Destinatii Europene

Circuit Franta -Italia cu avionul

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
08/06/2012 - 16/08/2012
Pret Total:
545 € (68.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCUREÅžTI- MUNCHEN- STRASBOURG (335 km)
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 04.30 pentru zbor Bucureşti- Munchen cu compania Alitalia, cu escala la Roma. După aterizare, întâlnire cu ghidul şi îmbarcare în autocar. Vizită în Munchen: Marienplatz, Primăria, cu renumitul ceas medieval şi Frauenkirche. Călătoria continuă spre Strasbourg, unde se vizitează Catedrala care domină oraşul cu silueta sa. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France şi Consiliul Europei. Seara cazare la Strasbourg.
Ziua 2. STRASBOURG- LUXEMBURG- REIMS- PARIS (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxemburg pentru a vizita (15 euro) optional Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. Traseul continua spre Paris cu o scurtă oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrală, locul de încoronare a Regilor Franţei. Sosim în cursul serii la Paris şi începem vizitarea oraşului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.
Ziua 3. PARIS- VERSAILLES
Mic dejun. Dimineaţă se vizitează somptuosul Palat de la Versailles şi opţional grădinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuăm vizitarea: Şcoala Militară şi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'Ille de la Cite inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Urmează Pantheonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigalle, de unde urcăm spre Sacre Coeur şi Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 4. PARIS
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Paris. Pentru cei pasionaţi sugerăm o excursie la Disneyland. În Paris nu rataţi Muzeele Luvru şi d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, Croaziera pe Sena şi bineînţeles ascensiunea în Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- VALEA LOIREI- LYON (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală şi delicatul Castel Cheverny. Seara cazare în zona Lyon, apoi opţional (8 euro) scurtă vizită în Lyon by night.
Ziua 6. LYON- MONT BLANC- AVIGNON (675 km)
Mic dejun. Plecare spre tărâmul de vis al stâncilor veşnic înzăpezite. Dacă vremea permite, se urcă din Chamonix-Mont Blanc la cea mai înaltă staţie de telecabină din lume (3777 m). Deplasare spre sud, via Albertville, gazda Olimpiadei din 1992. Seara sosire şi cazare în zona Avignon. Opţional (8 euro) vizită în Avignon pentru a admira grandiosul Palat Papal şi podul St. Benezet.
Ziua 7. CANNES- MONACO- RIVIERA LIGURICÄ‚ (450 km)
După micul dejun ne deplasăm către renumita staţiune de pe Coasta de Azur - Cannes, pentru o baie de neuitat lângă Palais des Festivals et des Congres. Urmează Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1, între Port şi faimosul Cazino. Seara sosire şi cazare pe Riviera Ligurică.
Ziua 8. MILANO- BUCURESTI (390 km)
Mic dejun. Deplasare spre Milano unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punand în valoare vitraliile sale unice. Timp liber în Milano. Transfer la ora 15.30 la aeroport pentru zbor la Bucureşti. Sosire la Bucureşti în jurul orei 22.45.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble
08-Iun-12 - 15-Iun-12545740
29-Iun-12 - 06-Iul-12555750
09-Aug-12 - 16-Aug-12559754

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Early booking: 10% inainte de 01-Ian-70
  • PREÅ¢UL INCLUDE:
  • • Bilet de avion BucureÅŸti- Munchen si Milano- BucureÅŸti, zbor Alitalia cu escala la Roma. Compania aeriană poate modifica orarul de zbor, cu notificare
  • • autocar climatizat, minim 2*, exceptie ziua 4 (contra cost cu transp. public)
  • • 7 cazări cu mic dejun la hoteluri de 3* sau 2*;
  • • ghid însoÅ£itor din partea agenÅ£iei in primele 7 zile (dupa intalnirea cu acesta in Munchen), apoi asistenţă turistică;

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM