Destinatii Europene

Circuit VIETNAM - oferta promotionala!

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
02/05/2012 - 12/05/2012
Pret Total:
1540 € (171.11€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1, 02.05.2012: Plecare din BUCURESTI

Veti ajunge la Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, iar dupa formalitatile de check-in, va veti imbarca pentru zborul international.

Ziua 1, 03.05.2012: Sosire la HANOI

La sosirea in aeroportul din Hanoi veti fi intampinati de ghidul vorbitor de limba engleza si veti fi transferati catre hotel.Cazare Hanoi la hotelul mentionat, in tipul de camera specificat.


Ziua 2, 04.05.2012: HANOI (B, L)

Dupa micul dejun, va intalniti cu ghidul vorbitor de limba engleza si veti incepe turul orasului Hanoi, cu o vizita la Mausoleul Ho Chi Minh, o constructie impresionanta, realizata se pare cu sprijinul URSS. Aici veti vedea si casa care a fost resedinta presedintelui Ho intre 1954 si 1969. Casa este facuta din lemn, pe piloni, in stilul traditional al minoritatilor si este inconjurata de gradini minunate.In acelasi complex poate fi vazuta si One Pillar Pagoda (Pagoda pe un pilon), construita de regele Ly Thai To in 1049, ca recompensa pentru sotia sa care i-a daruit un fiu. Pagoda este din lemn si se sprijina pe un singur pilon de piatra, ca o floare de lotus, simbolul puritatii la budisti. Turul continua la Templul Literaturii, prima universitate din Vietnam si un tur prin gradinile linistite te vor face sa aluneci usor spre trecutul indepartat al Vietnamului.
Veti vizita apoi Templul Quan Thanh, un templu taoist din timpul dinastiei Ly si Pagoda Tran Quoc situata pe malul Lacului de Vest, una dintre cele mai vechi pagode budiste din Vietnam. Dupa ce veti servi pranzul la un restaurant local, veti continua turul cu o vizita la Muzeul de Etnografie, unde veti vedea artefacte si costumele traditionale ale diverselor grupuri etnice din Vietnam. Veti incheia seara cu un spectacol de teatru de papusi pe apa, o forma interesanta de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala. Cazare Hanoi la hotelul mentionat, in tipul de camera specificat.


Ziua 3, 05.05.2012: HANOI – HALONG BAY (B, L, D)

Dimineata devreme, dupa ce serviti micul dejun la hotel, veti pleca spre Golful Halong, intr-o calatorie de-a lungul plantatiilor manoase din Delta Fluviului Rosu. Veti patrunde in viata zilnica a satelor vietnameze, veti vedea localnicii lucrand pe plantatiile de orez, ducand porci la piata pe biciclete sau motorete, sau arand pamantul cu plugul cu bivoli. Dupa ce veti ajunge in Halong, va veti imbarca pe vasul de croaziera, o ambarcatiune construita din lemn in stilul anilor 1930 din Indochina, ce imbina frumusetea navelor clasice si confortul unui hotel modern. Remarcabilul Golf Halong cu apele sale de smarald se intinde in Delta Fluviului Rosu, fiind denumit si Golful Dragonului Zburator, datorita celor peste trei mii de insule monolitice acoperite de jungla care ies din apa precum dintii unui dragon. Fiecare insula are un peisaj unic, cu formatiuni interesante de dolomit si calcar, dupa care aproape 1000 dintre ele si-au luat si numele: Insula Elefant, Insula Cocosul Luptator, Insula Acoperis, etc. Datorita originii carstice a golfului, aici s-au format pesteri si fiorduri, adevarate tunele pe apa, printre recifuri de corali care creaza peisaje specaculoase, ce impresioneaza de la prima vedere pe toti cei care viziteaza golful. Putini sunt insa cei care stiu ca multe dintre insule adapostesc specii rare de plante, unice in lume, precum si specii de pasari, maimute, antilope si iguane. Datorita unicitatii si frumusetii sale, dupa o foarte scurta perioada de evaluare UNESCO a recunoscut Golful Halong ca facand parte din Patrimoniul Universal in decembrie 1994. Este al doilea obiectiv vietnamez care a fost inclus in Patrimoniul Universal si atrage aproximativ 90% din turistii care vin in Vietnam. Veti servi pranzul la bordul vasului, in timp ce acesta va naviga in golful magic, printre miile de insule care decoreaza golful. Puteti inota sau va puteti relaxa la soare fie pe puntea vasului, fie pe o plaja linistita de pe malul golfului Halong. Mai tarziu dupa amiaza veti face o vizita intr-un sat pescaresc, unde veti putea interactiona cu pescarii care traiesc pe malul golfului de peste trei generatii. Seara va veti delecta cu un cocktail in timp ce veti admira imaginea aproape ireala a apusului soarelui in Golful Halong. Puteti ramane pe punte cat doriti, pentru a va bucura de nemarginirea albastrului linistit al marii si a cerului plin de stele. Veti petrece noaptea pe vasul de croaziera.


Ziua 4, 06.05.2012: HALONG BAY – HANOI – DANANG – HOI AN (B)

Puteti sa va treziti dimineata devreme pentru a vedea un rasarit de soare minunat, pe puntea vasului, dupa care veti servi o ceasca de cafea proaspata sau de ceai, alaturi de micul dejun, in timp ce vedeti cum golful se trezeste incet la viata. Dupa micul dejun veti fi transferati la debarcader, unde va asteapta ghidul dumneavoastra pentru a va transfera la aeroportul Noi Bai din Hanoi pentru zborul spre Danang. La sosirea pe aeroportul din Danang veti fi transferati la hotel in Hoi An. Hoi An, un orasel linistit despre care se crede ca a fost ridicat cu nu mai putin de 2200 de ani in urma, a fost unul dintre cele mai mari porturi din Asia in secolele XVII-XVIII si o baza navala importanta pentru natiunile care cautau imbogatirea in Asia de Sud-Est. Chiar si vechile documente arabe pomenesc despre aceasta statie pe traseul rutelor lor comerciale. Arhitectura si stilul de viata relaxat din oras s-au schimbat prea putin de-a lungul timpului, iar centrul vechi al orasului a fost declarat patrimoniu UNESCO in 1999. Cazare Hoi An la hotelul mentionat, in tipul de camera specificat.

Ziua 5, 07.05.2012: HOI AN (B)

Dupa micul dejun veti face o plimbare pe jos pentru a vizita centrul istoric al orasului Hoi An, veti vedea casele negutatorilor de odinioara, Podul Japonez vechi de peste 400 de ani, Cladirea Administrativa Chinezeasca si veti putea face cumparaturi din unele dintre cele mai pitoresti piete locale din Asia de Sud-Est. Restul zilei ramane liber pentru relaxare sau pentru a continua pe cont propriu explotarea orasului. Cazare Hoi An la hotelul mentionat, in tipul de camera specificat.

Ziua 6, 08.05.2012: HOI AN (B)

Zi libera.

Cazare Hoi An la hotelul mentionat, in tipul de camera specificat.

Ziua 7, 09.05.2012: HOI AN – DANANG – HO CHI MINH (B)

Dupa micul dejun veti fi transferati la aeroportul din Danang pentru zborul spre Ho Chi Minh. La sosire, veti fi asteptati de ghidul vorbitor de limba engleza si veti fi transferati la hotel. Dupa amiaza veti incepe un tur de jumatate de zi al orasului Ho Chi Minh, numit in continuare Saigon, de catre localnici. Veti incepe cu Templul Thien Hau, situat in aglomeratul de Chinatown, apoi veti ajunge in Piata Binh Tay, piata centrala, una dintre cele mai vii si mai colorate zone ale orasului, unde veti putea achizitiona suveniruri. Dupa ce serviti pranzul, veti vizita Palatul Independentei (Reunification Hall), fostul Palat Prezidential, o cladire care ramane in mintile multora plina de istorie si de aduceri aminte. Pe 30 aprilie 1975, cand Saigonul a capitulat, catre aceasta impozanta cladire si-au indreptat tancurile lupatorii nord vietnamezi (Viet Cong). Veti continua turul pe jos si veti mai vedea vechea cladire a Postei din Saigon, Catedrala Notre Dame, Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat), Hotelul Continental, Opera si Primaria. Cazare Ho Chi Minh la hotelul mentionat, in tipul de camera specificat.

Ziua 8, 10.05.2012: HO CHI MINH – DELTA MEKONG – HO CHI MINH (B, L)

Dupa micul dejun, veti pleca spre Cai Be, ce se afla in Delta Mekong. Va veti imbarca pe un vas traditional si veti trece pe langa pitoreasca piata plutitoare Cai Be. Veti trece apoi pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos si veti putea degusta din aceste produse traditionale. Veti servi pranzul intr-o livada de fructe, apoi veti merge spre debarcader si veti descoperi minunatele peisaje de-a lungul raului si veti observa viata traditionala din Delta Mekong. Cazare Ho Chi Minh la hotelul ales, in tipul de camera specificat.


Ziua 9, 11.05.2012: Plecare din HO CHI MINH (B)

Astazi veti fi transferati la aeroportul din Ho Chi Minh pentru zborul spre casa.

Ziua 11, 18.04.2012: Sosire in BUCURESTI

Astazi veti debarca pe aeroportul din Bucuresti si va veti prelua bagajele.


** FINAL SERVICII **


LEGENDA:

• B – mic dejun
• L – pranz
• D – cina

ORAR DE ZBOR:

• Plecare Bucuresti 02.05.2012, ora 07:10, Sosire Paris 02.05.2012, ora 09:20, Air France, durata 4:30
• Plecare Paris 02.05.2012, ora 14:00; Sosire Hanoi 03.05.2012, ora 06:35, Air France, durata 9:55
• Plecare Hanoi 06.05.2012, ora 16:35; Sosire Danang 06.05.2012, ora 17:50, Vietnam Airlines, durata 9:55
• Plecare Danang 09.05.2012, ora 10:50; Sosire Ho Chi Minh, ora 12:00, Vietnam Airlines, durata 9:55
• Plecare Ho Chi Minh 11.05.2012, ora 22:20; Sosire Paris 12.05.2012, ora 05:40, Air France, durata 10:15
• Plecare Paris 12.05.2012, ora 10:25, Sosire Bucuresti 12.05.2012, ora 14:15, Air France, durata 5:05


SERVICII INCLUSE:

• Biletul de avion pentru zborul international: Bucuresti – Hanoi; Ho Chi Minh –Bucuresti;
• Biletul de avion pentru zboruri interne: Hanoi – Danang; Danang – Ho Chi Minh;
• Taxele de aeroport pentru zborurile interne si internationale;
• Cazare 7 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
• Cazare 1 noapte pe vasul de croaziera in Golful Halong;
• Mesele mentionate in program;
• Toate transferurile si tururile mentionate in program:
• Transfer aeroport – hotel – aeroport in toate locatile;
• Tur de oras Hanoi;
• Croaziera in Golful Halong;
• Transfer Danang – Hoi An;
• Tur de oras Hoi An;
• Tur de oras Ho Chi Minh;
• Croaziera in Delta Mek

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Mai-12 - 12-Mai-121540

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel