:
785 € (98.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

PELERINAJ DE CRACIUN in Tara Sfanta
I S R A E L
TIBERIAS – CANA GALILEII – NAZARET – Mt. TABOR – CAPERNAUM –
IERIHON – IERUSALIM – BETHLEEM – EIN KAREM – TEL AVIV/JAFFA
Perioada: 21-28.12.2009
Transport: avion (compania El Al) & autocar lux

Ziua 1 (21.12.2009): Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:30, cu conducatorul de grup. Imbarcare cursa El Al, LY 574 Bucuresti (11:15) - Tel Aviv / aeroport Ben Gourion (13:50). Deplasare pe Tarmul Marii Mediterane spre Haifa, splendid oras-port, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii), cu altarul asezat deasupra Pesterii Proorocului Ilie Tezviteanu. Vom privi Templul Cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate superioare gradinilor din Versailles. Continuam spre Cana, unde vom vizita Biserica asezata pe locul casei lui Simion Cananitul, unde s-a petrecut prima minune a Domnului, transformarea apei in vin. Tiberias pe malul marii Galilei. Cina si cazare hotel Golan 4* (cu Jacuzzi si sauna)
Ziua 2 (22.12.2009): Mic dejun. Plecare spre Nazaret. Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sf Gavril cu izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in 1977 si a Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Muntele Tabor (transfer maxi/taxi 10 euro/pers). Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Plecare spre Capernaum – supranumit Cetatea Domnului. Vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sf Petru, Tabgha, unde Isus a savarsit minunea inmultirii painilor si pestilor. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii Catolice. In functie de timp si temperatura, optional, mini-croaziera (45 min.) cu o copie a Barcii lui Isus, pe apele Marii Galilei. Cina si cazare hotel Golan 4* in Tiberias.
Ziua 3 (23.12.2009): Mic dejun. Coborare la Raul Iordan, Yardent unde vom vizita locul amenajat al botezului lui Iisus Hristos. Qumran (vechiul centru al Esenienilor) la Marea Moarta – 399 m sub nivelul marii mondiale. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice de la Marea Moarta. Intram in viitorul stat Palestinian, pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume, Ierihon. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa, unde se afla “Dudul lui Zacheu” si a Bisericii si Caminului Romanesc. Privire spre Muntele Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Ierusalim, Cina si cazare hotel Moriah Garden 4* (cu SPA, bazin de innot incalzit, Jacuzzi si sauna) .
Ziua 4 (24.12.2009): Mic dejun. Ierusalim. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama orasului si a Sfintei Cetatii. Muntele Maslinilor. Vizitarea Manastirii Eleon, a Bisericii Pater Noster (“Tatal Nostru”), a Bisericii “Dominus Flavit (Domnul a plans). Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin poarta Sf Stefan. Parcurgerea pe jos, a Viei Dolorosa, cu cele 14 Statii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea paracliselor sfinte. Cina si cazare hotel in Ierusalim. Ora 22:30 deplasare in piata centrala din Betleheem, unde in Biserica Sf. Ecaterina, se oficiaza Sfanta Liturghie care se transmite de pe platoul din fata Bisericii in intreaga lume pe posturile tv. O sarbatoare deosebita pentru pelerinii veniti in Tara Sfanta.
Ziua 5 (25.12.2009): Mic dejun. Ora 09:00 participare la Sfanta Liturghie la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului si a Foisorului cu CINA CEA DE TAINA. Mormantului marelui rege David. Vizita la Zidul Plangerii. Betleheem – vizitarea Bisericii Greco-Ortodoxe a Nativitatii si a Bisericii Romano Catolice ”Sf Ecaterina” si Grota Laptelui. Cina de Craciun la Restaurantul Hotelui din Ierusalim. Cazare hotel in Ierusalim.
Ziua 6 (26.12.2009): Mic dejun. Deplasare spre Ein Karem, patria Sf Ioan Botezatorul. Vizitarea Bisericii si a criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie”. Fantana Fecioarei Maria. Continuam spre Lod / Lyda, pentru a vizita Biserica in care se pastreaza moastele Sfantului Gheorghe Biruitorul. Tel Aviv – Jaffa, cel mai mare oras cosmopolitan din Israel. Tur al orasului. Vizita in cetatea Jaffa a Bisericii Greco-Ortodoxa Sf Gheorghe si a Bisericii catolice Sf Petru. Reintoarcere la Ierusalim. Cina si cazare hotel in Ierusalim.
Ziua 7 (27.12.2009): Mic dejun. Ierusalim. Tur panoramic in orasul de vest si cu Portile Sfintei Cetatii. Vizita la fabrica de aur si diamante Capris. Optional, in functie de timp, oprire la un Mall din Ierusalim. Cina si cazare hotel in Ierusalim.
Ziua 8 (28.12.2009): Mic dejun. Vizita de despartire si reculegere la Sfantul Mormant.Timp liber in Sfanta Cetate. Ora 13:00 deplasare la Aeroportul International Ben Gurion, imbarcare cursa El Al/LY 571, Tel Aviv (ora 17:10) – Bucuresti (20:05).

PRET / PERSOANA:
745 EURO + 170 RON loc in camera dubla / tripla
Supliment camera single: 180 EURO
Tariful este valabil pentru un grup minim de 35 persoane.
Supliment grup 30-34 persoane: 29 euro / pers;

SERVICII INCLUSE:
 transport avion Compania El Al, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire si plecare;
 7 nopti cazare cu mic dejun inclus hoteluri ctg 4*, conform program (camere cu grup sanitar propriu, aer conditionat, telefon, TV), dupa cum urmeaza: 2 nopti Tiberias, 5 nopti Ierusalim.
 7 cine;
 Cina festiva de Craciun;
 intrari la obiectivele precizate in program (transfer maxi taxi Mt. Tabor 10 euro/pers);
 transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
 ghid local – vorbitor de limba romana la principalele obiective specializat in circuite religioase, agreat de Patriarhia Romana ;
 comision;
 TVA;
 prima insolvabilitate firma;
 asistenta Paralela 45 Turism.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Dec-09 - 28-Dec-09785

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
 •  taxele de aeroport 145 euro / pers;
 •  “Tips” (bacsisuri) obligatorii in Israel: 25 euro / pers. Se achita la fata locului, reprezentantului agentiilor locale;
 •  asigurare medicala, asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).
 • NOTA: in functie de anumite situatii speciale, se va schimba ordinea vizitarii unor obiective sau inlocui partial unele vizite. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.
 • ACTE NECESARE: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii. In vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox.
 • CONDITII DE RETRAGERE: Conform regulilor generale ale agentiei in conformitate de Contractul de Prestari Servicii Turistice.
 • GRUP MINIM: 35 persoane.
 • TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE: cu 10 zile inainte de data de plecare. Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul d

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Cosmo Travel