Destinatii Europene

Circuit Maroc 2012

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
17/03/2012 - 24/03/2012
Pret Total:
785 € (98.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Casablanca – Marrackech– Fez – Meknes – Rabat – Casablanca Perioada: 17.03 – 24.03.2012

Ziua 1 (17.03): BUCURESTI – CASABLANCA
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Casablanca (schimbarea cursei la Paris).Sosire in Casablanca la ora 15:00, transfer si cazare la hotel 4*. Timp liber pentru odihna sau pentu a va familiariza cu orasul. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 2 (18.03): CASABLANCA
Dupa micul dejun vom face turul orasului Casablanca, centrul economic al Marocului alaturi de un ghid local: vom incepe turul din Piata Centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la Cartierul Habous, vizita souk-urilor si bazarelor, Mahakina, intram la Catedrala Notre Dame Lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului- Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada, coboram si admiram Moscheea Hassan al II-lea (exterior)-una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, vedem Piata Mohamed al V-lea cu fantana, edificii administrative, Piata Natiunilor Unite. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel.

Ziua 3 (19.03): CASABLANCA - MARRAKECH
Dupa micul dejun, plecare catre Marrakech unde vom ajunge dupa aproximativ 4 ore de mers cu autocarul. Sosire la Marrakech transfer la hotel 4*. Dupa amiaza, vom face un tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira cele mai importante obiective turistice ale orasului Marrackech: gradina Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, minaretul si Moscheea Koutoubia, trecem apoi pe langa moscheea El Mansour, intram in cimitirul Saadien si in Palatul Bahia, apoi ne indreptam spre Muzeul Dar Si Said si Medina. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 4 (20.03): MARRAKECH
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau relaxare la piscina hotelului Optional, excursie la Essaouira, statiune si port pe malul Atlanticului, un oras boem cu puternice influente culturale, aflat pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Seara, ne intoarcem in Marrakech pentru cina si cazare.

Ziua 5 (21.03): MARRAKECH - BENI MELLAL – IFRANE – FEZ
Mic dejun. Plecare spre Fez. Sunt prevazute scurte opriri in Beni Mellal si Ifrane, ambele localitati fiind situate in regiunea muntilor Atlas. Sosire in Fez, cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 6 (22.03): FEZ
Dupa micul dejun se viziteaza cele mai importante repere turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele Islamului. Vom vizita Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Quarouiyen- cea mai veche universitate a islamului; scoala coranica Attarine Medersa- cu superbe decoratiuni pe care o admiram din exterior, obiectivul fiind temporar inchis, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele - Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 7 (23.03): FEZ – MEKNES – RABAT – CASABLANCA
Dupa micul dejun, plecare catre Meknes, denumit si Versailles-ul Marocului unde se viziteaza Porta Bab Mansour, Hari Souani si vechea medina. Plecare catre Rabat, sosire si vizita a capitalei Marocului: admiram Mausoleul lui Mohamed al V-lea,apoi trecem pe langa Medina, continuam cu vizita la Kasbah des Oudais, o fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane, Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, plimbare de-a lungul raului Bou Regreg si apoi ajungem in zona pietei (souk)pentru suveniruri; din autocar vom vedea si Palatul Regal unde ne putem opri pentru a face cateva poze. Plecare spre Casablanca. Sosire, cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 8 (24.03) CASABLANCA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Casablanca - Bucuresti (cu schimbarea cursei la Paris). Sosire in Bucuresti in cursul serii. Pret / persoana: 785 EURO(loc in camera dubla) Supliment camera single:190 EURO Pat suplimentar: 785 EURO

Servicii incluse:
·transport avion Bucuresti – Casablanca si retur (schimbarea cursei la Paris) cu compania AIR FRANCE
·7 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 4*: 3 nopti Casablanca, 2 nopti Marrakech, 2 nopti Fez
·transferuri aeroport – hotel – aeroport
·tururile si vizitele mentionate in progran
·transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
·ghid local pe tot parcursul circuitului
·insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse in pret:
·taxele de aeroport 250 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
·bacsisurile (obligatorii in Maroc): 25 EURO/ persoana – se achita la sosirea in Maroc insotitorului roman de grup)
·bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
·intrari la alte obiective si alte vizite decat cele precizate laservicii incluse, excursiile optionale
·asigurarea medicala
·asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

Orar informativ de zbor (compania AIR FRANCE):
17.03: Bucuresti 06:50 – Paris 09:00 / 12:55 – Casablanca 15:00
24.03: Casablanca 10:20 – Paris 14:25 / 15:25 – Bucuresti 19:15

Grup minim: 25 persoane.
Pentru grup 20-24 persoane tariful se suplimenteaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Termen limita de inscriere: 15 Februarie 2012.

Termen limita de inscriere: 15 Februarie 2012

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
17-Mar-12 - 24-Mar-12785

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Studio"

Total Oferte de Turism (283)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Studio