Destinatii Europene

Circuit Liban - Siria 11 zile /10 Nopti

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
28/01/2010 - 19/03/2010
Pret Total:
1425 € (129.55€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. Bucuresti - Beirut
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul din Otopeni, la plecari internationale langa statuie. Decolare din Bucuresti si sosire in aeroportul din Beirut. Cazare .

Ziua 2. Qana – Tyr - Sidon
Mic dejun. Deplasare la Qana, locul in care, conform crestinilor libanezi, Isus a realizat primul sau miracol, transformand apa in vin. Se viziteaza apoi orasul fenician Tyr (situl arheologic, biserica primilor cruciatilor). Vom continua cu vizita la cetatea biblica Sidon, Deir Al Moukales- Maghdouche (biserica Sfintei Fecioare din Mantara). Intoarcere la Beirut. Cina si cazare.

Ziua 3. Cedars – Becharre – Qadicha Valley – Deir Balamand
Mic dejun. Deplasare spre nord unde se viziteaza padurea de cedrii biblici (Cedars Of God), Becharre unde se afla Muzeul Memorial Khalil Gibran (laureat Nobel). Ne deplasam pentru a vizita Valea Qadicha
Continuam cu vizita la Manastirea Sf. Antonio si Universitatea Ortodoxa Deir Balamand. Cina si cazare in Jounieh.

Ziua 4. Bkerkey – Harissa – Jeita Grotto- Byblos
Mic dejun. Deplasare spre Patriarhia Maronita (Bkerkey Maronit Patriarch); se viziteaza Sf. Fecioara a Libanului, grota Jeita. Continuam vizitele la Annaya Sf. Charbel, Byblos (locul unde s-a creat primul alfabet) unde se viziteaza castelul cruciatilor. Ne intoarcem la Jounieh pentru cina si cazare.

Ziua 5. Chouf – Beit – Eddine – Deir El Qamar – Barouk - Beirut
Mic dejun, Se pleaca spre Chouf, se viziteaza Biserica Notre Dame El-Tal (Deir El Qamar). Se viziteaza Beit-Eddine si Barouk (rezervatia de cedrii - acestia fiind simbolul Libanului inca din timpurile biblice). Ne intoarcem spre Beirut pentru cina si cazare.

Ziua 6.(Siria) Baalbeck – Anjar - Damasc
Mic dejun. Se pleaca cu autocarul spre Siria, se viziteaza Templul din Baalbeck. Se viziteaza situl arheologic de la Anjar si se continua drumul spre Damasc. Cina si cazare.

Ziua 7. Damasc
Mic dejun. Tur al arasului Damasc, se viziteaza Moscheea Umeiazilor (Ummayad Mosque), Palatul Azem, Mormantul lui Salah Eddin, Muzeul National, Biserica Anana, Fereastra lui Sf. Pavel si vechiul bazar. Vedere panoramica asupra orasului. Cina si cazare.

Ziua 8. Maaloula – Crack – Palmyra
Mic dejun. Deplasare spre Maaloula, satul unde Isus a invatat limba araniana. Se continua apoi cu Crack des Chevaliers (celebrul castel cruciat unul dintre cele mai bine conservate din intreaga lume, care astazi reprezinta una dintre marile atractii ale Siriei ). Deplasare spre Palmyra. Cina si cazare.

Ziua 9. Palmyra - Aleppo
Mic dejun. Tur al orasului Palmyra- cel mai cunoscut site arheologoc din Siria. Vizitarea splendidului oras roman Palmyra, care in perioada Imparatului Caracala era ridicat la rangul de "Colonie romana". Amplasat intr-o oaza cu doua izvoare, din desertul sirian pe drumul caravanelor dintre Damasc si Eufrat, orasul a cunoscut o perioada de inflorire datorita legaturilor comerciale cu Drumul Matasii. Vom vizita: Kaings, Tower Tomb, Amfiteatrul, Agora, Baths, Colonnade, Arcul de Triumph, Muzeul, Templul Zeului Baal, Tetrapylon si Teatrul Antic. Dupa amiaza trasfer la Aleppo. Cina si cazare in Aleppo.

Ziua 10. Aleppo
Mic dejun. Tur al orasului Aleppo. Se viziteaza Muzeul, Citadela, Moschea Omeiada, bazarul si vizita la Biserica SF. Simion. Cina si cazare.

Ziua 11. Aleppo – Apamea – Beirut
Mic dejun. Eliberare camere. Deplasare si vizita in orasul antic Apamea fondat de Seleucos in sec II i.hr; se viziteaza situl arheologic Ebla. Dupa amiaza / seara plecare spre aeroportul din Beirut.

Ziua 12. Beirut – Bucuresti Sosire in Bucuresti.

Pret: 1.425 euro / persoana (loc in camera dubla sau tripla)
Supliment camera single: + 260 euro

Pretul include: bilet de avion Bucuresti – Beirut – Bucuresti (escala Istanbul); 10 nopti cazare cu demipensiune la hotel 4* ; transport local cu autocar/microbus ; vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program ; ghid local - insotitor de grup roman ; bacsisuri
Pretul NU include: taxe de aeroport ( 170 euro/pers – obligatorie, se achita la agentie) ; taxa viza Liban (~ 17 usd – se achita la sosire in Beirut) ; taxa viza Siria ( ~ 20 euro – se achita la agentie) ; asigurarea storno (1,5% din pretul total – optionala dar recomandata); asigurarea medicala (aprox. 20 ron - obligatorie); bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
GRUP MINIM: 15 PERSOANE.

Compania aeriana: Turkish AIrlines. Orar de zbor informativ (ore locale):
Bucuresti 19.25–20.45 Istanbul 21.45–Beirut 23.30 / Beirut 03.55–05.50 Istanbul 08.30–Bucuresti 09.55

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Ian-10 - 07-Feb-101425
16-Feb-10 - 26-Feb-101425
09-Mar-10 - 19-Mar-101425

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • ATENTIE!!! IMPORTANT!!!
  • • Persoanele (turistii) care au in pasaport viza/stampila de Israel NU PRIMESC VIZA DE INTRARE IN SIRIA. In acest sens se RECOMANDA SCHIMBAREA PASAPORTULUI.
  • • Programul pe zile (ordinea vizitelor sau ordinea/locul cazarilor) poate fi modificat la fata locului, cu pastrarea vizitelor mentionate in program.
  • • AgenÅ£ia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să parăsească teritoriul propriu. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii.
  • • Copiii sub 18 ani care călătoresc doar cu unul dintre părinÅ£i, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al părintelui care nu însoÅ£eÅŸte minorul, obÅ£inut la notariat. Copiii sub 18 ani care călătoresc neînsoÅ£iÅ£i de nici unul dintre părinÅ£i, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinÅ£i, obÅ£inut la notariat

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BalneoTurism