Destinatii Europene

Circuit in Israel - plecare din Cluj Napoca

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
14/10/2013 - 16/03/2014
Pret Total:
669 € (83.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1: CLUJ-NAPOCA – BETHLEEM: 16 martie 2014


Intalnire in Aeroportul International Cluj Napoca cu insotitorul de grup la ora 14:00 pentru imbarcare pe cursa Wizz Air (ora 16:00) cu destinatia Tel Aviv (19:05). Transfer aeroport. Vizita la Ein Karem, patria Sf Ioan Botezatorul. Cina si cazare in Bethleem hotel 4.





Ziua 2: BETHLEEM :


Mic dejun. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru Mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Biserica romano-catolica Sf. Ecaterina, Grota Laptelui. Cina si cazare in Bethleem hotel 4.




Ziua 3: IERUSALIM :



Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem Pelerinajul nostru (pe jos) urcand Muntele Scopus pentru frumoasa panorama a Ierusalimului. Continuam cu Muntele Maslinilor, vizita la: Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Getsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte, Foisorul Cinea cea de taina, mormantul regelui David. Cina si cazare in Bethleem hotel 4.





Ziua 4: IERUSALIM – JERIHON – MAREA MOARTA – TIBERIAS:


Mic dejun. Deplasare Bethleem-Ierusalim–Marea Moarta.Intrare in orasul Jerihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”(2$/intrarea) si Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sf.Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Optional continuarea drumului cu masini arabe pana la Hozeva pentru Manastirea Sf Gheorghe cu moastele Sf Ioan de la Neamt. Coboram spre Marea Moarta (- 400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice. Gratuit la strandul chibutzului Kalia, in Marea Moarta. Cina si cazare in Ierusalim hotel 4.




Ziua 5: IERUSALIM – JERIHON – MAREA MOARTA – TIBERIAS:


Mic dejun. Deplasare de la Ierusalim inspre Lod Lydda pentru a vizita Biserica in care se pastreaza Moastele Sf Gheorghe Biruitorul. Continuam spre Tel Aviv cu un tur al orasului. Vizitam cetatea Jaffa cu Biserica Sf Mihail si Biserica Sf Petru. Scurte opriri la obiectivele turistice din capitala. Vizitare si a bazarului Suk Ha Carmel. Optional baie in Marea Mediterana pe minunata faleza a orasului. Cina si cazare in Ierusalim hotel 4




Ziua 6: CAANA GALILEII – NAZARET - TIBERIAS:


Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazaret. Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sf. Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Muntele Tabor, Biserica ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Cina si cazare in Tiberias hotel 4. Cina si cazare la hotel in Tiberias.




Ziua 7: TIBERIAS- CAPERNAUM – TABHA - YARDENIT:



Mic dejun. Plecam spre Capernaum, oras denumit si “Cetatea Domnului”( vizitarea vestitului loc unde Iiisus a predicat, casa Sf Petru). Ajungem la Thaba unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si pestilor. Muntele Fericirilor. Optional( in functie de vreme) plimbare pe Marea Galileei cu o “copie” a barcii lui Iisus. Yardenit- vizita la locul amenajat al botezului. Vizita la Capris( fabrica de aur si diamante) Cina si cazare Tiberias Hotel 4


Ziua 8: TIBERIAS- MUNTELE CARMEL – HAIFA – TEL AVIV:


Mic dejun. Plecare spre Akko, Capitala Cruciatilor, unul dintre cele mai vechi porturi din lume, cu o vechime de 4 milenii. Vizitam cetatea care nu a putut fi cucerita de catre Napoleon. Ne continuam drumul inspre Haifa, frumosul oras-port de la Mediterana, la poalele Muntelui Carmel. Ne vom bucura privirile cu Templul cultului Bahai, cu gradinile in terase suspendate. Vizitam apoi Manastirea Stella Maris( Steaua Marii) cu grota Sf Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe soaseaua de pe coasta cu o scurta oprire la un Mall pentru ultimele cumparaturi si ne indreptam spre aeroportul Ben Gurion/Tel Aviv pentru a ne imbarca pe cursa Wizz Air (19:55) cu destinatia Cluj Napoca( 22:55).


SERVICII INCLUSE:
- transport avion Compania WIZZ AIR/ CLUJ -TEL AVIV - CLUJ
- asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire
- 7 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) hoteluri 4* (camere cu grup sanitar propriu, aer conditionat, telefon, TV cablu): 3 nopti Bethleem, 2 nopti Ierusalim, 2 nopti Tiberias;
- transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
- intrari la obiectivele precizate in program;
- taxi Muntele Tabor, Hozeva, Sf Sava.
- ghid local -vorbitor de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim
- insotitor de grup (Tour Leader) din partea agentiei organizatoare.

NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 140 Euro/persoana, se achita la Agentie (pot suferi modificari nesemnificative!),
- bacsisurile, obligatorii in Israel: 30 Euro/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului Agentiei locale;
- asigurarea medicala; asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).
- mese (dejunuri) optionale,sau alte intrari la obiectivele care nu sunt incluse in program.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA