Destinatii Europene

Circuit India de Sud - Meleaguri paradiziace

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
18/03/2014 - 17/10/2014
Pret Total:
1599 € (133.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Plecare:
17.Oct.2014 1599 EUR

Program:
Ziua 1 (17 octombrie): BUCURESTI - DOHA :

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 16:30. Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, la ora 18:25. Sosire in Doha la ora 22:55.

Ziua 2 (18 octombrie): DOHA - KOCHI - KUMARAKOM:

Decolare din Doha la ora 01:10. Sosire in Kochi la ora locala 08:10. Dupa traditionalul "Bun venit in India!", transfer la Kumarakom (80 km), una dintre cele mai indragite destinatii turistice din India, un adevarat paradis tropical; cazare. Timp liber pentru odihna. Kumarakom este localizat in statul Kerala, pe malul lacului Vembanad, cel mai lung lac cu apa dulce din India. Peisajele pitoresti din aceasta zona, parca neatinse de mana omului, ofera cadrul perfect pentru o vacanta linistita. Cina si cazare la hotel Sarovar Vasundhra 4 (sau similar) in Kumarakom.
Ziua 3 (19 octombrie): KUMARAKOM - ALLEPPEY - KUMARAKOM:

Mic dejun. Dimineata, transfer la debarcader pentru imbarcare pe faimoasele "casute plutitoare" pentru o croaziera de vis de jumatate de zi pe canalele statului Kerala. Aceste barci, lungi de pana la 25 de metri, sunt construite manual cu materiale traditionale: capriori legati cu franghii din fibre de nuca de cocos si impodobite cu impletituri elegante din nuiele. Din aceasta frumoasa ambarcatiune ce aluneca usor pe ape, strabatand un labirint complex de canale, pot fi admirate lagune marginite de cocotieri, mici sate de pescari, orezarii de un verde crud, lacuri naturale si canale artificiale. Localnicii ce pot fi vazuti pe malurile multor canale, ocupati cu activitati traditionale, dau un plus de culoare zonei. Revista National Geographic Traveler clasa regiunea Kerala printre „primele 50 de «destinatii pe care turistii trebuie neaparat sa le vada macar o data in viata»". Intoarcere la hotelul din Kumarakom. Cina.
Ziua 4 (20 octombrie): ALLEPPEY - PERIYAR:

Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Periyar. Sosire si vizita in Parcul National Periyar, o frumoasa arie naturala protejata ce se intinde pe o suprafata de 350 km patrati. Acesta este cel mai potrivit loc pentru a admira plantatiile de mirodenii si a invata mai multe despre procesul de cultivare a mirodeniilor. Desi mirodeniile cresc pe tot globul, India produce mai multe decat oricare alta tara - peste 60 de varietati. Mirodeniile prospera de mult timp in favorabilul climat tropical al Coastei Malabar astfel incat aceasta zona asigura cea mai mare parte a productiei de mirodenii a tarii. O alta atractie a parcului o reprezinta sutele de elefanti care traiesc aici. Cina si cazare in hotel Greenwood Resort 4 (sau similar) in Periyar.
Ziua 5 (21 octombrie): PERIYAR - KOCHI:

Mic dejun. Intoarcere cu autocarul la Kochi. Aceasta calatorie este ocazia perfecta pentru a descoperi si alte peisaje paradiziace ale statului Kerala, supranumit "Tara lui Dumnezeu" ("God`s Own Country") conform sloganului adoptat de industria sa turistica prospera. Transfer la hotel Holiday Inn 4 (sau similar) si cazare. Seara, asistare la un spectacol traditional Kathakali. Piesele Kathakali, drame dansate, sunt inspirate din legendele cu Rama sau Krishna. Frumusetea spectacolului este data atat de semnificatia lui mito-filozofica cat si de fermecatoarele costume ale actorilor. La asfintit, in golful din Kochi, siluetele misterioase ale frumoaselor navoade in stil chinezesc proiectate pe cerul purpuriu oferta o priveliste de neuitat. Cina si cazare la hotel Holiday Inn 4 (sau similar) in Kochi.
Ziua 6 (22 octombrie): KOCHI:

Mic dejun. Ziua este dedicata turului orasului Kochi, cunoscut in trecut sub numele Cochin, oras pus pe harta lumii de primul european care a navigat spre India, celebrul explorator Vasco da Gama. Cochin a fost, timp de sute de ani, unul dintre cele mai importante porturi comerciale datorita principalei sale avutii: mirodeniile. Fenicienii, chinezii, portughezii si englezii sunt doar cateva dintre multele popoare care au facut negot aici si care s-au luptat de-a lungul timpului sa controleze portul. Acestea au adus in Cochin nu doar bani si comert, ci si idei, religie, civilizatie, lasand in urma o mostenire culturala impresionanta. Turul de oras va dezvalui in detaliu amprenta fiecarei civilizatii. Printre cele mai importante obiective incluse in acest tur se numara Biserica Sf. Francis, cel mai vechi loc de cult crestin construit in India si locul de inmormantare a lui Vasco da Gama, vechiul cartier evreiesc cu fermecatoarea lui Sinagoga construita in anul 1568, si Palatul Mattancherry (Palatul Olandez), care gazduieste un muzeu cu o valoroasa colectie de portrete ale Maharajahilor din Cohin, costume, bijuterii si picturi ce ilustreaza istoria si mitologia locala. Intoarcere la hotelul din Kochi. Cina.
Ziua 7 (23 octombrie): KOCHI - GOA:

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Goa (zbor cu escala). Sosire in Goa la ora 15:10 si transfer la hotel 4. Timp liber in fosta capitala portugheza a Indiei, oras inclus in lista celor mai romantice destinatii din lume. Goa este o destinatie renumita si pentru numeroasele plaje cu nisip fin. Se spune si ca aici se pot admira cele mai frumoase apusuri de soare. Farmecul orasului insa poate fi cel mai bine savurat cutreierandu-i stradutele pitoresti. Cina si cazare la hotel Double Tree Hilton 4 (sau similar) in Goa.
Ziua 8 (24 octombrie): GOA:

Mic dejun. Va puteti relaxa pe plajele insorite ale acestui paradis tropical sau, optional, puteti face turul fermecatorului oras Goa impreuna cu ghidul local pentru a descoperi cateva dintre bisericile si manastirile care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO. Se vor admira superbele constructii ale orasului printre care: Basilica Bom Jesus, construita in 1605, locul unde sunt pastrate moastele Sf. Francis Xavier, crestinatorul Asiei, numit si "Apostolul Indiilor », Catedrala, unul dintre cele mai vechi edificii religioase din Goa, biserica Sf. Francisc de Assisi unde exista si un muzeu arheologic. Cina si cazare la hotel Double Tree Hilton 4 (sau similar) in Goa.
Ziua 9 (25 octombrie): GOA:

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, vizita plantatiilor de condimente pentru a afla lucruri noi despre mirodeniile locale care in trecut valorau mai mult decat aurul datorita calitatii pe care o ofereau vietii. Acest tur surprinde foarte bine adevarata esenta a oricarei calatorii in India: forfota strazilor pline de ricse, vaci sacre, culori senzationale si aroma permanenta a mirodeniilor. Cina si cazare la hotel Double Tree Hilton 4 (sau similar) in Goa.
Ziua 10 (26 octombrie): GOA - MUMBAI:

Mic dejun. Transfer la hotel pentru zborul spre Mumbai, cel mai populat oras al Indiei, o adevarata metropola a viitorului. Decolare la ora 13:45. Sosire in Mumbai la ora 14:45. In trecut, orasul se numea Bombay dupa numele dat de portughezi acestui "Golf bun". Actualul nume, Mumbai, provine de la zeita Kali, sotia zeului Shiva, cunoscuta in regiune drept Mumba Devi (zeita Mumba). Mumbai este un loc unde parca se aduna toata India pentru ca orasul are cate ceva pentru fiecare: Bollywood-ul pentru cei care viseaza la o cariera in cinematografie, cele mai bune institutii de invatamant superior pentru cei care vor sa se perfectioneze, si mari oportunitati de afaceri pentru cei care vor sa se imbogateasca rapid. Cina si cazare la hotel Taj President 4 (sau similar) in Mumbai.
Ziua 11 (27 octombrie): MUMBAI:

Mic dejun. Intreaga zi este dedicata turului orasului Mumbai. Dimineata, excursie la pesterile Elephanta (UNESCO), cele mai vechi structuri (secolele VI-X d.Hr.) pastrate pe insulele situate de-a lungul coastei Mumbaiului. Vizita renumitelor temple subterane din insula Elephanta include marea pestera cu templul dedicat zeului Shiva care contine o colectie interesanta de obiecte de arta din piatra legate de cultul lui Shiva.- Cele 3 forme ale Zeului Shiva, Creator, Sustinator si Distrugator, sunt ilustrare prin faimoasele sculpturi ale Trinitatii. Aici arta indiana a descoperit una dintre cele mai frumoase expresii ale sale. Dupa-amiaza, se vor vizita: Poarta Indiei, un arc de triumf gigantic construit in 1911 in onoarea regelui George al V-lea si al Reginei Maria, gara Chhatrapati Shivaji Terminus (pana in 1996, Victoria Terminus Station) inclusa pe lista cladirilor de patrimoniu mondial UNESCO, fiind un exemplu stralucit de arhitectura victoriana gotica, Parcul Nehru si Gradinile Suspendate, situate pe dealul Malabar. Intoarcere la hotel. Cina.
Ziua 12 (28 octombrie): MUMBAI - DOHA - BUCURESTI :

Transfer la aeroportul din Mumbai. Imbarcare pe cursa Mumbai - Doha, compania Qatar Airways, cu decolare la ora locala 04:40; sosire in Doha la 06:10; decolare spre Bucuresti la ora 08:25. Sosire in Otopeni la ora 12:30.

Include:
- transport cu avionul, compania Qatar Airways, pe ruta Bucuresti - Kochi (escala Doha); Mumbai - Bucuresti (escala Doha);
- transport cu avionul, companii locale: Kochi - Goa; Goa - Mumbai;
- 10 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) in hoteluri de 4: 2 nopti Kumarakom, 1 noapte Periyar, 2 nopti Kochi, 3 nopti Goa, 2 nopti Mumbai;
- transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe toata durata calatoriei conform programului;
- croaziera de jumatate de zi pe faimoasele `casute plutitoare` in Kerala;
- spectacol traditional Kathakali in Kochi;
- tururile si excursiile mentionate in program;
- ghizi locali vorbitori de limba engleza;
- intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
- insotitor roman de grup pe toata durata calatoriei.

Nu include:
- taxele de aeroport pentru zborurile internationale (obligatorii): 285 euro/persoana (pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu cca 3 saptamani inaintea plecarii);
- taxele de aeroport pentru zborurile interne: 85 euro/ persoana (pot suferi modificari);
- taxa de viza si procesare acte India: 180 lei/persoana (poate suferi modificari) - se achita la agentie in momentul inscrierii;
- bacsisurile pentru s

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA