Destinatii Europene

Circuit Maroc 2014 - 11 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
18/12/2013 - 29/09/2014
Pret Total:
1145 € (104.09€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Plecare: 29 sep

PRETUL INCLUDE :
servicii ghid roman + ghid local in Maroc;
transport avion Bucuresti - Malaga - Bucuresti
9 cazari cu demipensiune in Maroc si 1 cazare cu mic dejun in Spania la hoteluri de 3*** si 4****;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan) ;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.


ZIUA 1 – Luni, ora 12.40, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in BLUE AIR pentru destinatia Malaga. Decolare la ora 14.40, sosire la ora 17.45 in Malaga (popas o ora in centru). Cazare in zona Algeciras–La Linea.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar - tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei – panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Deplasare din Spania in Maroc cu traversarea Stramtorii Gibraltar. Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita VOLUBILIS –cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc si MEKNES : Bab Mansour – una dintre cele mai celebre porti din Africa, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. In FES–vizita: Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina. Cina si cazare in Fes.
ZIUA 4 (mic dejun). In Fes – vizita cooperativele de artizanat. Ora 11 - deplasare in Sahara. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour. Cina si cazare in Erfoud (Sahara).
ZIUA 5 (mic dejun).Optional,excursie cu jeep 4x4 in dunele de nisip.Deplasare spre Tingir–vizita oaza de palmieri,apoi de-
plasare prin Defileul Todra si Valea Dades–numita si valea celor 1001 de Kasbah. Cina si cazare in Quarzazate (Sahara).
ZIUA 6 (mic dejun). Vizita Kashah Ait Ben Haddou – aspectul unui castel de nisip, aici s-a turnat filmul Laurence al Arabiei. Deplasare la Marrakech-vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Shopping. Optional, seara spectacol traditional Fantasia (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie). Cina si cazare in Marrakech.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare (200 km = 4 ore) in Statiunea Agadar - plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Dupa amiaza-plaja si baie. Cina si cazare in Agadar.
ZIUA 8 (mic dejun).Vizita Essaouira(oras medieval Mogador).Deplasare la Casablanca. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 9 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 10 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Deplasare la Tanger-tur oras. Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 11–Joi (mic dejun).Traversare din Africa in Europa.Pe Costa del Sol-vizita Marbella si Torre

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA