Destinatii Europene

Circuit Israel OFERTA SPECIALA

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Pelerinaj
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
29/11/2010 - 07/12/2010
Pret Total:
439 € (48.78€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • drumetii montane

Descriere Oferta Turistica:

Bonus: croaziera pe MAREA GALILEII !!!
BONUS: 1 NOAPTE CAZARE DE MOS NICOLAE - HOTEL 4*
Plecari: 03.11; 29.11

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Tiberias Intalnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei Alida Holiday cu doua ore inainte de plecare. La ora 11:05 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul Tel Aviv la 13:40. Oprire la Cezareea si vizita in Haifa unde se afla Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai.Transfer la hotel cina si cazare Tiberias.


ZIUA II: Tiberias– Cana Galilee – Nazareth – Muntele Tabor - Haifa
Mic dejun. Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Plecare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si Catedrala Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia, Biserica Izvorul Maicii Domnului. Continuare spre Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata (taxi 10 euro/pers), unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca. Cina si cazare Tiberias.


ZIUA III: Muntele Fericirilor – Tabgha – Capernaum - Jordan – Galileea
Mic dejun. Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predica a Fericirilor si unde s-a aratat inviat, instituind Taina Sfantului Botez. Tabgha – saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini; Biserica Sf. Petru – Pescuirea Minunata, reprimirea Sfantului Petru in treapta apostoliei dupa lepadarea de pe Muntele Sion; Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Vizitarea Bisericii Franciscane si Bisericii Ortodoxe. Croaziera pe Marea Galileii , pe urmele Sf. Apostol Petru. Optional: se va servii pranzul, gustand din Pestele Sf. Petru. Plecare spre Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Oprire pentru cumparaturi la Fabrica de Aur si Diamante. Cina si cazare Bethlehem/ Jerusalem.

ZIUA IV: Ierihon– Hozeva - Biserica Sf. Gherasim - Marea Moarta – Bethlehem
Mic dejun. Plecare spre Ierihon unde se viziteaza: Asezamantul Romanesc, cea mai veche cetate din lume; Muntele Ispitirii Carantania (telecabina 10 euro/pers); Biserica Dudul lui Zaheu; Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan; Manastirea Hozeva cu Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul (taxi 10 euro). Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi.Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Cina si cazare Bethlehem/ Jerusalem
Optional: Sf. Mormant - Participare la Sf. Liturghie, ora 00: 00 ( 10 euro/pers).

ZIUA V: Jerusalem - Muntele Maslinilor - Bethlehem
Mic dejun. Plecare spre Biserica Sf. Ioan Botezatorul, Grota Pruncilor, Biserica Inaltarii Domnului la cer – Eleon; Biserica Tatal Nostru, unde Iisus i-a invatat pe ucenici cum sa se roage, Muntele Maslinilor, Biserica Maria Magdalena, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins; Biserica Sfantului Mormant al Maicii Domnului; Valea Chedronului; Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur, Relicva din Templul cel Sfant; Drumul Crucii cu cele 14 opriri; Biserica Sfintei Invieri cu Golgota; Piatra Ungerii; Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventuale cumparaturi in zona comerciala din imprejurimi. Ora 18:00, imbarcare in autocar si revenire la hotel pentru cina si cazare Bethlehem/ Jerusalem.

ZIUA VI Manastirea Sf. Sava – Hozeva - Eilat – Muntele Sinai
Mic dejun. Oprire la Biserica Nasterii Domnului, Biserica Pastorilor, Biserica Sf. Sava (taxi 10 euro/pers) si Manastirea Sf. Teodosie. Plecare spre Eilat de-a lungul tarmului Marii Moarte, la granitele Israelului cu cele trei tari arabe: Iordania, Arabia Saudita si Egipt ( Marea Rosie si Golful Araba). Optional: Transfer in Egipt spre Peninsula Sinai. Cina si cazare Sinai.
• Turistii care nu opteaza pentru excursia din Egipt, dupa obiectivele vizitate in ziua VI, au timp liber pentru plimbare, cumparaturi sau rugaciune la Biserica Nasterii Domnului din Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem/ Jerusalem.

ZIUA VII: Sf Ecaterina Optional: la ora 02: 00 noaptea, se va urca pe Muntele Sinai (se admira rasaritul ) - locul unde Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci. Participare la Sf. Liturghie la ora 05:30 (dimineata) la Manastirea Sf. Ecaterina - cea mai veche manastire din lume. Plecare spre Ierusalim. Cina si cazare in Bethlehem / Jerusalem.
• Turistii care nu opteaza pentru excursia din Egipt, in ziua VII, au urmatorul program:
Mic dejun: Plecare spre Ierusalim, unde se viziteaza M-rea Sf. Cruce, En Karem – patria Sf. Ioan Botezetorul, Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Vizitarii (intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta), Even Sapir – pestera in care a vietuit in pustiu Sf. Ioan Botezatorul. Cina si cazare in Bethlehem / Jerusalem.

ZIUA VIII: Jerusalem- Bethlehem
Mic dejun: Optional – Participare la Sf. Liturghie in Biserica Nasterii Domnului ( taxi 2 euro/pers). La Multi Ani de Mos Nicolae! Timp liber la dispozitia turistilor pentru rugaciune, shopping, etc.
Optional: Marea Moarta – timp liber pentru baie si cumparaturi, oprire la Pesterile de la Qumran ( 30 euro/pers).Optional: Tur panoramic Jerusalem By Night (2 ore -15 euro/pers.).

ZIUA IX: Bethlehem – Jerusalem – Tel Aviv
Mic dejun. Plecare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim – cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe. Vizita la Zidul Plangerii cu intrare in tunel. Oprire la Mall pentru ultimele cumparaturi. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv , decolare la 17: 30 cu sosire in Bucuresti – Otopeni la ora 20: 30.


Servicii incluse:
● bilet de avion Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti
● 8 nopţi cazare cu demipensiune in hoteluri 4*
● transfer aeroport-hotel-aeroport
● transport cu autocar modern – aer condiţionat
● ghid local vorbitor de limba romana
● insotitor de grup din partea agentiei
● vizitele la obiectivele turistice specificate în program
● BONUS: croaziera pe Marea Galileii

Servicii neincluse:
● taxe de aeroport 160 euro ( se achita la agentie)
● asigurarea medicală (aproximativ 25 RON – obligatorie)
● bacşişuri 40 euro / persoană (hoteluri, ghizi locali si soferi) -se achită la agenţie
● băuturile alcoolice şi răcoritoare la mese
● excursie optionala Muntele Sinai-Sf Ecaterina (120 euro/pers – se achiata la agentie). Tarif valabil pentru un grup minim de 30 pers.
● cheltuieli personale
● tot ce nu apare la servicii incluse


Loc in camera DBL-439 euro
Supliment SGL-190 euro
Al 3-lea adult in camera- 10 euro
Copil 2-12 ani ( in camera cu 2 adulti) - 35 euro



Nota:
Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.
Tariful este stabilit pentru un număr minim de 35 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:
- grup 15 -20 persoane tariful se majoreaza cu 60 Euro/pers.
- grup 21 -29 persoane tariful se majoreaza cu 40 Euro/pers.
- grup 30 -35 persoane tariful se majoreaza cu 20 Euro/pers.
Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.
Asigurare medicală – obligatorie.
Categoria hotelurilor este in conformitate cu normele locale .
Programul pe zile şi ordinea vizitelor se pot modifica, respectând în totalitate vizitele menţionate în program.
Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cu cel puţin 6 luni de la data întoarcerii.
În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, Agenţia nu işi asumă responsabilitatea.
Compania aeriană, poate modifica orarul de zbor, caz în care veţi fi anunţaţi.


ORAR ZBOR:

1 LY 574 O 29NOV 1 OTPTLV HK40 1105 1340 1A/E

2 LY 571 O 07DEC 2 TLVOTP HK40 3 1730 2030 1A/E

Cursa efectuata de Compania EL AL

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Nov-10 - 07-Dec-10439

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ALIDA HOLIDAY