Destinatii Europene

Circuit Tibet 18 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
18 zile
Valabilitate Oferta:
10/12/2013 - 14/08/2014
Pret Total:
2825 € (156.94€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Plecare in 14.08.

PRETUL INCLUDE:
servicii ghid roman si ghizi locali;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
bilete avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Khatmandu-Lhasa /Lhasa-Khatmandu/Delhi-Istanbul-Bucuresti;
15 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina in hoteluri de 3*** si 4****.
Pretul nu include:
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
2 vize de Nepal (aprox. 2 x 30 Usd)-se achita la frontiera unde este nevoie si de 4 foto color tip pasaport.

ZIUA 1 Joi - intalnire la ora 08.15 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.15, sosire la ora 11.40. Decolare din Istanbul la ora 19.55.
ZIUA 2 Sosire in Delhi la ora 4.20. Decolare la ora 6.30 din Delhi, sosire in Kathmandu, ora 8.25. In Bhaktapur (suburbia Kathmandu)-vizita Bhadgaon-muzeu de arta si arhitectura medievala(patrimoniu UNESCO)Transfer (200 km) in zona Pokhara unde se gasesc celemai frumoase peisaje din Nepal. Cina si cazare in Pokhara.
ZIUA 3 (mic dejun).Vizita:Pestera Shiva, Cascada Devi, Lacul Phewa si Templul Dindrasini. Cina si cazare in Kathmandu.
ZIUA 4 (mic dejun). In Kathamdu-vizita: Stupa budista Swayambhunath (templul maimutelor), Templul Boudhanath (stupa veche de peste2500 ani) si Centrul religios Durbar . Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Kathmandu.
ZIUA 5 (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 10.45 decolare din Kathmandu, sosire, ora 14.05 in Lhasa (situat la 3650 m altitudine). In Lhasa-vizita: Templul Jokhang (cel mai sacru si important din Tibet). Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 6 (mic dejun). In Lhasa-vizita: Gradina Norbulingka (monument UNESCO)- resedinta de vara a numerosi Dalai Lama si Muzeul National de Istorie si Arta. La10 km de Lhasa-vizita Manastirea Sera (trandafirul salbatic). Shopping in Lhasa. Optional, show tibetan. Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 7 (mic dejun). In Lhasa- vizita Palatul Potala (peste 1000 camere, 10000 morminte, 200000 statui)-resedinta de iarna, apoi deplasare la Gyangtse (3950 m)-vizita centrul orasului si Kumbum Stupa. Popas la Lacul Sfant Yamdrok-situat la 4441 m altitudine. Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 8 (mic dejun). Decolare din Lhasa la ora 10.40.Sosire in Khatmandu la ora 9.45. Deplasare (170 Km) Cina si cazare in zona Chitwan.
ZIUA 9 (mic dejun). Vizita Parcul Regal Chitwan(Patrimoniu al Umanitatii din 1984)-450 specii de pasari si numeroase specii de animale,printre care rinocerul cu un corn.Optional, plimbare cu elefanti. Deplasare (120 Km) la Lumbini. Cina si cazare in Lumbini.
ZIUA 10 (mic dejun). In Lumbini (aici s-a nascut Buddha) -vizita Templul Maya Devi. Trecerea frontierei din Nepal (Lumbini) in India (Shivpatinagar). La Kushinagar-vizita Parinirvana (inaltarea la cer a lui Buddha). Cina si cazare in Varanasi.
ZIUA 11 (mic dejun). In Varanasi, deplasare la fluviul Gange (aici, indienii se roaga, dimineata, pentru purificarea sufletului)-vizita locurile de incinerare unde rugurile ard continuu (flacara eterna). Optional, plimbare cu barca pe fluviu. La Sarnath-vizita locul unde Buddha a tinut prima predica.In Varanasi-vizita templul Bharat Mata. Cina si cazare in Varanasi.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare la Khajuraho. Cina si cazare in Khajuraho.
ZIUA 13 (mic dejun). La vest de Khajuraho-vizita templele erotice Kamasutra ale dinastiei Chandela (anii 950-1050).Deplasare la Orcha-vizita fortul (templul Ram Raja + palatele Jahangir Mahal si Raj Mahal), construit (sec. XVI) de familia Bundela. Cina si cazare in Agra.
ZIUA 14 (mic dejun). Vizita Fort Agra si Taj Mahal (cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale).Deplasare (230 Km) la Jaipur.Vizita Fatehpur Sikri(cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor. Cina si cazare in Jaipur.
ZIUA 15 (mic dejun). La 10 km de Jaipur se viziteaza (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos)-capitala Rajahstanului. In Jaipur se viziteaza: Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului - unde inca locuiesc descendenti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Seara, show indian. Cina si cazare in Jaipur.
ZIUA 16 (mic dejun). Deplasare (250 Km) la Delhi-vizita Jama Masji (cea mai mare moschee din Asia), apoi in orasul nou B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential. Cina si cazare in Delhi.
ZIUA 17 (mic dejun). Vizita: Raj Ghat (Ghandi Memorial)-locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii), Fortul Rosu - construit in 1639 si Qutab Minar - cel mai inalt minaret de caramida din lume, Dupa amiaza, timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Delhi.
ZIUA 18 Duminica. Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul, ora 6.05. Sosire in Istanbul la ora 10.25. Obs.-se poate merge (insotiti de ghid roman)cu metroul in Instanbul, in centrul turistic (Marele Bazar-Sfanta Sofia-Moscheea Albastra-Palatul Topkapi).Ora 19.25,decolare.Sosire,Otopeni, ora 20.50.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA