Destinatii Europene

Craciun in Laponia 2011

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
23/12/2011 - 28/12/2011
Pret Total:
1298 € (216.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ski

Descriere Oferta Turistica:

CRACIUN 2011 LAPONIA


23 DECEMBRIE 2011
Intalnire la aeroportul Baneasa cu insotitorul de grup cu 2 ore inainte de plecare. La sosirea in tara lui Mos Craciun sunteti asteptati de reprezentantul local care va asigura transferul pana in statiunea Levi (aproximativ 30 – 60 minute). La sosire primiti imbracaminte termoizolanta, potrivita pentru aceasta destinatie: combinezon, cizme si manusi.
Dupa sosirea in Levi si cazare va invitam sa luati cina in restaurantul hotelului.

24 DECEMBRIE 2011
Mic dejun in cadrul hotelului. Apoi veti pleca sa va intalniti cu Mos Craciun si sotia sa la casuta din padure.
Seara sunteti invitati la CINA FESTIVA de Ajun, cand Mos Craciun asculta dorintele copiilor si inmaneaza daruri.

25 DECEMBRIE 2011
Mic dejun in cadrul hotelului.
Astazi va invitam sa mergem impreuna la Satul lui Mos Craciun si Parcul lui Mos Craciun.

26 DECEMBRIE 2011
Mic dejun in cadrul hotelului. Timp liber la dispozitie pentru ski, activitati individuale sau participarea la excursiile optionale organizate de partenerul local.

27 DECEMBRIE 2011
Mic dejun in cadrul hotelului. Timp liber la dispozitie pentru ski, activitati individuale sau participarea la excursiile optionale organizate de partenerul local.

28 DECEMBRIE 2011
Mic dejun in cadrul hotelului. Dupa predarea camerelor se asigura transferul pana la aeroport pentru intoarcerea in tara. Plecare din Laponia (aeroport Kittila) cu zborul charter care va ajunge pe aeroportul Baneasa din Bucuresti.

In cautarea lui Mos Craciun – excursie inclusa in pret, cu ghid de limba romana

Satul lui Mos Craciun si biroul lui sunt situate la cercul Polar. Mosul e mereu la birou si va asteapta. In sat se poate vizita Biroul Postal, unde puteti comanda o scrisoare "originala" de la Mos Craciun. Alegeti scrisoarea preferata si puneti-o in cutia postala rosie. Cei dragi o primesc acasa cu stampila lui Mos Craciun. Ii puteti spune Mosului toate secretele si dorintele, iar el va va da un autograf ca amintire. In piata centrala din Parcul lui Mos Craciun aveti ocazia sa va intalniti cu personajele magice care va vor purta intr-o lume magica, de poveste. Puteti cumpara cele mai frumoase cadouri de la Fabrica de Surprize a renului Rudolf.
Arcadele comerciale ale satului sunt pline de suveniruri cu specific filandez, incepand de la decoratiuni de Craciun, jucarii si alte produse artizanale, pana la produse de imbracaminte si incaltaminte.
Una din principalele atractii ale parcului este plimbarea cu trenuletul care ajunge pana la fabrica de jucarii a elfilor. Aici aflati cum sunt facute jucariile pentru anul viitor. Cea mai noua atractie a parcului este Galeria de Gheata, cu sculpturi magnifice care ii poarta pe vizitatori printre traditiile mitice ale oamenilor si animalelor din Laponia. In timpul excursiei vom face si o pauza pentru pranz. Durata este de aproximativ 7 ore.
Intalnire cu Mos Craciun si sotia sa la casuta din padure – excursie inclusa in pret cu ghid de limba romana
Autocarul va va duce pana la marginea padurii de unde veti porni pe jos, pe cararea batatorita de animalele padurii si de spiridusi si luminata de torte, pana la coliba lui Mos Craciun. Acolo el va va astepta, impreuna cu Doamna Craciun si cu 2 spiridusi pentru a va povesti despre viata si munca lor, apoi Mosul ii va ruga pe copii sa-l ajute sa pregateasca impreuna caduri pentru Craciunul ce e atat de aproape... Doamna Craciun ii va invata pe copii sa prepare prajiturele traditionale si apoi, cand vor fi copate, le vor decora impreuna si cu siguranta vor sterpeli cateva si pentru Rudolf care, inhamat la sanie, asteapta langa coliba sa se faca seara si Mosul sa porneasca cu daruri prin lume... Durata este de aproximativ 2-2.5 ore.

Hotel Sokos 4* – Levi
http://www.sokoshotels.fi/en/hotels/levi/
Sokos Hotel Levi este un hotel modern si atractiv cu multe posibilitati de petrecere a timpului liber. Are un standard ridicat pentru servicii si este cel mai nordic hotel din cadrul lantului de hoteluri Sokos. Locatia este foarte buna, fiind amplasat in centrul statiunii Levi, in imediata apropiere a tuturor serviciilor si activitatilor. Frumusetea naturala a Laponiei si varietatea sa sezoniera sunt regasite in interioarele hotelului si atmosfera sa. Departamentul de sauna are doua componente: sauna si o baie jacuzzi. Printre alte facilitati ale hotelului se numara: restaurantul Kiisa si cafeneaua Coffee House, parcare. Beneficiaza de 202 camere in trei cladiri, toate fiind dotate cu: TV, fier de calcat, seif, halate de baie si papuci; camerele superior au o suprafata de aproximativ 31 m2 si au sauna proprie si canapea extensibila.

Standard (maxim 2+1 ) 1298
al 3-lea adult in camera 1052
copil 2-12 ani in pat suplimentar 891
copil 2-12 ani in camera cu 1 adult 1203

Hotel Levi Panorama 4* – Levi
http://www.levipanorama.fi/2009/

Hotelul este situat chiar pe partia de schi, iar din centrul statiunii Levi se poate ajunge in cateva minute cu gondola in curtea hotelului. Toate cele 170 de camere sunt situate intr-o singura cladire. Cele 73 de camere “standard” (28.5 mp) sunt dotate cu: dus, WC, uscator de par, TV plasma, fierbator electric pentru apa plus ceai si cafea, minibar, acces gratuit la internet; iar cele 72 de camere “superior” (33 mp) sunt dotate cu dus, WC, uscator de par, TV plasma, fierbator electric pentru apa plus ceai si cafea, minibar, acces gratuit la internet, uscator de haine, balcon (cu exceptia catorva camere de la etajul 2). Lobby barul ofera bauturi racoritoare si gustari, Restaurantul Spiella serveste produse de patiserie proaspete, un bufet de supe si bauturi racoritoare. Restaurantul Okta aduce bogatia bucatariei din Laponia in fiecare farfurie servita. In hotel se gasesc
de asemenea: magazine de suveniruri, facilitate pentru depozitarea si intretinerea schiurilor, uscator de haice, fier de calcat, camera de jocuri, camere pentru copii, camera pentru depozitat bagaje.


Standard (maxim 2+1) 1298
al 3-lea adult in camera 1052
copil 2-12 ani in pat suplimentar 915
copil 2-12 ani in camera cu 1 adult 1203

Hotel Hullu Poro 3*+ – Levi
http://hulluporo.fi/poro/esivu.php?alue=Main&kieli=en
Situat in centrul statiunii Levi, langa partiile de schi hotelul ofera cazare de calitate, restaurante cu mancare delicioasa si un personal serviabil. Departamentul de wellness va va revigora atat trupul, cat si sufletul, fie ca doriti sa faceti exercitii in sala de gimnastica, sa faceti tratamente faciale sau corporale, sau sa petreceti timpul in zona saunelor si a bailor. Exista difetite tipuri de camere, toate decorate in stil traditional, majoritatea lor fiind situate in cladiri separate fata de restaurante. Camerele standard au o suprafata de 22 mp si sunt dotate cu baie cu dus, toaleta si uscator de par, balcon, TV, telefon, frigider, conexiune la internet gratuita.

Standard (maxim 2+1) 1340
al 3-lea adult in camera 1022
copil 2-12 ani in pat suplimentar 927
copil 2-12 ani in camera cu 1 adult 1245

PACHETUL DE SERVICII INCLUDE:
- bilet de avion cursa charter Bucuresti – Kittila – Bucuresti
- transferuri aeroport Kittila – hotel in statiunea Levi – aeroport Kittila
- 5 nopti de cazare cu mic dejun
- 1 cina in seara sosirii
- Cina festiva de Craciun
- Excursie „In cautarea lui Mos Craciun” la Satul lui Mos Craciun & Santa Park pe data de 25 decembrie cu masa de pranz inclusa
- Excursie „intalnire cu Mos Craciun si sotia sa la casuta din padure” pe data de 24 decembrie cu o gustare inclusa
- Imbracaminte termoizolanta: combinezon, incaltaminte si manusi
- Insotor de grup din partea agentiei
- Ghizi locali in timpul excursiilor organizate


PACHETUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport si securitate : 95 EUR / persoana (pot aparea modificari pana la data zborului)
- asigurare medicala
- excursii optionale si cheltuieli de natura personala

ORAR DE ZBOR (poate suferi modificari):

23 DECEMBRIE Bucuresti Baneasa 08.00 – Kittila 12.00
28 DECEMBRIE Kittila 12.45 – Bucuresti Baneasa 16.00

NOTA!

Agentia isi rezerva dreptul de a face modificari in program, fara insa a afecta structura generala a programului si serviciile acordate. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa restituirea sumelor achitate.
Clasificarea unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod official de autoritatile turistice locale.
Tariful este valabil pentru un numar minim de 100 persoane participante. Pentru un numar mai mic de participanti, tariful se poate modifica. La inscriere se achita un avans de minim 30%, iar plata finala se va face cu cel putin 30 zile inainte de data de plecare. Plata se poate face in EUR sau RON. Pentru plata in RON, la cursul oficial BNR din ziua platii se adauga o cota de risc valutar de 2%. Preturile excursiilor optionale poate varia in functie de numarul de persoane inscrise.
Taxele de aeroport pot suferi modificari anuntate de compania aeriana; turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare.
Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
23-Dec-11 - 28-Dec-11-1298--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: SOLIS TRAVEL