Destinatii Europene

Concert Dream Theater la Barcelona 18 ianuarie `14

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Concert
Tip Oferta Turism:
City Break
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
17/01/2014 - 19/01/2014
Pret Total:
192 € (64€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Pretul include reducerea Early Booking valabila pentru rezervari achitate integral pana la 15 august 2013

Detalii Oferta:
- tarifele pentru concertul Dream Theater la Barcelona sunt exprimate in EUR/ persoana/ pachet si pot suferi modificari in functie de disponibilitati pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic;
- prelungirea sau modificarea perioadei de cazare este posibila, cu recalcularea pachetului turistic;
- Concertul Dream Theater va avea loc in data de 18 ianuarie 2014 la Sant Jordi Club din Barcelona , incepand cu ora locala 19.00; biletele de concert Dream Theater incluse in pachet sunt de categorie General Admission;
- biletele pentru concertul Dream Theater nu se comercializeaza decat in cadrul unui pachet turistic (care sa cuprinda cazare si/sau transport)!!!
- clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Se pot asigura, la cererea expresa a turistului, si alte hoteluri decat cele din oferta!
Disponibilitatea ofertei pentru concertul Dream Theater este limitata!

Servicii incluse
- 2 nopti cazare in perioada 17 – 19 ianuarie 2014 la unul dintre hotelurile din oferta sau similar;
- mic dejun;
- BONUS ACTIV bilet concert Dream Theater, categorie General Admission;
- taxa de procesare a biletelor de concert Dream Theater;

Nu sunt incluse
- transportul din/ spre Romania (se poate asigura la cerere);
- transferuri aeroport – hotel – aeroport (se pot asigura la cerere);
- asigurare travel – 39 RON (include asigurare medicala de calatorie si asigurare STORNO);
- taxa de oras (se plateste la receptia hotelului)
- excursii si activitati optionale


Informatii Hoteluri:
Hotel Acta Ink 3* se află la doar 15 minute de mers pe jos de faimoasa creaţie a lui Gaudí, Sagrada Família din Barcelona. Staţia de metrou Clot este la 200 de metri, permiţându-vă să ajungeţi în centrul oraşului în 10 minute.
Hotel Vincci Bit 4* este situat la doar 10 minute de mers pe jos de plaja Mar Bella din Barcelona si la 7 minute de mers pe jos de staţia de metrou El Maresme Forum, oferind spa şi saună, o sală de gimnastică şi piscină pe acoperiş, cu vedere impresionantă la mare.

Activitati optionale:
1. La Rambla - Pentru turistii boemi, recomandam o plimbare pe marele bulevard La Rambla, cu strazi inguste si magazine, care te invita sa cunosti aceasta zona, ce se intinde de la Placa de Catalunya pana la statuia lui Columb, si este plina de chioscuri de ziare, standuri de animale si flori si de tot felul de artisti.
2. Montjuic- un deal care va ofera o priveliste asupra orasului. In traducere inseamna Muntele evreilor. Aici se afla un parc, unde puteti admira satul olimpic al Olimpiadei din 1992, Palau Nacional, care este acum Museu Nacional d’Art de Catalunya, unde gasiti cea mai mare colecție de arta romantica din lume. Tot in Monjuic este si Museu Militar, cu expozitia sa de arme, uniforme si armuri, iar Fantana Magica, un spectacol de apa, muzica si lumini este un obiectiv turistic ce nu poate fi ratat.
3. Sagrada Familia - Nu poti ajunge la Barcelona si sa nu vezi opera neterminata a lui Antonio Gaudi – Sagrada Familia, care iti taie pur si simplu rasuflarea prin maretia ei si prin simbolurile imaginate de creator. Cele sase turle parca ating cerul. Poate fi vizitata cripta unde Gaudi este anmormantat. Un muzeu este dedicat vietii acestui mare arhitect ce a fost Antoni Gaudi si istoriei bisericii. De asemenea pot fi vizitate turnurile. Pentru a ajunge in varf trebuie sa urci 350 de trepte. Tariful pentru un Tur la Sagrada Familia si in Parcul Guel aflat in apropiere costa aproximativ 65 EUR/ persoana
4. Muzeul Pablo Picasso - Dacă sunteti interesati de arta, puteti merge la Muzeul Pablo Picasso, pictor, sculptor, grafician, ceramist – (1881 – 1973). Muzeul din Barcelona se poate lauda cu una dintre cele mai complete colectii de opere de arta ale lui Pablo Picasso (colecția permanentă a muzeului se compune din peste 3500 de lucrări), găzduit de cinci palate medievale unite între ele prin Barri Gotic (cartierul gotic al Barcelonei).
5. Camp Nou si Muzeul FC Barcelona – fie ca va place sau nu fotbalul trebuie sa vedeti si una dintre cele mai mari “catedrale” ale fotbalului din Europa – Nou Camp – stadionul pe care din 1957 FC Barcelona isi disputa meciurile de pe teren propriu. L Muzeu veti avea parte de o prezentare a istoriei impresionante a clubului prin colectii de fotografii, trofee si documente ce ilustreaza anii de glorie ai catalanilor. In muzeul de trofee, pozele cu Hagi si Gica Popescu va vor face sa va simtiti mandri ca sunteti romani. Pentru un tur platiti aproximativ 20 EUR/ persoana.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a persPret pers/circuit
17-Ian-14 - 19-Ian-14-192---

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • http://www.eventuria.ro/concert-dream-theater-la-barcelona-18-ianuarie-2014

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS