Destinatii Europene

Circuit Spania - Costa Brava

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
15/05/2012 - 16/09/2012
Pret Total:
225 € (32.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCUREÅžTI (CLUJ / TIMIÅžOARA) - BARCELONA
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 05.30 pt. zborul Bucureşti- Barcelona, cu compania CSA (cu escală la Praga). Turiştii din celelalte oraşe ale ţării pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din oraşele dumnealor pentru destinaţia Barcelona şi care au zboruri apropiate ca dată cu această excursie. După aterizare, transfer pt. cazare şi cină la hotelul ales pe Costa Brava.
Zilele 2-6. COSTA BRAVA- DISTRACÅ¢IE PE MALUL MEDITERANEI
Mic dejun. Ne vom bucura de un soare strălucitor, o mare incredibil de frumoasă, de spiritul latin exuberant, de multitudinea de opţiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. În tot acest timp "obligatorie” este vizita superbei Barcelona, excursia la Montserrat pt. vizitarea celebrei Mânăstiri, shopping în Andorra (paradisul non-tax), Parcul de distracţii Port Aventura din Salou, Croazieră pe Marea Mediterană. Cazare la hotelul ales cu demipensiune.
Ziua 7. BARCELONA- BUCUREÅžTI
Mic dejun. La ora 10.00 transfer la aeroport pentru zborul spre ţară, cu escala la Praga. Sosire în Bucureşti Otopeni in jurul orei 00.25.
PREZENTARE EXCURSII OPTIONALE:
BARCELONA- un vis semnat Gaudi
Mic dejun. Începe explorarea Barcelonei: veţi lua un prim contact cu capitala Catalană în Piaţa Catalunya, celebra Ramblas, cartierul medieval Barrio Gotico cu impunătoarea Catedrală în stil gotic începută în sec. XIII, şi statuia lui Cristofor Columb străjuind pitorescu port. Vizita continuă cu Sagrada Familia, cea mai neconvenţională biserică din Europa, opera celebrului Gaudi, Palatul Regal şi Parcul Guell, original prin arhitectura sa neobişnuită. Apoi urcaţi cu telecabina spre Montjuic pt. o panoramă deosebită şi pentru a vizita Citadela, Grădina Botanică sau Muzeul Naţional de Artă Catalană. Întoarcere pe Costa Brava pentru cină şi cazare.
Adrenalină la PORTAVENTURA
După micul dejun, vă propunem PortAventura- cel mai mare parc de distracţii tematic din Europa şi al doilea de pe Glob. Pentru cei care aleg să rămână în Barcelona recomandăm vizitarea Muzeului Picasso şi Poble Espanyol- un grup de clădiri inspirate din stiluri arhitecturale din diverse regiuni ale Spaniei. Complexul adăposteşte numeroase magazine artizanale, baruri, restaurante. Pentru microbişti şi nu numai recomandăm Stadionul Camp Nou şi Muzeul FC Barcelona. Întoarcere la hotel pentru cină şi cazare.
BARCELONA- Mânăstirea MONTSERRAT
Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau excursie la Montserrat, unde admirăm celebra Mânăstire construită pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. La întoarcere vă recomandăm să admiraţi apusul de soare la una din terasele de pe malul mării pentru a surprinde "metamorfoza” Barcelonei de la zi la noapte. Seara vă invităm la fabulosul spectacol de lumină, culoare şi muzică Fântâna Magică din Montjuic. Cazare pe Costa Brava.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble4A 3-a pers81
15-Mai-12 - 21-Mai-12345500325225285
09-Iun-12 - 15-Iun-12375530355255315
08-Iul-12 - 14-Iul-12425580405305365
09-Aug-12 - 15-Aug-12485640465365425
10-Sep-12 - 16-Sep-12395550375275335

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Early booking: 3% inainte de 01-Ian-70
  • PREÅ¢UL INCLUDE:
  • • Bilet avion BucureÅŸti- Barcelona- BucureÅŸti; orele de zbor sunt locale ÅŸi pot suferi modificări cu notificare.
  • • 6 cazări cu demipensiune în hotel de 3* sau 4*;
  • • Asistenţă turistică din partea agenÅ£iei;
  • Hotel CARTAGONOVA 3* (sau similar) MD+ CINÄ‚ bufet - situat în Malgrat de Mar, la 150 m de plajă. Are 154 camere renovate, cu baie, balcon, telefon, TV-satelit. Facilităţi hotel: restaurant, piscină, biliard, discotecă. http://www.cartago-nova.com/

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM