Destinatii Europene

Circuit Praga "Orasul de Aur"

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
15/07/2011 - 18/07/2011
Pret Total:
150 € (37.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. ROMANIA – PRAGA

Plecare dimineata din tara. Traversam nordul Ungariei. Ajungem la Budapesta. Tur panoramic cu autocarul prin orasul cunoscut sub numele de „Perla Dunarii” la obiectivele: Piata Eroilor, cu Monumentul Millenium, Bd Andrassy, Opera de Stat, Biserica Sf. Stefan, Parlamentul Ungariei, malurile Dunarii, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta, apoi admiram Monumentul Gellert si vizitam Cetatea Buda cu Palatul Regal, Poarta Leilor, Biserica Matyas, bastionul Pescarilor. Ne delectam cu superba panorama care se deschide asupra Budapestei.Pauza pentru masa. Ne indreptam apoi spre Praga, bijuteria Cehiei. Cazare hotel 3* in Praga.

Ziua 2. PRAGA...Orasul de aur !

Mic dejun. Astazi vizitam Praga, „orasul de aur” sau „orasul celor 100 de turnuri”, capitala Cehiei, situata pe raul Vltava, locul nasterii lui Franz Kafka si orasul Castelului Hrad, bijuterie baroca suspendata pe malul vestic al raului...Vizitam Orasul vechi (Stare Mesto), pornind din Piata Orasului Vechi (Staromestske Namesti), cu: Biserica Sf. Maria din Tynn si celebrul Turn al Primariei, cu ceasul astronomic vechi de peste 500 de ani. Pe stardutele care duc la Podul Carol gasiti magazine pline de: jucarii din lemn, obiecte din portelan, cristal de Bohemia, lumanari parfumate, bijuterii superbe, palarii, papusi de portelan, alte obiecte de artizanat, printre care se strecoara restaurantele cu specific local, recunoscute pentru mancarurile savuroase, dar mai ales pentru berea Plzen. Pe stradutele inguste si pietruite ajungem la Podul Carol (Karluv Most) – cel mai faimos pod medieval din Praga, construit din piatra. Plimbare de seara in Praga... Cazare la hotel 3* in Praga.

Ziua 3. CASTELUL HRAD SI CATEDRALA SF. VITUS

Mic dejun. Vizita porneste de pe Dealul Hradcany, de la Castelul Hrad, un ansamblu superb de palate rezidentiale, curti interioare, porti si biserici, dintre care se remarca: Palatul Regal si Biserica Sf. Gheorghe. Bijuteria Hradului este insa catedrala gotica Sf. Vitus, una dintre cele mai frumoase biserici ale Cehiei. Coboram treptele spre Cartierul Mic (Mala Strana), un ansamblu de curti, stradute, biserici, palate si resedinte mici, care oscileaza intre sumbrul stil medieval si dulcele stil baroc. Timp liber pentru plimbari, cumparaturi sau vizite individuale. Intalnire cu ghidul, apoi vizita in Nove Mesto (Orasul Nou) dominat de Piata Welceslas (Václavske námìstí) cu Muzeul National si statuia ecvestra a Sfantului Welceslas. Este inima comerciala a orasului, din ea pornind cateva stradute cu magazine cochete, admiram hoteluri minunate, artere comerciale, magazine cu bijuterii si cristaluri de Bohemia...Cazare la hotel 3* in Praga.

Ziua 4 . PRAGA - ROMANIA

Mic dejun. Timp liber intr-unul din super-mall-urile orasului Praga, pentru cumparaturi. La ora 12,00, plecare spre tara. Trecem pe langa Brno: metropola Moraviei si un important centru turistic pentru iubitorii de natura si cultura. In nordul orasului se afla celebra zona calcaroasa Carstul Moravian, Brno fiind cunoscut pentru vestigiile sale arhitecturale: “Manchester-ul” austriac, centru comercial puternic al imperiului, azi adaposteste cladiri incluse in patrimoniul UNESCO: Villa Tugendhat, o universitate cu traditie si multe puncte de recreere. Sosire in tara in timpul noptii, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Tarif Grup min. 40 pers.
Pret in camera dubla/pers 150 euro
Supliment single 60 euro
Copil 4 – 12 ani 120 euro


PRET = 150 EURO/ PERSOANA


*Nota: programul se poate efectua si cu 2 nopti de cazare la 130 euro/pers.
*Nota: Tariful este calculat pentru grup minim de 40 de persoane.
*In cazul neconstituirii grupului minim de 40 de persoane, tariful se recalculeaza.


Date de plecare: 15.07, 14.10, 08.12.2011


Plecari din:Baia Mare, Satu Mare.
Pentru imbarcarile din : Bistrita , Tg Mures, Campia Turzii, Sibiu, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Turda, Cluj Napoca, Zalau, suplimentul de transport este de 20 euro/ persoana.


Pretul include:
· transport cu autocar modern, clasificat conform normelor internationale;
· cazare 3 nopti cu mic dejun, la hotel 3*;
· vizite ghidate;
· ghid – insotitor de grup!
· Asigurare medicala


Pretul nu include:
· Intrarea la obiectivele turistice
· Orice servicii turistice care nu sunt mentionate la rubrica "tariful include"


Acte necesare calatoriei:
· Pasaport sau CI valabile minim 6 luni de la inceperea calatoriei
· Copii sub 18 ani calatoresc obligatoriu cu un insotitor adult care sa aiba imputernicire notariala a ambilor parinti (sau a parintelui care nu il insoteste) si cazier judiciar.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
15-Iul-11 - 18-Iul-11150

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: 4-12 ani - 120 euro

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Expert Travel