Destinatii Europene

CIRCUIT RUSIA BELARUS POLONIA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
02/06/2014 - 04/09/2014
Pret Total:
795 € (99.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Plecari:
17.Jul.2014
31.Jul.2014
04.Sep.2014

Include:
-transport cu avionul Bucuresti - Moscova si Moscova - Minsk cu compania Aeroflot;
-transport cu avionul Minsk - Varsovia si Varsovia - Bucuresti cu compania LOT;
-transferuri aeroport - hotel - aeroport;
-7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3/4, din care: 3 nopti in Moscova la hotel Izmailovo Delta 4 sau similar, 2 nopti in Minks la hotel Planeta 3 sau similar, 2 nopti in Varsovia la hotel Radisson Blu Sobieski 4 sau similar;
-tururi panoramice de oras cu ghid local in Moscova, Minsk si Varsovia;
-vizita metrou Moscova cu intrare la statiile reprezentative;
-vizitarea Complexului Kremlin;
-insotitor roman de grup.

Nu include:
-taxele de aeroport: 175 euro/persoana (pot suferi modificari);
-taxa de viza (individuala) si procesare acte Rusia: 50 euro/persoana;
-taxa de viza (grup) si procesare acte Belarus: 25 euro/persoana;
-bacsisurile pentru soferi si ghizi locali: 25 euro/persoana (se achita la destinatie reprezentantului agentiei);
-asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): 36 lei/persoana (pana la 60 de ani);
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (asigurare complexa storno + medicala: 64 lei/persoana - pana la 60 ani);

Ziua 1: BUCURESTI - MOSCOVA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:00, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT cu destinatia Moscova. Sosire in capitala Rusiei la ora locala 18:20. Cazare la hotel Izmailovo Delta 4 sau similar.
Ziua 2: MOSCOVA
Dupa micul dejun, tur panoramic de oras care include: Piata Rosie - locul din care pornesc in toate directiile marile strazi ale Moscovei; Catedrala Sf. Vasile – contruita in secolul al XVI de catre Ivan cel Groaznic; monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat. Continuam turul cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa amiaza, o dedicam Complexului Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia. Seara, optional, spectacol folcloric traditional ruseasc, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica si o parte din traditiile rusesti.
Ziua 3: MOSCOVA
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, vizitarea Galeriilor Tretyakov – tezaurul national de arta al Rusiei si unul dintre cele mai mari muzee ale lumii. Aici putem admira cea mai mare si valoroasa colectie de icoane rusesti, precum si cele mai renumite lucrari ale artistilor rusi moderni. Incheiem ziua cu o croaziera pe raul Moscova (optionala).
Ziua 4: MOSCOVA - MINSK
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Moscova pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Minsk. Sosire in capitala Belarusului la ora locala 09:55. Tur panoramic de oras unde vom admira: Piata Independentei cu cladirea Guvernului, biserica catolica din caramida rosie dedicata sfintilor Simon si Elena, Piata Victoriei cu obeliscul dedicat soldatului necunoscut (inalt de 38m), Biblioteca Nationala, Primaria, suburbia Troitskoye Predmestye, Insula Lacrimilor (memorial al razboiului din Afganistan unde se afla si „ingerul pazitor al tarii”), „Orasul de Sus” cu catedrala ortodoxa Sfantul Duh (construita in 1642) si catedrala catolica Fecioara Maria. Cazare la hotel Planeta 3 sau similar.
Ziua 5: MINSK
Mic dejun. Optional, excursie la Dudutki (40 km distanta distanta de Minsk). Aici se afla un muzeu etnografic care reliefeaza viata rurala a tarii si unde materiale precum lutul, otelul sau lemnul sunt aduse la viata. Asadar, o adevarata reconstruire a traditiilor si mestesugurilor secolelor XIX si XX (tamplaria, olaritul, activitati casnice, preparate traditionale, samagon – vodca de casa). Putem admira viata la ferma asa cum era in urma cu un secol. In apropiere se afla si o moara de vant in care se poate urca.
Ziua 6: MINSK - VARSOVIA
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroportul din Minsk pentru imbarcare pe cursa companiei LOT cu destinatia Varsovia. Sosire in capitala Poloniei la ora locala 15:10. Ne continuam ziua cu turul panoramic al orasului care incepe cu admirarea obiectivelor turistice din orasul vechi (atractii reconstruite dupa cel de-al doilea Razboi Mondial dupa planurile originale, monument Patrimoniu UNESCO). Continuam cu piata centrala, din care stradute inguste duc la zidurile de aparare Barbican, Catedra Sfantul Ioan, Castelul Regal sau Parcul Lazienki (complex arhitectural datand din secolul al XVII-lea). De asemenea, ne vom plimba pe stradutele ticsite cu cafenele, restaurante si magazine. Cazare hotel Radisson Blu Sobieski 4 sau similar.
Ziua 7: VARSOVIA
Mic dejun. Optional, va propunem excursie la Zelazowa Wola – un mic orasel situat la 50 km de capitala, unde in anul 1810 s-a nascut Frederick Chopin. Aici se vor vizita muzeul (conac situat intr-un parc) si biserica Brochow unde a fost botezat celebrul compozitor. Seara, optional, seara traditional poloneza, in timpul careia veti descoperi dansul, muzica folclorica si traditiile poloneze.
Ziua 8: VARSOVIA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa companiei LOT cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 14:40. Sosire la Bucuresti la ora 17:30.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA